Asiakasreferenssi

Pilvipohjainen IT-ratkaisu on yksinkertaistanut arkeamme

Norjalainen vuokratyöfirma Veksthuset pääsi IT-ongelmistaan Dustinin avulla. Nyt yritys voi rauhassa keskittyä ydintoimintoihinsa.

Henkilöstövuokrausyritys Veksthusetilla on seitsemän konttoria Norjassa. IT-palveluidensa tuottajaksi firma valitsi Dustinin.

– Emme ole juurikaan keskittyneet IT-asioihin eikä meillä ole myöskään ollut tarvittavaa osaamista. Siksi valitsimme kumppanin, joka pystyi luomaan kokonaisvaltaisen ratkaisun ja huolehtimaan koko IT-infrastruktuurista, toimitusjohtaja Christian Amundsen kertoo.

Dustin toimittaa myös kaiken Veksthusetin tarvitseman laitteiston.

– Ostamme ohjelmistot Dustinilta, minkä lisäksi he auttavat meitä kartoittamaan tarpeitamme. Hinnat ovat kilpailukykyisiä, ja kaikki konttorimme saavat kaipaamansa palvelut.

Yksilöllisesti räätälöidyt ratkaisut

Ennen kuin Amundsen löysi Dustinin, hän toimi itse yrityksen IT-osastona.

– Aiemmin työntekijät soittivat minulle, kun tietokoneasioissa ilmeni ongelmia. Ratkaisujen etsiminen ja sopivien lisenssien hankinta jäivät harteilleni.

Amundsen iloitsee siitä, että nykyisin vastuu IT-asioista on kokonaan Dustinilla.

– Dustin varmistaa, että meillä on tarvitsemamme ohjelmistot, lisenssit ja laitteistot. Lisäksi he tarjoavat räätälöityjä palveluja. Kun palkkaamme uusia työntekijöitä tai tarvitsemme IT-ratkaisuja, soitamme Dustinille ja he hoitavat asian. Käytäntö toimii kannaltamme loistavasti, hän kehuu.

Pilveen perustuvat palvelut

Veksthuset on ottanut käyttöön myös Cloud Clientin, pilvipohjaisen käyttöpalvelun, joka helpottaa yrityksen arkea.

– Sen ansiosta järjestelmämme toimivat missä päin Norjaa tahansa. Jos joku tietokoneista lukkiutuu tai toiminta kangertelee, Dustin ratkaisee ongelman etänä, Amundsen kertoo.

Cloud Clientin avulla Veksthuset voi keskittyä omaan toimialaansa ja unohtaa IT:n käyttö- ja turvallisuuskysymykset.

Saumaton yhteistyö

Amundsen kertoo olevansa erityisen tyytyväinen siihen, että hänen aikansa ei enää kulu IT-ongelmien hoitamiseen.

– Aiemmin meillä ilmeni toimintahäiriöitä, mutta nyt niiden määrä on olematon. Ja jos ongelmia tuleekin, ne ratkaistaan välittömästi. Dustin on ollut kumppaninamme nyt vuoden ajan eikä meillä ole ollut kertaakaan IT-seisokkia, hän kiittelee.

Kahden yrityksen välisessä yhteistyössä saattaa etenkin alkuvaiheessa syntyä väärinymmärryksiä ja kommunikaatiovaikeuksia. Dustinin ja Veksthusetin kohdalla kaikki on sujunut kitkattomasti.

– Yhteistyö on toiminut loistavasti alusta alkaen. Miellyttävä Dustinin edustaja toimitti kaiken tarvitsemamme. Hän rakensi myös langattoman järjestelmämme ja on lisäksi konsultoinut meitä tulevaisuuden hankinnoista, Amundsen sanoo.

Haluatko lisätietoja?

Käy katsomassa dustin.fi/solutions ota meihin yhteyttä täältä.

Näin Dustin auttoi Veksthusetia:

  • Sisäisten IT-ratkaisujen luominen
  • Aiempaa nopeampi järjestelmä
  • Edulliset laitteiston hankintahinnat
  • Kaiken kattava asiakastuki
  • Laitteiston suojaus
  • Ratkaisut arjen tietokoneongelmiin välittömästi
  • Kuukausittainen raportti tehdyistä toimenpiteistä

Dustin varmistaa, että meillä on tarvitsemamme ohjelmistot, lisenssit ja laitteistot.

Christian Amundsen, Veksthuset.

Näin se onnistui

Haaste

Yritykseltä puuttui sisäinen IT-fokus ja osaaminen. Yritys kaipasi koko IT-infrastruktuurista huolehtivaa ratkaisua.

Ratkaisu

Dustin räätälöi Veksthusetille kokonaispaketin, joka kattaa ohjelmistot, lisenssit ja laitteiston. Cloud Client -palvelun avulla Dustin voi ratkaista tietokoneongelmat etänä. Täysi asiakastuki.

Tulos

Yrityksen ei tarvitse enää käyttää aikaansa IT-ongelmiin. IT-laitteiston seisokit ovat jääneet pois. Mahdolliset ongelmat ratkaistaan välittömästi.