Inspiraatiota

5 parasta sovellusta työmatkalle

Työmatka ei ole lomaa, mutta reissu voi silti olla sujuva ja mukava. Lataa nämä sovellukset puhelimeesi, niin olet aina askeleen edellä. Muistatko vielä, millaista matkatavaroiden pakkaaminen oli joitain vuosia sitten? Kameran, opaskirjan, kartan, muistivihon, sanakirjan ja GPS-laitteen sijasta laukkuun voi nyt sujauttaa vain älypuhelimen.

Työmatkoja varten puhelimeen kannattaa ladata matkantekoa sujuvoittavia sovelluksia. Lomalainenkin arvostaa matkan sujuvuutta, mutta liikematkustajien vaatimukset ovat erityisen korkealla. Et halua myöhästyä kokouksesta siksi, että lentokentällä tuli suunnistettua väärään terminaaliin. On myös kätevää hoitaa tylsät laskutushommat lentoa odotellessa ja käyttää vapautuva aika pieneen kaupunkikierrokseen.

Tässä viisi sovellusta, jotka tekevät matkasi mukavammaksi:

1. Docusign

Docusign-sovelluksella saat tärkeät asiakirjat mukaan matkalle. Niitä voi tarvittaessa allekirjoittaa sähköisesti. Voit ladata ja valmistella uusia tiedostoja matkan aikana, jos vaikka uusia sopimusmahdollisuuksia avautuu.

2. Flio

Oletko kyllästynyt täyttämään tietosi saadaksesi käyttää lentokentän Wi-Fi-verkkoa? Flio-sovellus tallentaa tietosi ja pääset verkkoon parissa sekunnissa. Saat myös ajantasaiset lentotietosi ja voit selvittää tärkeitä asioita kultakin lentokentältä. Enää ei tarvitse etsiä latauspistokkeita tai arpoa, ehtiikö vessasta kävellä ajoissa lähtöportille. Bonuksena sovelluksesta saa tarjouksia lentokentän ravintoloihin, kauppoihin ja loungeihin.

3. Seatguru

Aloitatko työt saman tien kun lentokoneen pyörät osuvat maahan? Tiukassa aikataulussa on tärkeää, että saat riittävästi unta lennolla. Seatgurusta näet 800 lentokoneen istuinpaikkakartat, joten voit tarkistaa, mitkä paikat ovat pahimpia, mitkä parhaimpia ja mistä löytyy eniten jalkatilaa. Sovelluksessa on myös muuta tärkeää tietoa lentokoneista. Jos olet valitsemassa kahden lentoyhtiön välillä, voit löytää ratkaisevan eron Seatgurun tiedoista.

4. Trip by Skyscanner

Haluatko keskittyä ennemmin työhön kuin ruokapaikan valintaan? Anna sovelluksen valita puolestasi. Trip by Skyscanner kerää tietoja olinpaikastasi, kiinnostuksen kohteistasi, lämpötilasta ja kellonajasta ja tekee niiden pohjalta suosituksia. Lisäksi sovellus tarjoaa vinkkejä hotelleista, aktiviteeteista ja viihteestä.

5. Expensify

Expensify-sovelluksella voit hallita talouttasi. Kuvaa ja skannaa kuitit puhelimella, luo raportit ollessasi liikkeellä ja lähetä eteenpäin. Et enää koskaan menetä kulukorvausta siksi, että heitit kuitit vahingossa roskiin. Wall Street Journalin mukaan sovellus on kuin virtuaalinen kirjanpitäjä, ja Business Insider on nimennyt sen parhaaksi bisnessovellukseksi. Saatavana on myös ilmaisversio, jossa kuittien määrää kuukaudessa on rajoitettu.

Viimeksi päivitetty: 1 heinäkuuta 2022

Aihealue