Työpiste

Luotettavaa tulostamista silloin, kun tarvitset sitä

Sulje silmäsi ja kuvittele itsesi työpaikalle, jossa tulostin vain toimii, eikä sinun tarvitse huolehtia kuluvista tarvikkeista. HP:n käyttäjäystävällisellä monitoimitulostimella ja huoltosopimuksella voi tämä unelma tulla todeksi.

Monet puhuvat nykyään paperittomista toimistoista mutta Lars Espingin mukaan, joka toimii HP:n Office Printing Solutions Category Managerina, emme tule luopumaan tulostamisesta vielä pitkään aikaan.

– Uskon todella, että tulostukset tulevat jatkumaan yhteiskunnassamme mutta ehkä erilaisin ehdoin, kuin aiemmin. Sinulla on lähetettäviä laskuja, oikoluettavia tekstejä, jaettavaa materiaalia, useiksi vuosiksi säästettävä kirjanpito, sekä tavaroita, joihin tarvitaan merkintä.

Lars mainitsee viimeisenä yhtenä esimerkkinä kivijalkaliikkeen avaavan kauppiaan tai ravintolayrittäjän, jonka pitää tulostaa ruokalistoja, yksinkertaisimpia opasteita tai esimerkiksi alennusmyyntikylttejä.

– Tällöin kannattaa valita vähän paksumpi ja parempaa laatua oleva paperi. Se voi todella tehdä ihmeitä.

Skannaa dokumentti tekstintunnistimella

Lars Espingin usein suosittelema tulostinmalli on monitoimitulostin, joka voi tulostaa värejä, kopioida, skannata ja mahdollisesti jopa faksata. Ainoa mitä sinun tulee tehdä päästäksesi alkuun on vain ottaa laite ulos pakkauksesta, laittaa töpseli seinään ja kirjoittaa siihen WiFi- salasana.

Niille jotka haluavat digitalisoida skanneri tulee tarpeeseen, sillä skannaustoiminto on juuri se, jota monet tarvitsevat.

– Monet haluavat vain laittaa nipun paperia asiakirjasyöttäjään, painaa nappia ja saada yhtä monta tiedostoa – ja tämä on toiminto, joka löytyy useimmista tulostimistamme tänä päivänä.

Skannaus ja arkistointi on loistava tapa saada yleiskuva suuresta määrästä asiakirjoja. Skannaamalla tekstintunnistimella tiedostoista tulee lisäksi täysin haettavia. HP:n Enterprise-malleissa tämä toiminto on usein sisäänrakennettu laitteeseen, kun Pro-segmentissä tekniikka on saatavilla tietokoneeseen asennettavan ohjelmiston avulla.

– OCR:n etu on se, että voit hakea henkilötunnuksen, avainsanan tai nimen mukaan ja saat kaikki asiakirjat esille, mistä kyseinen hakusana löytyy. Se on korvaamaton apu, kun sinun tarvitsee löytää joku tietty dokumentti jälkikäteen.

Ainoa mitä sinun pitää ajatella on paperi

Tulostimen pitää toimia sitä tarvitessa ja yksi hyvä keino välttää ongelmia tulevaisuudessa on tilata huoltoratkaisu kulutustarvikkeilla.

– Jos jotain ongelmia sattuisi ilmenemään niin silloin on hyvä, että on joku jolle soittaa, vaikka laitteen perustakuu olisikin mennyt umpeen vuoden jälkeen. Moniin saatavilla oleviin palveluratkaisuihin kuuluu myös muste ja värikasetit, joten ainoa mitä sinun pitää ajatella ja kustantaa on itse paperi, Lars Esping päättää.

Lue lisää

Asiakashallinta moderniin konttoriin.
Valmiina tulevaisuuden työelämään.
Siivoa sotkusi.
Täysin uusia mahdollisuuksia USB-C:n avulla.
Verkkoratkaisu, joka yhdistää kahden maailman parhaat puolet

Fokus

Lars Esping

HP

10 joulukuuta 2018

Aihealue