Asiakasreferenssi

Huipputeknologian osaamista

Saab Danmark on useiden vuosien saatossa rakentanut vahvan yhteistyön Dustinin kanssa. Se ei merkitse vain oikeita tuotteita oikeaan hintaan, vaan myös osaamista ja nopeaa neuvontaa.

‒ Meille on uskomattoman helppoa ja tehokasta, kun meillä on toimittaja, joka tuntee toimintamme ja on samalla ajan tasalla alan uusimmasta kehityksestä. Tällainen yhteistyö tarjoaa hyvää sparrausta sekä takaa tilaustemme täysin oikean käsittelyn.

Thomas Pallumblad Hansen, Saab Danmarkin vanhempi ostaja, on ollut vuosia tyytyväinen Dustiniin.

‒ Alussa käytimme Dustinia verkkokauppana, mutta viime vuosina olemme hyödyntäneet yhä enemmän sen asiantuntemusta. Dustin voi tilata tuotteita globaalien sopimustemme kautta useilta toimittajilta.

‒ Esimerkiksi jos toimitamme viestintäratkaisun uudelle öljynporauslautalle, on saatava vastaus moniin kysymyksiin. Millaiset palvelimet ovat parhaita? Onko käytettävä virtuaalista välityspalvelinta? Miten suuri kapasiteetin on oltava? Entä varmuuskopiointi? Miten hyvin palvelin pysyy pystyssä? Onko sitä voitava hallita kannettavasta tietokoneesta? Kysymyksiä on valtavasti, ja yhteyshenkilömme Dustinilla antavat meille paljon tietämystä, jota ei välttämättä löydy internetistä. Sille on käyttöä, sillä meidän on räätälöitävä lähestulkoon jokainen ratkaisu kullekin yksittäiselle asiakkaalle.

Saab Danmark toimittaa ratkaisuja merenkulkualan markkinoille sekä siviiliasiakkaille että puolustusvoimille, missä vaaditaan huipputeknologista näkemystä. Samalla on otettava huomioon myös pieniä käytännön yksityiskohtia:

‒ Usein esimerkiksi laivoissa palvelimille on tietty fyysinen paikka, joka ei jousta senttiäkään. On siis löydettävä palvelimet, joille on fyysisesti tilaa ja jotka toimittavat samalla tarvittavan palvelun. Tässä voimme todella käyttää Dustinia vuoropuheluun ja neuvontaan, ja on erityinen etu, että Dustinilla on erittäin vakaa sisäinen rakenne, Thomas Pallumblad Hansen sanoo.

‒ Tavoitteenamme on joka kerta toimittaa asiakkaalle paras ratkaisu, ja kun taustalla on Dustinin tuotetarjonta, mahdollisuutemme onnistumiseen on erittäin suuri, hän toteaa.

Lisätietoa: dustin.fi/solutions

Lue myös ”Määräajan noudattaminen on ratkaisevaa”

Jokaisen tilauksen kolme tärkeää elementtiä

  1. Vuoropuhelu – asiakkaan tarpeiden ja toimeksiannon luonteen kartoitus.
  2. Neuvonta – onko markkinoilla uusia ja parempia tuotteita?
  3. Määräaika – määräaikoja on aina noudatettava, piste

Kolme vaatimusta IT-toimittajille

  • Hinta ja toimitus – hinnan on oltava sopiva, ja toimituksen on tapahduttava ajoissa.
  • Todellisten tarpeiden huomioiminen – älä yritä myydä enempää kuin asiakas tarvitsee.
  • Vakaus – on selvä etu, jos yhteys­henkilöt tuntevat yrityksen ja pysyvät samoina pitkällä aikavälillä.

SAAB DANMARK A/S

Saab Danmark A/S toimittaa huipputeknologian turvallisuus- ja viestintäratkaisuja puolustusvoimille, merenkulkuun ja turva-alalle. Saab Danmark A/S:n pääkonttori Sønderborgissa työllistää noin 80 henkeä. Saab AB toimii kaikilla mantereilla yli sadassa maassa ja työllistää noin 15.000 ihmistä.

Teksti: Per Gregersen
Kuva: Peter Jönsson

25 syyskuuta 2017

Aihealue