Arbeidsplass

Unified Mobility Workspace – laitteiden ja käyttäjätietojen digitaalinen hallinta

Dustinin Unified Mobility Workspace huolehtii fiksusta ja tehokkaasta arjesta kaikenlaisissa yrityksissä. Se auttaa teknologian ja ihmisten yhteistyötä turvallisesti ja saumattomasti, lisää kannattavuutta ja hyviä käyttökokemuksia.

Työn tekeminen on muuttunut viime vuosikymmenten aikana. Työpaikka ei välttämättä ole enää tuoli, kirjoituspöytä ja tietokone fyysisessä konttorissa. Teknologian ansiosta työnsä voi nykyisin tehdä niin kotona, mökillä kuin työpaikalla.

Unified Mobility Workspace (UMW) on hallintatyökalu, joka kokoaa yhteen yrityksen kaikki digitaaliset työkalut, alustat ja sovellukset niin, että päätelaitteet kuten PC, Mac, tabletit ja matkapuhelimet liitetään intuitiivsesti yhteen.

– Se muodostaa ikään kuin puitteet, joiden sisällä sovellukset ja työhön liittyvät sisällöt ovat saatavilla yrityksen työntekijöille. Järjestelmään sisäänkirjautuminen ja työtehtävien suorittaminen on helppoa riippumatta siitä, missä työntekijät sijaitsevat ja millä laitteilla he työskentelevät, selittää Dustinin mobiliteettijohtaja Heidi Storm.

– Yrityksen teknologia moderni hallinnointi ja oikeat työvälineet antavat hyviä käyttäjäkokemuksia ja parantavat tehokkuutta. United Mobility Workspace on yritykselle kannattava sijoitus, ja sen edut huomaa yhä useampi, Heidi lisää.

Digitaalinen ekosysteemi

Dustinin UMW on kokonaistarjous digitaaliselle työympäristölle. Päätelaitteita hallitaan yksinkertaisesta ohjelmasta, mistä on yritykselle paljon etuja. Ratkaisu toimii myös yrityksissä, joissa valinnanvapaus on jo käytössä ja joissa työntekijät voivat valita haluamansa teknologian, joko PC:n tai Macin.

Employee choice guide for IT (pdf)

– Helpottaa yrityksen arkea, kun kaikki digitaaliset työvälineet konfiguroidaan ja päivitetään automaattisesti, sisäänkirjautuminen on turvallista ja yksittäisellä työntekijällä on pääsy vain tarvitsemiinsa tietoihin, sanoo Fredrik Berg, Dustinin Workplace-valikoiman tuotepäällikkö.

Workplace on yrityksen digitaalinen ekosysteemi, jonka ansiosta työvälineet toimivat ongelmitta niin, että työn tekeminen on tehokasta.

– Automatisoidut toiminnot vapauttavat IT-kapasiteettia, jota voidaan sen sijaan hyödyntää ennakoivasti esim. innovointiin tai markkinatrendien analysointiin. Siitä tulee jatkossa entistäkin hyödyllisempää, Berg sanoo.

Kahdeksan hyvää syytä digitaaliseen hallintaan

United Mobility Workspace on tie turvalliseen ja helppoon digitaaliseen arkeen.

1. Helppous:

"Out of the box experience", joka tunnetaan myös nimellä "Zero Touch", antaa hyvän kokemuksen loppukäyttäjälle. Yrityksen PC:t, MacBookit, tabletit ja matkapuhelimet tyhjennetään ja konfiguroidaan automaattisesti. Helpottaa pääsyä yrityksen sisäisiin sovelluksiin miltä tahansa laitteelta. Kaikki laitteet ovat valmiita käyttöön ilman manuaalisia toimenpiteitä, otat vain laitteen pois laatikostaan.

2. Turvallisuus:

Täydelliset, yritykselle mukautetut turvaratkaisut. Ottaa huomioon lainsäädännölliset vaatimukset kuten yleisen tietosuoja-asetuksen samala kun jokainen työntekijä näkee, mitä tietoja hänestä työnantaja voi tai ei voi nähdä.

3. Joustavuus:

Konttori kulkee taskussasi ja voit työskennellä missä vain, ongelmaton pääsy tietoihin ja sisäänkirjautuminen. Automaattisten päivitysten ansiosta sinulla on aina saatavilla kaikki tarvitsemasi sisältö.

4. Valmius tulevaisuuteen:

Digitaaliset ratkaisut rynnistävät työelämään ja niistä tulee useimmissa yrityksissä luonnollinen osa IT-strategiaa. Tässä yksi syy investoida hallinnointityökaluun. Gartnerin mukaan 70 % yrityksistä tarvitsee sitä ennen vuotta 2024.

5. Kannattavuus:

Yrityksen IT-osasto säästää aikaa, kun sen ei tarvitse manuaalisesti tyhjentää, päivittää ja korjata työntekijöiden laitteita. Tästä huolehtii automaattinen prosessi, joka vapauttaa IT-kapasiteettia ennaltaehkäiseviin tehtäviin.

6. Tietojen nopea saatavuus:

"Single sign-on" lisää sekä turvallisuutta että helppokäyttöisyyttä. Käyttäjä kirjautuu sisään yhdellä käyttäjätunnuksella ja salasanalla useaan toisiinsa liittyvään mutta itsenäiseen ohjelmistojärjestelmään. Näin vältyt raskailta sisäänkirjautumisprosesseilta ja salasanojen viidakolta.

7. Zero Trust:

Dynaamista ja modernia turvallisuusarkkitehtuuria laajemmalla ja syvemmällä pohjalla kuin perinteiset turvatoimet. Voit turvata yrityksen tiedot päätelaitteiden, käyttäjien, verkon ja sovellusten tasolla.

8. Digital Employee Experience Management (DEEM):

Unified Mobility Workspace auttaa näkemän, millä tavoin loppukäyttäjä kokee mobiilin työn. Se tapahtuu älykkään analyysin avulla ja se antaa yritykselle suurta arvoa, koska tuottavuutta ja yksinkertaisuutta voidaan parantaa ennakoivasti.

Palvelut:

Unified Mobility Workspace kattaa palveluja, jotka tarjovat mukautettuja ratkaisuja maailman johtavilta valmistajilta.

 • Neuvonta
 • Perehdytys
 • Toteutus
 • Sovellusten hallinta
 • Henkilöstöhallinto ja turvallisuus
 • Workspace - kaikki työhön liittyvä sisältö yhdessä paikassa
 • Käyttö ja tuki
 • Dokumentaatio

Digitaalinen kumppanisi

Dustin tarjoaa täydellisiä Unified Mobility Workspace -ratkaisuja pohjoismaisille yrityksille:

Laitteisto: Kaikki laitteet, joita moderni yritys tarvitsee saumattomaan ja tehokkaaseen arkeen: PC:t, Macit, tabletit ja matkapuhelimet.

Moderni alusta: Täydelliset raamit, jotka varmistavat ja hallinnoivat päätelaitteita ja yrityksen tietoja.

Palvelujen hallinta: Huolehtii ostoista, konfiguroinnista, turvallisuudesta ja laitteiden ja sovellusten helposta käyttöönotosta sekä päivityksestä kaikkina aikoina.

Osaaminen: Johtava laitteiden ja digitaalisten ratkaisujen toimittajana Dustin tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluja kaikentyyppisille yrityksille ja kaikentyyppisille laitteille.

Voiton realisointi:

 • Yksi ratkaisu
 • Helppoa loppukäyttäjille
 • Kustannusten hallinta
 • Laitteiden, käyttäjien ja tietojen hallinta
 • Nopea käyttöönotto
 • Räätälöidyt ratkaisut
vmware logoHeidi Storm

Heidi Storm, Mobility Manager Advanced Sales, Dustin.

Haluatko lisätietoja Unified Mobility Workspace -ratkaisusta?

Lähetä meille sähköpostia

Teksti: Sissel Fantoft