Työpiste

Office 365 pilvessä

Pääset nopeasti alkuun. Saat jatkuvaa tukea. Ja maksat vain siitä, mitä käytät. Siinä muutamia Dustinin tarjoamien Office 365 -pakettiratkaisujen etuja.

Sitä mukaa kun tietokoneille asennetut Office-ohjelmat on aika päivittää, yhä useammat yritykset kiinnostuvat Dustinin tarjoamista pilvipohjaisista Office 365 -pakettiratkaisuista.

– Asiakkaiden kiinnostus on ylittänyt odotuksemme. Vuoden alusta lähtien tuhannet käyttäjät ovat valinneet ratkaisumme, ja se on vasta alkua, sanoo ohjelmisto- ja infrastruktuurivastaava Vegard Aspnes Dustinilta.

Dustin käyttää Microsoftin lisenssiohjelmaa nimeltä Cloud Solution Provider (CSP). Se tarkoittaa, että Dustin voi yhdistää omat palvelunsa Microsoftin pilvipalveluihin. Dustin tarjoaa muun muassa pakettiratkaisua, joka sisältää pohjoismaisen tuen. Siinä jokainen käyttäjä voi asentaa Office-lisenssin viidelle PC:lle tai Mac-tietokoneelle, viidelle tabletille ja viiteen puhelimeen.

– Tarjoamme asiakkaalle kokonaisvaltaista palvelua. Tuen lisäksi huolehdimme ratkaisun toimittamisesta ja ylläpitämisestä sekä laskutuksesta, Vegard Aspnes kertoo. Hänen mukaansa pakettiratkaisu tarjoaa monia etuja:

– Asiakkaat arvostavat ennen kaikkea integroitua joustavuutta. Monelle on tärkeää myös se, että ratkaisu mahdollistaa aikaisempaa liikkuvamman työskentelyn, hän sanoo.

Dustinin Office 365 -pakettiratkaisut ovat saatavilla myös Dustin Marketplacesta, jossa tarjolla olevien liiketoimintasovellusten määrä kasvaa jatkuvasti ja kaikki on integroitu pilvipalveluihin.

Pilvipohjaisen Office 365:n etuja

  • Voit työskennellä missä vain, kunhan sinulla on internetyhteys.
  • Dustinin pakettiratkaisun ansiosta voit asentaa lisenssin viidelle tietokoneelle, viidelle tabletille ja viiteen puhelimeen.
  • Pilvipohjainen Office 365 on helppo ottaa käyttöön, ja pakettiin sisältyy pohjoismainen tuki.

Kysy lisää: (09) 58 44 22 tai
[email protected]

Viimeksi päivitetty: 1 heinäkuuta 2022

Aihealue