Asiakasreferenssi

Kokonaisvaltaisuus kiinnitti huomion konesalin ulkoistuksessa

Rakennushankkeiden digitalisaation parissa työskentelevä Arkance Systems sai kaipaamansa kevennyksen arkeensa Dell VxRail -konesalipalvelun avulla.

Haaste

Arkance Systems tarvitsi uuden palvelininfrastruktuurin korvaamaan vanhan ja hajautetun ratkaisunsa. Yritys vastasi aiemmin itse palvelimistaan, kun taas konesali ja internetyhteys tulivat toiselta palveluntarjoajalta.

Ratkaisu

Arkance Systems vuokrasi Dustinin konesalista Dell VxRail -kokoonpanon. Koko palvelininfrastruktuuri, mukaan lukien serverit, internetyhteys, VPN ja palomuuri, on nyt saman sopimuksen piirissä. Dustin huolehtii koko kokonaisuuden ylläpidosta.

Vaikutus

Koska sekä tietoliikenne että palvelinten ylläpito ovat nyt Dustinin vastuulla, vapautuu Arkance Systemsille aikaa muuhun toimintaan. Heidän arkeaan helpottaa myös, kun heidän tarvitsee olla yhteydessä ainoastaan yhteen palveluntarjoajaan.

Digitalisaatio näyttelee rakennusalalla koko ajan isompaa roolia, sanoo Arkance Systems Finlandin IT-päällikkö Markus Kemppinen. Erityisesti tieto on arvokasta pääomaa rakennushankkeissa. Yritys tarjoaa tiedonhallintaratkaisuja infran ja talonrakennuksen tarpeisiin.

Dataa ehtii kertyä hankkeen aikana valtavia määriä, mikä nostaa tiedonhallinnan tärkeään rooliin. Huonosti hallittuna tieto pirstaloituu helposti ja työntekijöiden aika kuluu sen etsimiseen.

Rakentamisen digitalisaatioon erikoistuneen Arkance Systemsin tarjoamat ratkaisut varmistavat, että tarvittavat tiedot ovat aina helposti saatavilla niitä tarvitseville, ja auttavat tekemään hankkeista nopeampia ja tehokkaampia.

Lähikuva alaviistoon katsovan miehen kasvoista
Kädet kannettavan tietokoneen näppäimistöllä

Yksinkertaisempaa arkea ulkoistetun konesalipalvelun myötä

Yrityksen kuin yrityksen arki kaipaa usein tehokkaampia ratkaisuja ja toiminnan yksinkertaistamista. Tämä oli mielessä myös Arkance Systemsilla, kun tarve uudelle palvelinratkaisulle heräsi. Yritys tarvitsi paitsi uudet serverit, myös apua palvelininfran ylläpitoon.

Dustinin tarjoama ratkaisu kiinnitti yrityksen huomion.
- Muut tarjosivat pelkkää rautaa, Dustin kokonaisuuden, Markus Kemppinen sanoo.
Tämä seikka painoi lopulta vaakakupissa eniten.

Kasvokuva Markus Kemppinen

Haluamme käydä keskustelua siitä, miten kestävä kehitys otetaan IT-asioissa huomioon.

Markus Kemppinen, IT-päällikkö, Arkance Systems Finland

Arkance Systems päätyi ratkaisuun, jossa yritys vuokrasi Dustinin konesalista Dell VxRail -kokonaisuuden. Palvelun käyttöönotto on yksinkertaistanut Arkance Systemsin toimintaa, sillä aiemmin yrityksellä oli omat palvelimet, joiden ylläpidosta se oli itse vastuussa.

Nyt Dustin huolehtii VxRailin ylläpidosta ja valvoo palvelimia, mikä on vähentänyt yhteydenpitoa eri toimittajiin.
- On hyvä, kun ei tarvitse olla monen eri tahon kanssa tekemisissä. Ongelmien ilmetessä tiedetään myös suoraan, keneen olla yhteydessä, Markus Kemppinen sanoo.

Pitkäaikainen kumppanuus kiinnostaa alansa edelläkävijää

Dustin ja Arkance Systems ovat tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2015. Markus Kemppinen korostaakin pitkäaikaisen kumppanuuden merkitystä. Arkance Systems on ollut tyytyväinen palveluihin, jotka ovat auttaneet yritystä digitalisoimaan rakennushankkeitaan entistä paremmin.

Osa-alue, joka painottuu erityisesti yrityksen hankinnoissa tänä päivänä, on kestävä kehitys. Arkance Systems haluaa olla sen osalta alansa edelläkävijä.
-Haluamme käydä keskustelua siitä, miten kestävä kehitys otetaan IT-asioissa huomioon. Pyrimme valitsemaan tätä tukevia kumppaneita ja palveluita, Markus Kemppinen sanoo.

Arkance Systems Finland

Rakentamisen digitalisaatioon keskittynyt yritys. Perustettu vuonna 2016, työllistää tällä hetkellä noin 45 henkilöä. Yritys tarjoaa suunnittelijoille ja rakentajille ohjelmistot, asiantuntijat ja järjestelmät hankkeiden ja rakennetun omaisuuden kokonaishallintaan.

Räätälöidyt ratkaisut

Viimeksi päivitetty: 5 toukokuuta 2023

Aihealue