Työpiste

Kohtaa modernin konttorin vaatimukset

Yhä useammat panostavat avokonttoreihin, jotka ovat räätälöityjä tämän päivän liikkuviin, dynaamisuuteen ja yhteistyöhön perustuviin tarpeisiin. Matkalla unelmatyöpaikkaan on kohdattava kuitenkin monia haasteita. Alla neuvomme, kuinka voit vastata muutamiin niistä.

Modernit konttorit perustuvat suurilta osin standardisoituihin työpisteisiin. Kollegat voivat valita, mihin osaa konttoria he istuvat alas eri tehtävien jälkeen. Jos työskentely vaatii keskittymistä, niin voi istua hiljaisessa ja rauhallisessa ympäristössä ja jos puolestaan tarvitsee puhua puhelimeen, niin voi mennä sille puolelle konttoria, jossa se on hyväksyttyä. Jos taas puolestaan pitää käydä jotain läpi yhdessä kollegan kanssa ja puhua, niin silloin voi varmasti istua ehkä loungeen tai kokoushuoneeseen.

Ergonomia

Yksi modernin konttoriympäristön haaste on varmistaa, ettei ergonomiaa unohdeta. Avokonttoreissa työskentelyn tulee olla mukavaa ja tällaisissa ympäristöissä pitää olla työpisteitä myös heille, joilla on erilaisia erityistarpeita. Tällaisen ympäristön luomiseen on olemassa tuotteita sekä kiinteisiin työpisteisiin, että erilaisia mobiilisia tuotteita.

Tähän olemme keränneet joitain ergonomisia tuotteita, jotka tukevat modernia konttoria »
Tarvitessasi apua, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä niin autamme sinua.

Telakointiasema

Monet käyttäjät haluavat voida käyttää ulkoisia näyttöjä, näppäimistöä ja hiirtä työskennelläkseen tehokkaasti. Eri laitteiden moninaisuus sekä standardisoitujen työpisteiden yhdistelmä vaativat sujuvasti toimivan telakoinnin. Vanhat mekaaniset telakointiratkaisut eivät eronneet toisistaan pelkästään valmistajien välillä, vaan myös saman valmistajan eri mallien välillä. Tänä päivänä löytyy universaaleja ratkaisuja, jotka käyttävät hyväksi USB3- tai Thunderbolt-teknologiaa.

Tähän olemme keränneet jotain telakointivaihtoehtoja, jotka tukevat eri laitteita samalla työpaikalla »
Tarvitessasi lisää apua, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, niin autamme sinua.

Lisävarusteet

Avokonttorien eri osat tarjoavat erilaisia edellytyksiä työskentelyyn, koska ne on räätälöity eri työtapoihin. Samanaikaisesti kokonaiskäyttäjäkokemus riippuu kuten aina, niistä lisälaitteista joita käytät. Tänä päivänä on lukuisia lisälaitteita älykkäillä, intuitiivisilla toiminnoilla, jotka voivat huomattavasti helpottaa arkipäivääsi, aina Skype-soveltuvista kuulokkeista, näppäimistöistä ja kannettavista kokousjärjestelmistä älyhiiriin.

Tähän olemme keränneet joitain lisävarusteita, jotka tukevat tehokasta työskentelyä modernissa konttorissa »
Tarvitessasi lisää apua, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, niin autamme sinua.

7 joulukuuta 2017

Aihealue