Työpiste

7 näyttöä, jotka erottuvat edukseen

Pengoimme Dustinin valikoimaa ja valitsimme seitsemän huippunäyttöä sinulle, joka etsit jotain muuta kuin tavanomaista ratkaisua. Näistä löydät takuuvarmasti oman suosikkisi, etsitpä sitten parasta näyttöä kuvankäsittelyyn, terävintä resoluutiota tai isoa näyttöä toimistolle.

Apple Pro Display XDR

Applen uusi ammattilaisnäyttö on yksi ensimmäisistä 32 tuuman 6K-näytöistä. Tässä näytössä kaikki on viety äärimmilleen: resoluutiosta, värintoistosta ja dynamiikka-alueesta hintalappuun ja siihen tosiseikkaan, että pelkkä pöytäteline maksaa ammattilaisnäytön verran. Apple Pro Display XDR on valmiiksi värikalibroitu, ja sen edistyneet toiminnot tuottavat kuvan, jonka värit ja kontrasti toistuvat oikein työympäristöstä riippumatta. Lisävarusteena saatava nanopinnoitettu lasi vähentää häiritseviä heijastuksia.

Samsung C49J890DKU

UltraWide-näytöistä on tullut nopeasti suosittuja erityisesti kahden vierekkäisen näytön korvaajina. Samsungin C49J890DKU-jättinäytössä on vaikuttava kuvasuhde 32:9 ja resoluutio 3840x1080, joka todellakin pääsee oikeuksiinsa tässä 49-tuumaisessa näytössä. Lisäksi kaareva näyttö takaa immersiivisen kokemuksen. Näytössä on kaksi Thunderbolt 3-liitäntää yhteensopiville tietokoneille. Liitännällä voi samanaikaisesti ladata liitettyjä laitteita yhden ja saman kaapelin avulla.

LG 34WK95U-W

Jos haluat korkearesoluutioisen näytön UltraWide-kategoriassa, tämä näyttö on sinulle: 34 tuuman koko, 21:9 kuvasuhde ja huima 5120x2160 pikselin resoluutio.

Näyttö tukee VESA DisplayHDR™ 600: ta sekä suurta kirkkautta ja kontrastia ja se kattaa 98 prosenttia DCI-P3-väriasteikosta sekä 135 prosenttia sRGB-väriasteikosta, mikä takaa ihanteellisen kuvantoiston. Näytössä on Samsungin näytön lailla Thunderbolt 3, joten erillisiä virta-, data- ja näyttökaapeleita ei tarvita.

Dell UltraSharp UP3218K 8K

Markkinoiden parhaan resoluution tarjoaa Dell UltraSharp UP3218K 8K-näyttö. 32-tuumaiseen paneeliin on mahdutettu käsittämättömät 7680x4320 pikseliä, mikä tarkoittaa 280 ppi:n pikselitiheyttä. Näytön värintoisto on vaikuttava, ja se kattaa 100 prosenttia Adobe RGB-väriasteikosta, 100 prosenttia sRGB-väriasteikosta, 100 prosenttia Rec. 709-väriasteikosta, 98 prosenttia DCI-P3-väriasteikosta ja yli 80 prosenttia Rec. 202-väriasteikosta.

Näyttöä voi säätää omien työskentelytapojen mukaan pivot-toiminnon avulla (näytön voi kääntää pystyasentoon). Fiksu Easy Arrange -toiminto muistaa, missä kohtaa näyttöä ohjelmaikkunat olivat, joten töitä voi jatkaa nopeasti, kun näyttö laitetaan uudelleen päälle.

ASUS ROG Swift PG258Q

Nopeus on valttia e-urheilun maailmassa, ja ASUS ROG Swift PG258Q on näyttö, joka antaa merkittävää etumatkaa: sen vasteaika on 1 millisekunti, minkä lisäksi se on maailman ensimmäinen näyttö, jonka virkistystaajuus on 240 Hz. Kun nämä ominaisuudet yhdistetään NVIDIA G-Sync- ja Ultra Low Motion Blur-tekniikoihin, tuloksena on järisyttävän nopea ja sulava pelikokemus.

Näytössä on myös muita e-urheiluun sopivia erikoistoimintoja, kuten ristikkotähtäin, näyttöajastin, fps-laskuri (ruutua sekunnissa) ja näytönsäätötoiminto.

HP Zvr Virtual Reality Display

Ota askel tulevaisuuteen maailman ensimmäisen kaupallisen VR-näytön avulla. HP Zvr Virtual Reality Displayn avulla voit luoda ja näyttää kolmiulotteisia kohteita: se on täydellinen näyttö esimerkiksi arkkitehdeille, animaattoreille ja pelikehittäjille. Kolmatta ulottuvuutta katsellaan passiivisilla 3D-laseilla, ja näytön sensorit siirtävät 3D-kohdetta pään liikkeiden mukaan. 3D-kohdetta voi zoomata, panoroida ja muokata erityisen kynän avulla.

EIZO ColorEdge CG319X

Tämä näyttö on erinomainen sinulle, joka tarvitset työssäsi valokuvia, animaatioita, videoita, 3D-visualisointeja ja muita graafisesti vaativia sovelluksia. EIZO ColorEdge CG319X on 31,1-tuumainen 4K-näyttö (4096x2160), jossa on 10-bittinen värisyvyys ja joka kattaa 99 prosenttia Adobe RGB -väriasteikosta. Kuten monissa muissakin EIZOn näytöissä, myös tässä on sisäänrakennettu kalibrointisensori ja automaattinen laitekalibrointi, jotka takaavat aina oikean värintoiston. EIZO ColorNavigator Network -toiminto varmistaa, että kaikki tiimissä saavat saman kuvantoiston koko tuotantoprosessissa.

Vastaavaa luettavaa:Etätyöläisen viisi parasta kaveria

27 maaliskuuta 2020

Aihealue