Työpiste

Siivoa sotkusi

Monet meistä unelmoivat siististä ja puhtaasta työpöydästä, jossa ei loju tarpeettomia kaapeleita, papereita tai tavaroita. Lenovo haluaa auttaa sinua pitämään järjestyksen työpöydälläsi ja löytämään jälleen keskittymiskykysi langattomien oheistarvikkeiden, sekä USB-C-yhteensopivien näyttöjen avulla.

On varmaan makuasia, miltä täydellisen työpisteen tulisi näyttää, mutta Lenovolla ratkaisuspesialistina työskentelevä Pasi Välimaa ei varmaan ole yksin ajatustensa kanssa, että hyvä lähtökohta täydelliseen työpisteeseen on siisti ja puhdas työpöytä:

- Luulen, että ihmiset tulevat järjestelmällisemmäksi, jos paikat pidetään siisteinä. Enkä nyt puhu pelkästään vain työpöydästä, vaan siisteydestä yleisesti. Jos työpöydällä lojuu jo ennestään tavaroita, niin uskon, että on myös helpompaa jättää muitakin tavaroita pitkin pöytää ja kohta työpöytäsi onkin täysin kaaoksessa, Pasi Välimaa toteaa.

Uusia mahdollisuuksia USB-C- yhteensopivuuden kanssa

Unohda telakointiasemat ja sotkuiset kaapelit. Nykyajan USB-C-yhteensopiviin näyttöihin voit vain liittää USB-C- kaapelin näytöstä kiinni kannettavaan tietokoneeseesi ja saat sen avulla sekä virransyötön, että kuvan-, äänen- ja datansiirron.

- ThinkPad X1 Carbon ja Thinkvision P32u ovat keskenään täydellinen unelmapari. Saat tällöin ohuen ja kevyen kannettavan, sekä suuren 32-tuumaisen näytön, jota voidaan käyttää usean ohjelman ajamiseen vierekkäin. Jos käytät lisäksi Lenovo Essential Wireless Comboa langattomalla näppäimistöllä ja hiirellä, niin sinulla on vain yksi kaapeli koko työpöydälläsi – eli kannettavan ja näytön välissä oleva USB-C- kaapeli, Pasi Välimaa sanoo.

Näytön liittämisen mahdollisuus USB-C:n avulla ei ole rajoitettu ainoastaan huippumalleihin. Voit saavuttaa saman tuloksen Thinkpad T480- kannettavalla ja 27-tuumaisella Thinkvision P27H- näytöllä tai perustason L480- kannettavalla ja T24m- näytöllä.

- Se mistä maksat enemmän, on käytännössä ohuempi ja kevyempi laite. Se on luonnollisesti etu, kun kannat tietokonettasi asiakastapaamisiin tai jos työskentelet muualla kuin toimistolla. Tällöin voit hyödyntää myös USB-C-standardia, koska sinun ei välttämättä tarvitse kantaa erillisiä tietokoneen- ja älypuhelimen latureita, Pasi Välimaa jatkaa.

Paperiton toimisto

Kun johdot eivät enää loju kirjoituspöydällä, niin sitten voikin alkaa pohtimaan paperikasoja ja myös tässä asiassa Pasi näkee, että uusi tekniikka voi auttaa meitä pidemmän päälle:

- Nyt on saatavilla kaikenlaisia digitaalisia apuvälineitä PC-laitteisiin, etkä oikeastaan enää tarvitse kynää, paperia ja post it- lappuja. Jos tykkäät tehdä käsin muistiinpanoja, niin silloin sinulla on Lenovo X1 Yoga- vaihtoehto, joka voidaan kääntää ympäri ja siihen voidaan tehdä muistiinpanoja mukana tulevalla kynällä. Riippuen aiemmasta työskentelytyylistäsi, niin vaaditaan tiettyä tottumista tehdä kaikki digitaalisesti, mutta pidemmän päälle uskon, että siihen suuntaan ollaan menossa, Pasi Välimaa päättää.

Lue lisää

Asiakashallinta moderniin konttoriin.
Luotettavaa tulostamista silloin, kun tarvitset sitä.
Valmiina tulevaisuuden työelämään.
Täysin uusia mahdollisuuksia USB-C:n avulla.
Verkkoratkaisu, joka yhdistää kahden maailman parhaat puolet

Fokus

Pasi Välimaa

Lenovo


Windows 10 means business

10 joulukuuta 2018

Aihealue