Työpiste

Matkapuhelintarvikkeita taskussa kulkevaan toimistoon

Kun työhön kuuluu paljon matkustelua, on tärkeää kyetä lataamaan samanaikaisesti kaikkia laitteita, niin puhelimia, tabletteja kuin tietokoneitakin. Dustinin omien tuotemerkkien tuotteiden siivittämänä olet valmis asiakastapaamisiin ja palavereihin. Missä ikinä oletkaan.

- Otetaanpa esimerkiksi Cirafon-latausasema. Se on niin älykäs, että se havaitsee jännitteen, jolla laite pitää ladata, ja käyttää juuri sitä. Lisäksi se on suoraviivainen ja helppo käyttää, kertoo Private Labelin tuoteasiantuntija André Skoglund.

Ennen lähtöä

Vaatteet ovat valmiina. Laukku on pakattu siististi. Uusimman PowerPoint-esityksen yksityiskohtia on hiottu kerran tai kaksi. Yllättäen tajuat, että puhelin, tabletti tai puhelin pitää ladata. Mitä teet?

Cirafonin Smart Power Station 10 X USB -laturissa on kymmenen USB-liitintä. Voit ladata kaikkia laitteita samanaikaisesti.

- Samalla voit ladata myös muiden perheenjäsenten laitteita. Siistin muotoilun ansiosta laitetta ei tarvitse hävetä, kun se on mukana matkalla, sanoo André.

Ratin takana

Autossa kannattaa varmistaa, että tärkeät puhelut asiakkailta tai kollegoilta eivät jää väliin. Saatat haluta kuunnella ladattuja podcasteja (jotka luonnollisesti liittyvät työtehtäviisi) alusta loppuun ilman ikäviä katkoksia.

Älypuhelimen pitäminen hyvin näkyvissä silmien korkeudella helpottaa sekä työskentelyä että ajoturvallisuutta. Cirafon Magnetic Car Mount For Air Vent on monipuolinen älypuhelinpidike, joka sopii kaikkiin älypuhelimiin. Se on helppo asentaa auton tuuletusaukkoon.

Puhelin kiinnittyy pidikkeeseen kahdella tarrapintaisella metallilevyllä, jotka liimataan puhelimeen. Puhelin on helppo kiinnittää pidikkeeseen ja irrottaa siitä. Magneetit eivät vaikuta puhelimen toimintaan.

Cirafon product in car

Kätevä Cirafon-autolaturi 2xUSB 2,4 Amp + Micro-USB-kaapeli 1m sopii useimpiin laitteisiin, ja sillä voi ladata kahta laitetta samanaikaisesti. Kun työnnät laturin auton savukkeensytyttimeen, homma pelaa.

- Laturissa on lyhytsulku- ja ylikuumenemissuoja, mikä on tärkeää turvallisuuden kannalta. Käyttäjän ei pitäisi joutua murehtimaan laturin ylikuumenemista tai äkillistä vikaantumista, kertoo André.

Kun nouset autosta, apunasi on Cirafon Powerbank, tehokas mukana kulkeva lisäakku, jonka avulla työt voivat jatkua katkotta. Vaikka matkapuhelin tuo vapautta toimintaan, ennen pitkää akunkesto tulee vastaan. Tällä mukana kulkevalla lisäakulla matkapuhelimen voi ladata jopa kolme kertaa. Pienet merkkivalot näyttävät jäljellä olevan latauksen määrän, joten tiedät, milloin vara-akku on aika ladata. Lataus tehdään Micro-USB-liittimestä kaapelilla, joka tulee laitteen mukana. Tässä mallissa on lisäksi kiinteä taskulamppu.

Perillä määränpäässä

Oletko joskus matkustanut toiselle puolelle maapalloa, mutta unohtanut, että pistorasiat ovat siellä toisenlaisia? Cirafon world adapter -sovittimella pystyt liittämään laitteesi sähköverkkoon kuin sähköverkkoon. Kompaktissa ja monipuolisessa matkasovittimessa on kaksi USB-liitintä, ja se sopii pistorasioihin Euroopassa, Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Japanissa, Australiassa ja Kiinassa.

- Ihan vain, jotta voit irtautua. Minulla on aina matkalaukussa lisäakku ja sovitin, jotta pystyn aina työskentelemään ja olemaan tavoitettavissa, sanoo André lopuksi.

Dustinin IT-tuote- ja -palveluvalikoima on markkinoiden laajimpia. Dustinilla on myös viisi omaa tavaramerkkiä, jotka täydentävät ja laajentavat valikoimaa entisestään. Dustin keskittyy huolellisesti testattuihin ja valikoituihin tuotteisiin, jotka toimitetaan nopeasti ja luotettavasti. Tuotteisiin, jotka eivät maksa paljon. Tavaramerkeissä on Voxiconin lisäksi Cirafon tietokone- ja matkapuhelintarvikkeissa, Gilford väriaineissa ja musteissa, Prokord asennustuotteissa ja Tranzip tallennuksessa.

Fokus

André Skoglund

Private Label

Lue lisää:

Onko tullut aika laittaa yrityksen matkapuhelinasiat kuntoon?

Viimeksi päivitetty: 1 heinäkuuta 2022

Aihealue