Työpiste

Laitteet liikkuvaan työhön

Etätyö on usein tehokkaampaa kuin päivittäinen konttorilla istuminen. Oikeat laitteet ja tarvikkeet säästävät etätyöläisen aikaa.

Hiiri mukaan

Kun nappaat mukaan hiiren tai trackballin eli pallohiiren, työnteko läppärillä sujuu näppärästi, missä sitten oletkin. Etätyöhön sopii esimerkiksi Voxicon Wireless Optical Travel mouse S10WLB tai Kensington Advance Fit Wireless Mobile Trackball.

Jos ergonomia on sinulle tärkeää, kurkkaa tämä monipuolinen ja helposti mukaan otettava Mousetrapper Flexible -hiirivaihtoehto.

Reppu selkään ja menoksi!

Läppärin kuljettamiseen tarkoitetussa repussa kaikki tarpeellinen pysyy kätevästi mukana. Thulen Crossover 2 -repussa laitteesi on turvassa patentoidun SafeEdge-rakenteen ansiosta. Pienemmät laitteesi pysyvät ehjänä omassa iskunkestävässä lokerossaan.

Kaikki paikallaan

Jos käytät mieluummin tavallista laukkua, haluat varmaankin että se on sekä tilava että kätevä käytössä. Nämä molemmat toiveet täyttää Kivocase Pro Business Case ,joka on oivallinen valinta niin lyhyelle työreissulle kuin päivittäiseen pendelöintiin.

Jos kaipaat enemmän luksusta, voi Cirafon Leather Indiana olla valintasi. Laukussa on omat lokerot läppärille ja muulle tavaralle, ja vahvasta nahasta valmistettu laukku vain paranee ajan myötä.

Suojaa läppärille

Jos tarvitset suojaa vain kannettavalle tietokoneellesi, ohut suojus voi riittää. Tämä Targus-suojatasku yhdistää tyylin ja toimivuuden, ja se sopii moderniin tyyliin.

Turvaa tablettisi

Jos otat tablettisi mukaan kaikkialle, tarvitset sille kovaa käyttöä kestävän suojakotelon. Griffinin Survivor All-Terrain Rugged Case pitää tablettisi turvassa!

Kliinisemmässä ympäristössä taas voit valita suojuksen, joka myös tekee kirjoittamisesta kätevämpää. Logitech Universal -tablettikotelossa on sisäänrakennettu näppäimistö. Suojus myös pitää tabletin pystyssä erilaisilla alustoilla. Lisäturvaa tarjoaa roiskesuojaus.

Kun tarvitset mukaasi pelkän näppäimistön on Kanex Multisync Foldable Travel Keyboard erinomainen valinta. Erittäin ohut, kaksinkerroin taittuva näppäimistö kulkee kätevästi mukana.

Tiedostot talteen

Tiedostojen siirtäminen laitteesta toiseen on etätyössä arkipäivää. Monesti pilvipalvelut ovat paras ratkaisu, mutta joskus kannattaa käyttää muistitikkua. USB-muisti on yksi nopeimmista ja turvallisimmista tavoista siirtää tai varmuuskopioida tiedostoja.

Tranzip Flip -muistitikussa riittää tilaa, se ei vaadi asennusta ja toimii Macilla ja PC:llä.

Lue lisää:
Etätyöläisen viisi parasta kaveria
5 laitetta, jotka tekevät työpäivästä paremman

Virtaa riittää!

Älä jää vaille virtaa, vaan pidä varavirtalähdettä aina mukanasi. Cirafon Powerbank Quick charge 20100mAh lataa kännykkäsi jopa kahdeksan kertaa.

Lisäenergiaa on hyvä ladata autossa ajon aikana. Cirafon laturi Premium 3,1A -autolaturi lataa kerralla jopa kaksi kännykkää ja tabletin tai muun USB-liitännäisen laitteen nopeasti ja turvallisesti. Lisäksi siinä on sisäänrakennettu turvavasara siltä varalta, että joudut rikkomaan ikkunan päästäksesi ulos autosta.

Suojaa uteliailta katseilta

Et voi koskaan tietää, kuka istuu vieressäsi junassa tai liikkuu takanasi kahvilassa. Varmista, että arkaluontoiset tiedot eivät päädy vääriin käsiin suojaamalla näyttösi tietoturvasuojalla.

Läppärin näytölle tarkoitettu tietoturvasuoja antaa turvaa uteliailta katseilta.

Tulosta tärkeät paperit

Vaikka nykyisin pyritäänkin paperittomaan toimistoon, on tarjouksen, sopimuksen tai laskun tulostaminen joskus välttämätöntä, jopa kun olet tien päällä. Brother Pocketjet PJ-762 A4 on pienikokoinen, A4-tulosteille tarkoitettu mobiilitulostin, jossa on sisäänrakennettu Bluetooth- ja USB-yhteys.

Poista lika!

Kun läppäriä ja muita laitteita käytetään monessa paikassa, laitteet likaantuvat väistämättä. Pidä laukussa pari puhdistusliinaa, niin puhdistat laitteesi missä ja milloin tahansa.

Disko -puhdistusliinat ovat kevyesti kostutettuja, ympäristöystävällisiä ja nukkaamattomia. Ne sopivat erinomaisesti näppäimistön tai muiden muovi- ja metallipintojen puhdistukseen. Puhdistusliina muodostaa pintaan antistaattisen kalvon, joka suojaa pintaa likaantumiselta 6-8 viikon ajan.

Kytkeydy töihin

Hankkimalla kotitoimistolle telakointiaseman pääset hommiin salamannopeasti. Vain yhden liitännän avulla voit kytkeä kannettavan tietokoneen yhteen tai kahteen näyttöön, näppäimistöön, hiireen, kiintolevyyn tai laturiin.

Prokord Workplace Charging Dockingstation 5K on telakka USB-C-lataustuella. Se vie hyvin vähän tilaa, mutta silti siinä on kaikki tarvitsemasi liitännät. Vai etsitkö mobiilitelakkaa? Tutustu tähän telakkaan.

Aina sopiva valo

Hyvä valaistus työpöydällä on tärkeää, mutta se seikka unohtuu monelta etätyöläiseltä. Leitz Style LED -työpöytävalaisin mukautuu työolosuhteisiisi reaaliajassa säätämällä valaistuksen tason automaattisesti tarpeitasi vastaavaksi. Voit ohjata valaistusta sovelluksen avulla ja tallentaa siihen sopivia asetuksia tai yksittäisiä mukautuksia.

16 lokakuuta 2019

Aihealue