Inspiraatiota

Oletko valmis kesää varten?

Vaikea uskoa, mutta lomakausi on jo melkein täällä. Ennen kuin tajuatkaan, juhannuskokko on poltettu, makkarat paistettu ja mansikkakausi alkanut. Dustinin omat tavaramerkit pitävät huolen siitä, että olet valmis kaikenlaisiin kesäseikkailuihin. Nauti kristallinkirkkaasta äänestä, lataa matkapuhelin juuri silloin kun haluat ja pysy yhteydessä, eksyitpä minne päin maailmaa tahansa.

Ennen lähtöä

Sama juttu joka vuosi. Mitä matkalle pitäisi ottaa mukaan? Uskaltaako paksun villapaidan jättää kotiin? Tarvitseekohan sitä muuta kuin uimapuvun ja pari vaihtovaatekertaa? Vara-akku kannattaa joka tapauksessa pakata aina mukaan. Tehokkaalla kannettavalla laturilla voi kuunnella musiikkia tai työskennellä tauotta, kun matkapuhelimen virta ei pääse loppumaan. Cirafon Powerbank -varavirtalähteellä voi ladata matkapuhelimen akun täyteen peräti kolme kertaa. Pienistä merkkivaloista näkee jäljellä olevan latauksen määrän. Näet siis, milloin vara-akku on aika ladata. Pimeän tultua vara-akun kiinteästä taskulampusta on taatusti hyötyä.

Kun et halua raahata reppua selässä, Cirafon NOTEBOOK BACKPACK CITY SLIM on helppo kiinnittää hihnalla käsimatkatavaraan tai matkalaukkuun. Kätevään, ohutrakenteiseen reppuun voi kerätä välttämättömyystarvikkeet, ja se sopii ihanteellisesti niin päiväretkille kuin lyhyille työmatkoillekin.

Repun päälokerossa on erityisen pitkä vetoketju, joten sisältöön pääsee käsiksi nopeasti ja vaivattomasti reppua tyhjentämättä. Avarassa lokerossa on puolestaan kaksi pehmustettua lokeroa, jotka suojaavat tietokonetta tai tablettia kolhuilta ja naarmuilta. Muissa lokeroissa voi pitää matkapuhelinta, lompakkoa ja muita tarvikkeita. Repussa on jopa valmiiksi läpiviety USB-kaapeli, jotta voit pitää puhelinta kädessä samalla, kun se latautuu repussa olevasta vara-akusta.

Dustin Private label products

Autossa, linja-autossa tai lentokoneessa

Tilanne on tuttu jokaiselle. Heti kun alat kuunnella radion kesäohjelmaa, jollakulla on mielessä jotakin aivan muuta, ja sen takia omat suunnitelmasi menevät pieleen. Ratkaisu ei ole kaukana. Vilkaisepa Voxicon GR8-høretelefonerne. Langattomien kuulokkeiden kattavat toiminnot ja kristallinkirkas ääni, melunvaimennus ja kiinteä mikrofoni auttavat joko keskittymään tai rentoutumaan. Saat valita itse.

Jopa kymmenen metrin kantaman ansiosta matkapuhelinta ei tarvitse kantaa mukana joka paikkaan. Aktiivisen melunvaimennuksen ansiosta voit sulkea silmäsi hullunmyllyltä ja nauttia suosikkimusiikistasi ilman häiritsevää taustamelua. Melunvaimennus toimii myös ilman musiikkia, kun haluat vain työskennellä ilman häiriöitä. Kuulokkeiden sujuvilla ohjaustoiminnoilla on helppo siirtyä puheluista musiikkiin ja takaisin. Nauti täydellisestä istuvuudesta ja jopa 12 tunnin akunkestosta. Uppoudu musiikkiin junassa, kahvilassa tai konttorilla.

Perillä

Oletko joskus rientänyt toiselle puolelle maapalloa, mutta unohtanut, että pistorasiat ovat siellä toisenlaisia? Cirafon world adapter -sovittimella voit liittää laitteesi mihin tahansa sähköverkkoon. Voit ladata tietokonetta ja matkapuhelinta samanaikaisesti. Kompaktissa ja monipuolisessa matkasovittimessa on kaksi USB-liitintä, ja se sopii pistorasioihin Euroopassa, Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Japanissa, Australiassa ja Kiinassa. Kun matkalaukussa on sekä vara-akku että matkasovitin, pystyt aina lataamaan tietokonetta, tablettia ja matkapuhelinta.

Ota musiikki mukaan Voxicon W8 Blue -kaiuttimen avulla. Vedenpitävyyden ansiosta kaiuttimen voi ottaa mukaan vaikka veteen. Pienestä koosta huolimatta Voxicon W8 Blue tuottaa upeaa ääntä. Se on myös helppo liittää langattomasti tai AUX-liitännästä, ja pitkän akunkeston ansiosta kuuntelunautinto jatkuu aamusta iltaan. Sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta kaiutin toimii luontevana jatkeena matkapuhelimelle, sillä se pystyy vaihtamaan saumattomasti tärkeiden puhelujen ja kesän soittolistojen välillä.

Mikäli treenit jatkuvat myös lomalla, Voxiconilla on siihen urheilukuulokkeet, Voxicon Bt Headset Sport, joissa on ensiluokkainen äänentoisto ja mukava käyttötuntuma. Lenkillä voi myös soittaa puheluja vaivatta kuulokkeiden kiinteän mikrofonin ansiosta. Kuulokkeet suunniteltiin käyttäjille, jotka haluavat vältellä hankalia johtoja. Kuulokkeiden ainoa johto on korvanappien välissä, joten niitä ei tarvitse liittää äänilähteeseen. Tämä parantaa liikkumisen vapautta, ja kaikki tarvittavat toiminnot ovat siitä huolimatta korvanapin vieressä olevassa pienessä ohjaimessa.

Private label products on table

Dustinin IT-tuote- ja -palveluvalikoima on markkinoiden laajimpia. Dustinilla on myös viisi omaa tavaramerkkiä, jotka täydentävät ja laajentavat valikoimaa entisestään. Dustin keskittyy huolellisesti testattuihin ja valikoituihin tuotteisiin, jotka toimitetaan nopeasti ja luotettavasti. Tuotteisiin, jotka eivät maksa paljon. Tavaramerkeissä on Voxiconin lisäksi Cirafon tietokone- ja matkapuhelintarvikkeissa, Gilford väriaineissa ja musteissa, Prokord asennustuotteissa ja Tranzip tallennuksessa.

26 kesäkuuta 2019

Aihealue