Työpiste

Suurempi pinta-ala – suuremmat mahdollisuudet

Philips Ultra Wide -sarja tarjoaa todellisen 2-in-1-elämyksen. Se tarjoaa sekä yhden että kahden näytön kokoonpanojen parhaita puolia. Ultra Wide antaa mahdollisuuden nauttia reilun kokoisesta näytöstä, vaikuttavasta kuvanlaadusta ja erinomaisesta käyttäjäystävällisyydestä.

Jos laajempaan työskentelytilaan tottuu, on vaikea palata käyttämään vain yhtä näyttöä. Kahden näytön kokoonpano voi kuitenkin asettaa rajoituksia tietyille käyttäjille. Ratkaisu: Ultra Wide -luokan näytöt, jotka on suunniteltu tarjoamaan 2-in-1-elämyksiä. Ultra Wide tarjoaa käyttäjälle molempien maailmojen parhaita puolia. Se tarjoaa laajaa työskentelytilaa yhdellä saumattomalla näytöllä.

- UltraWide-näyttö on täysin saumaton, joten pääset eroon näyttöjen välisistä raoista ja muista kahden eri näytön käyttämisen mukanaan tuomista pienistä ärsytystekijöistä, sanoo Frank Olsson, Philipsin näyttöjen Pohjoismaiden myyntipäällikkö.

Riippumatta siitä, työstätkö suuria Excel-taulukoita, seuraatko useita uutisvirtoja tai liikutko rinnakkaisten ikkunoiden välillä, Ultra Widen tarjoama suuri pinta-ala helpottaa työskentelyä merkittävästi.

/

UltraWide-näytön valinta

Philipsin valikoimassa on useita Ultra Wide -näyttöjä, niin suoria kuin kaarevia. Niitä on saatavana 34 tuuman koosta aina 49 tuuman kokoon asti WFHD-tarkkuudella (2560x1080p), UHD-tarkkuudella (3840x2160p) ja jopa Dual QHD -tarkkuudella (5120x1440p), joka takaa lisäksi vaikuttavan värisyvyyden ja täyteläisen kontrastin. Korkean kuvanlaadun ja reilun näyttöpinta-alan ansiosta yksityiskohtaisuus on erittäin suuri.

- Kun istuu ensimmäisen kerran 499P9H-näytön edessä, ei voi olla vaikuttumatta. Se tarjoaa uskomattoman yksityiskohtaisen kokemuksen, jota vain Ultra Wide -luokan näytöt tarjoavat, Frank sanoo.

Parempi käyttökokemus

Philipsin monissa Ultra Wide -näytöissä on lisäksi USB-C-liitäntä. USB-C tarjoaa monia etuja, sillä se estää johtosotkuja, nopeuttaa tiedonsiirtoa ja tekee näytöstä keskuksen kaikille lisävarusteille. Lisäksi useissa näytöissä on älykkäitä ratkaisuja, esimerkiksi 346P1CRH-mallissa on kohinaa vaimentava ja kristallinkirkkaan äänen takaava webkamera (1080p 2 Mp). Se on synkronoitu Windows Hellon kanssa, mikä helpottaa sisäänkirjautumista ja parantaa tietoturvaa.

- Ultra Wide tarjoaa monia etuja, ja asiakkaamme löytävät niitä koko ajan lisää. Ei ole kovin vaikeaa ymmärtää, miksi Ultra Widestä on jo tullut uusi standardi, Frank sanoo.

Philipsin Ultra Wide -sarjan näytöt on suunniteltu tarjoamaan miellyttävä ja hellävarainen käyttökokemus erityisesti pitkään työskenneltäessä. Näyttöjä voi säätää, kallistaa ja mukauttaa tarpeen mukaan. Lopputuloksena on ratkaisu, joka ei paitsi sujuvoittaa työskentelyä myös nostaa hyvän käyttäjäkokemuksen rimaa aiempaa korkeammalle.

Tuotteisiin

Viimeksi päivitetty: 24 helmikuuta 2023

Aihealue