Inspiraatiota ja opastusta

Löydä työpaikkaasi sopiva ultraleveä näyttö!

Kätevä opas, jonka avulla löydät täydellisen Philips-näytön Wide-, UltraWide- tai SuperWide-kategorioista.

Voxicon Logotype

Miksi Philipsin leveän näytön hankkiminen kannattaa?

Ultraleveään näyttöön investoiminen on järkevää useista syistä. Ensinnäkin se tarjoaa reilusti työskentelytilaa, mikä lisää tuottavuutta, sillä voit järjestellä ja hallita useita tehtäviä samanaikaisesti tehokkaalla tavalla. Tavanomaista suurempi näyttö on ihanteellinen moniajokäyttöön, sillä voit pitää useita ikkunoita ja sovelluksia auki samanaikaisesti ilman, että sinun tarvitsee siirtyä niiden välillä. Suuren tarkkuuden ja kristallinkirkkaan kuvanlaadun ansiosta voit nauttia poikkeuksellisesta visuaalisesta kokemuksesta riippumatta siitä, työskenteletkö grafiikan, videoiden muokkauksen tai tietopohjaisten analyysien parissa.

Toiminnallisuuteen keskittyvällä Philipsillä on paljon kokemusta korkealaatuisten näyttöjen toimittamisesta. Siksi Philipsin ultraleveät näytöt on aina suunniteltu tuottavuus, käyttömukavuus ja ympäristöasiat huomioiden. Valikoimassa on useita eri vaihtoehtoja, minkä vuoksi olemme nyt laatineet oppaan, jonka avulla löydät helposti ja nopeasti juuri sinulle ja työtehtäviisi sopivan näytön.

Tunnista tarpeesi

Tarkkuus?

4K UHD:n kaltainen korkea tarkkuus on usein välttämättömyys graafisen suunnittelun, CAD-mallinnuksen ja videoiden muokkauksen kaltaisissa yksityiskohtaisuutta vaativissa tehtävissä. Silloin kaikki yksityiskohdat ja monimutkaiset projektit näkyvät riittävällä terävyydellä. Toisaalta, jos ennen kaikkea moniajo on tärkeää työssäsi, hieman pienemmän resoluution ultraleveä näyttö voi olla riittävän tehokas ja samalla edullisempi vaihtoehto.

Wide-, Ultra-Wide vai Super-Wide?

Leveä näyttö, jonka kuvasuhde on hieman tavanomaista suurempi, on usein erinomainen valinta, jos sinulla on paljon erilaisia työtehtäviä, joiden suorittamisessa pieni lisätila voi olla hyväksi. Ultraleveä näyttö tarjoaa vieläkin leveämmän työskentelytilan ja sopii ihanteellisesti moniajokäyttöön sekä luoviin töihin, joissa tarvitaan tavanomaista enemmän vaakasuuntaista tilaa. 45–49 tuuman superleveä näyttö tuottaa todellisen kaksi näyttöä yhdessä -tuntuman ja tarjoaa erittäin paljon näyttötilaa. Jos työskentelet esimerkiksi videoiden muokkauksen tai simulointien parissa, superleveä näyttö tarjoaa entistäkin suuremman visuaalisen laajuuden ja syvyyden.

Kaareva vai litteä?

Valinta kaarevan ja litteän näytön välillä riippuu työn vaatimuksista ja käyttäjän mieltymyksistä. Kaareva näyttö tarjoaa mukaansatempaavan visuaalisen kokemuksen, josta voi olla hyötyä luovan työn tekijöille ja median parissa työskenteleville. Toisaalta litteä näyttö voi olla sopivampi käyttäjille, jotka vaativat tarkkuutta ja tasaista pintaa erilaisiin työtehtäviin, kuten CAD-mallinnukseen tai tekstinmuokkaukseen. Tärkeintä on valita näyttötyyppi omien tarpeiden ja työnkulkujen mukaan.

USB-C-telakan edut

Philipsin älykkään USB-C-telakointiaseman avulla voit lisätä liitäntöjen määrää ja unohtaa hankalat sovittimet kannettavassasi. USB-C-tekniikka mahdollistaa myös huippunopean tiedonsiirron ja suoratoiston samalla, kun se lataa tietokonettasi. Tämä tarkoittaa, että voit muodostaa yhteyden välittömästi ja aloittaa työskentelyn vaivatta.

Philipsin valikoima

Kaareva ja USB-C

Tämän kategorian näytöt tarjoavat hyvän ja ympäröivän katselukokemuksen, joka tuottaa todellisen kaksi näyttöä yhdessä -tuntuman. Nämä kaarevat näytöt ovat kooltaan 34–49 tuumaa. Ne antavat täydellisen yleiskuvan, ja sinä voit helposti lisätä tuottavuuttasi avaamalla useampia ikkunoita samalle kuvaruudulle.

Litteä ja USB-C

Tämän kategorian näytöt tarjoavat hyvän ja laajan katselukokemuksen. Nämä litteät näytöt ovat kooltaan 34–40 tuumaa. Ne antavat täydellisen yleiskuvan, ja sinä voit helposti lisätä tuottavuuttasi avaamalla useampia ikkunoita samalle kuvaruudulle.

Viimeksi päivitetty: 6 marraskuuta 2023

Aihealue