Infrastruktuuri

10 pilvipalveluiden tarjoamaa etua

Yhä useampi yritys tilaa pilvipohjaisia digitaalisia työkaluja sen sijaan, että ne ostaisivat ja asentaisivat ohjelmia kotikonstein. Katso filmiltä, miksi on tärkeää siirtää IT-ympäristö pilveen ja lue pilvipohjaisten palveluiden eduista.

Ota askel kohti pilveä

Tässä fiImissä Daniel Sundregård, Dustinin Solution Technical Pre Sales Specialist, kertoo kolmesta hyvästä syystä ottaa askel paikallisesta IT-ympäristöstä kohti pilveä.

10 suurinta pilvipohjaisten palveluiden tarjoamaa etua:

  1. Voit valita juuri ne työkalut, joita tarvitset rutiininomaisten työtehtävien tehostamiseen, yhteistyön helpottamiseen, lyhyiden ja tehokkaiden verkkotapaamisten järjestämiseen, kotoa käsin työskentelyn helpottamiseen, matka-aikojen vähentämiseen ja ympäristöstä huolehtimiseen.
  2. Työntekijät voivat pilviympäristön kautta tehdä yhteistyötä tehokkaammin, esimerkiksi jos he tekevät etätyötä tai ovat työmatkalla. Microsoftin Teams-työkalu mahdollistaa Skypen, Kalenterin, Mailin ja Dropboxin kaltaisten työkalujen yhteiskäytön..
  3. Yrityksen tarvitsee maksaa vain niistä ohjelmista ja palveluista, joita se todellisuudessa käyttää.
  4. Kaikki työkalut ovat käytettävissä saman alustan kautta. Se säästää aikaa ja helpottaa muutos- ja parannustyötä.
  5. Ohjelmistopäivityksiä asennetaan sitä mukaa kun niitä julkaistaan, joten käytössä ovat aina viimeisimmät työkaluversiot. Yritys voi unohtaa suuret päivitykset, jotka voivat tuoda mukanaan suuria ja yhtäkkisiä muutoksia.
  6. Tarjolla on räätälöityjä pakettiratkaisuja, kuten Office 365 PC:lle ja Macille. Pakettiin kuuluvia ohjelmia voivat olla muun muassa Outlook, Word, Excel, PowerPoint ja OneNote. Office 365:n palveluita ovat esimerkiksi Exchange, OneDrive, Teams, SharePoint, Yammer ja Skype yrityksille. Pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille ja organisaatioille on omat erityiset pakettinsa.
  7. Palvelimet sijaitsevat pilviympäristössä, joten omien palvelinten ostamisen ja päivittämisen voi unohtaa. Tilaa tarvitaan vähemmän, minkä lisäksi myös omien palvelunkeskusten hälytysjärjestelmät ja muut suojaustoimenpiteet voidaan unohtaa.
  8. Palvelinten jakaminen muiden kanssa vähentää melkein aina kustannuksia, sillä palvelimia käytetään tehokkaammin. Materiaalien ja energian kulutus vähenee, mikä on hyväksi luonnolle.
  9. Kaikki tiedot tallennetaan automaattisesti vähintään kahteen erilliseen ja turvalliseen konesaliin.
  10. Mahdollisuus saada henkilökohtaista tukea suomeksi kaikille tuotteille – yhden ja saman tukipalvelun kautta.

Haluatko tietää enemmän?

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää pilvipalveluistamme. Ota meihin yhteyttä, niin voimme auttaa sinua löytämään oikean palvelun tai ratkaisun liiketoiminnallesi.

Lue lisää:
Pilvipohjaiset yhteistyötyökalut yhä yleisempiä suomalaisissa yrityksissä
Helppo ja skaalautuva langaton verkko yrityksille

24 lokakuuta 2018

Aihealue