Inspiraatiota

Lenovo ThinkPad 25 vuotta

Vaativiin tehtäviin ei tarvita tietokonetta, niihin tarvitaan ThinkPad. ThinkPad täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Koko tämän ajan ThinkPadit on tunnistanut niiden tyylikkäästä muotoilusta, josta ne tunnistetaan välittömästi.

On helppo nähdä sukulaisuus ensimmäisen ThinkPadin ja nykyisen huippumallin välillä.

ThinkPadit ovat aina olleet suosittuja varsinkin yrityskäyttäjien keskuudessa. Niissä on aina edistyksellistä teknologiaa ja ne on tunnettu kestävyydestään. ThinkPadit on myös innovaatioistaan. Esimerkkejä tästä ovat TrackPoint-hiiriohjain tai vaikkapa 701:sen perhosnäppäimistö.

ThinkPadin juhlavuoden kunniaksi on julkistettu juhlamalli ThinkPad 25. Siinä on parasta tekniikkaa mitä tänä päivänä rahalla saa. Sen muotoilussa on yksityiskohtia, jotka kunnioittavat ThinkPadien historiaa ja muistuttavat mallin historiasta unohtamatta käyttömukavuutta.

ThinkPadistä on sen historian aikana julkistettu monia erilaisia perheitä tehokkaista mobiilityöasemista keveisiin modulaarisin kannettaviin.

ThinkPad oli aito kannettava – se on suunniteltu toimimaan tien päällä. Tämän päivän ThinkPadit ovat samaa rautaista tai pikemminkin hiilikuituista laatua kuin alkuperäiset. Niillä on sama DNA ja ne tunnistaa ulkonäöstä heti ThinkPadeiksi.

ThinkPad on enemmän kuin kannettava tietokone, se on käsite käyttäjien keskuudessa. Se on muuttanut käsitystämme liikkuvasta työstä tekemällä sen todella mahdolliseksi, kaikissa olosuhteissa. Se on opettanut viime sukupolville asioita liikkuvasta työnteosta ja monelle ThinkPad onkin monelle ensimmäinen kosketus mobiilin tietojenkäsittelyn maailmaan, ajalta ennen älypuhelimia.

ThinkPad on edelleenkin teknologinen edelläkävijä ja se mittari, johon muita kannettavia verrataan. Se asettaa standardin liikkuvalle työlle, johon muut pyrkivät. ThinkPadin omistajille koneen käyttö kaikissa olosuhteissa on itsestäänselvyys. ThinPadit ovat niitä harvoja kannettavia tietokoneita, jotka on sertifioitu käytettäviksi avaruudessa.

Dustin tarjoaa pitkän henkilökohtaisen, asiantuntevan palvelun ja myyntikanavan Lenovolle. Dustin on Lenovo Platinum Plus kumppani ja Dustin on tunnettu pitkäaikaisista ja kestävistä asiakassuhteista, joka kertoo korkeasta asiakastyytyväisyydestä.

Fine print: Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, and Xeon Inside are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries.

20 joulukuuta 2017

Aihealue