Hei! Käytät vanhaa selainta. Jos haluat käyttää kaikkia sivustomme toimintoja, suosittelemme toisen selaimen käyttöä, kuten Google Chromen tai Microsoft Edgen.

Takeback
Ympäristöystävällinen uudelleenkäyttö, joka antaa IT-laitteille uuden elämän!

Anna vanhoille IT-tuotteillesi uusi mahdollisuus. Elektroniikan uusiokäyttö on erittäin ympäristöystävällistä ja edullista yrityksellesi. Meidän takaisinottopalvelumme avulla voit helposti antaa vanhoille IT-tuotteillesi uuden mahdollisuuden tavata esimerkiksi uusi omistaja.

Anna vanhoille IT-tuotteillesi uusi mahdollisuus. Elektroniikan uusiokäyttö on erittäin ympäristöystävällistä ja edullista yrityksellesi. Meidän takaisinottopalvelumme avulla voit helposti antaa vanhoille IT-tuotteillesi uuden mahdollisuuden tavata esimerkiksi uusi omistaja.

Näin palvelu toimii

delivery

Toimitus turvakaapissa ja pakkauslaatikoissa.

transportation

Tuotteiden kuljetus yhteistyö- kumppaniemme luokse.

identification

Tunnistusten, datan ja muiden tiedostojen poisto ja tuotteiden päivitys.

schools

Käytettävien tuotteiden jälleenmyynti kouluille ja yrityksille.

reuse

Loppujen tuotteiden materiaalin kierrätys ja tuhoaminen.

flexibility

Saat korvauksen ja poistosertifikaatin!

Uusi mahdollisuus

On olemassa lukuisia mahdollisuuksia antaa vanhoille IT-tuotteillesi uusi mahdollisuus. Esimerkiksi kouluilla on huutava pula käytetyistä tuotteista. Kierrättämällä ja uusiokäyttämällä vanhan elektroniikkasi vähennät myös ympäristövaikutuksia.

163 988

Kappaletta takaisinottoja vuodesta 2014 lähtien

3 631 000

Kg vähemmän CO₂e-päästöjä vuodesta 2014 lähtien

Uusi mahdollisuus

On olemassa lukuisia mahdollisuuksia antaa vanhoille IT-tuotteillesi uusi mahdollisuus. Esimerkiksi kouluilla on huutava pula käytetyistä tuotteista. Kierrättämällä ja uusiokäyttämällä vanhan elektroniikkasi vähennät myös ympäristövaikutuksia.

Tietoturva ja datan poisto

Kaikki tuotteesi käsitellään turvallisella ja luotettavalla tavalla yhteistyökumppaniemme luona, jotka ovat saaneet (ISO 27000) tietoturva-sertifioinnin ja täyttävät EU:n uudet tietosuojalain, GDPR:n määrittämät vaatimukset. Saat täyden seurattavuuden sarjanumeron perusteella ja todistuksen siitä, että kaikki data ja jokainen tiedosto on poistettu.

Tuotteiden tunnisteet poistetaan ja kovalevyt, sekä muut tallennuslaitteet tietokoneissa, palvelimissa, älypuhelimissa ja muissa IT-tuotteissa alustetaan ja vanha data poistetaan luotettavalla tavalla Blancco-ohjelmiston avulla. Blanccon ohjelmistot ovat sertifioituja riippumattoman testaus- ja arviointi-instituutin toimesta ja se täyttää kaikki markkinoiden johtavat poistamisstandardit. Kun kaikki data on poistettu, niin saat sertifikaatin joka vahvistaa, että data on poistettu luotettavalla tavalla.

Informaatiota sisältävät laitteiden data, jota ei voida poistaa kyseisillä ohjelmistoilla tuhotaan mekaanisesti yhteistyökumppaniemme toimesta Degauser-laitteistolla ja ne kuljetetaan sitten kierrätyskumppaniemme luokse tuhottavaksi.

Minkä arvoisia tuotteeni ovat?

Arviointi

Saat alustavan arvioinnin IT-tuotteidesi arvosta. Lopullinen hinta riippuu monista tekijöistä, kuten laitteiden kunnosta, mallista ja iästä. Jotta varmistamme sen, että kaikki tietoa sisältävät laitteet kuten kovalevyjen ja muiden tallennuslaitteiden tiedot tuhotaan luotettavalla tavalla sertifioidun laitteen avulla, niin tästä otamme maksun. Jos tarvitsette apua kuljetuksessa, niin autamme mielellämme. Kuljetuksen hinta perustuu tuotteiden määrään, sekä tuotetyyppeihin.

Hyväntekeväisyyteen

Autamme halutessanne lahjoittamaan tuotteidesi loppusumman Maailman Luonnonsuojelujärjestö WWF:le ja heidän tekemälle ilmastotyölle.

Yhteistyökumppanit

Uusiokäyttöön liittyvissä palveluissa olemme valinneet Inregon yhteistyökumppaniksemme.

Inrego vastaa laitteiden käsittelystä luotettavalla tavalla ja varmistaa, että tuotteiden tunnisteet, sekä kovalevyjen, sekä muiden tallennuslaitteiden tiedot poistetaan. Inrego testaa ja kunnostaa laitteet niin, että niiden elinikä pitenee ja näin useammalla on mahdollisuus saada IT-laite. Inrego on erikoistunut tietokoneiden, puhelimien ja muiden IT-laitteiden uusiokäyttöön ja he auttavat eri organisaatioita ympäri Eurooppaa vahvistamaan kestävän kehityksen työtä. Inrego on saanut sertifikaatit laadussa ISO-9001, ympäristössä ISO-14001, työskentelyolosuhteissa OHSAS 18001, sekä tietoturvassa ISO 27001.

Lue lisää inrego.se

Tavallisimpia kysymyksiä

Otamme vastaan kaikenlaisia IT-tuotteita, kuten esimerkiksi tietokoneita, puhelimia, näyttöjä, tabletteja, palvelimia jne. IT-tuotetta ei välttämättä ole tarvinnut ostaa meiltä, jos haluat hyödyntää takaisinottopalveluamme.

Maksamme korvauksen laitteistasi 30 päivän sisällä.

Arviointi perustuu käytettyjen IT-laitteiden markkinahintaan.

Ne tietokoneet, puhelimet ja muut IT-tuotteet jotka voidaan uusiokäyttää, myydään eteenpäin yrityksille, kouluille ja yksityishenkilöille. Euroopan ja Pohjoismaiden koulut ovat esimerkiksi yksi suurimmista käytettyjen tietokoneiden ostajista. 90,3% Inregon käsittelemistä tuotteista myydään eteenpäin Ruotsissa ja muualla Euroopassa ja jäljelle jääneet 10% Euroopan ulkopuolelle. Inregon luotettava käsittely-ohjelman avulla varmistamme, että kaikki jälleenmyynti tapahtuu vastuullisella tavalla. Ohjelma velvoittaa muun muassa, että myymme ainoastaan tuotteita, joilla on pitkä elinikä jäljellä ehkäistäksemme e-jätteen vientiä. Dokumentoimme kaikkien tuotteiden jäljitettävyyden sarjanumeron avulla. Vaadimme myös, että jälleenmyyjämme ja kumppanimme noudattavat ohjeistustamme, jota myös seuraamme säännöllisesti.

Tuotteita ei myydä maihin, jotka ovat tunnettuja e-jätteen vientimaita tai joihin on asetettu kauppapakotteita, kuten tällä hetkellä esimerkiksi Kuuba, Iran, Pohjois-Korea, Libya, Sudan, Syyria, Ghana, Nigeria, Intia, Pakistan, Filippiinit. Lista tarkastetaan ja päivitetään kuukausittain. Lisäksi noudatamme tuotteiden vientiä koskevia lakeja ja asetuksia.

Kaikki IT-laitteet kuljetetaan Inregon tuotantolaitokseen Täbyyn Tukholman ulkopuolelle, jossa tuotteiden tunnisteet ja tallennuslaitteiden tiedot poistetaan, testataan, korjataan ja myydään tämän jälkeen eteenpäin. 

Rikkinäiset tuotteet joita ei voi korjata lähetetään elektroniikan kierrätykseen.

Ainoa mikä maksaa on kovalevyjen/tallennuslaitteiden tietojen poistaminen, sekä logistiikka/kuljetus, jos toivotte apua siihen.

Onko sinulla kysymyksiä tai mietteitä? Ota meihin yhteyttä [email protected]