Työpiste

Suurkuvatulostusta kaikille

Suurkuvatulostimet eivät ole enää kalliita ja monimutkaisia laitteita, jotka on tarkoitettu ainoastaan erikoisalojen yrityksille. Nykyään ne ovat erittäin helppokäyttöisiä ja laitteissa on sellainen hintalappu, joka tekee niistä kiinnostavia monille toimialoille.

Suurkuvatulostimien markkinat ovat laajentuneet viime vuosina. Nykyään oman käytön suurkuvatulostimia eivät osta ainoastaan tekniset suunnittelijat, arkkitehdit tai valokuvastudiot. Ostaja voi yhtä hyvin olla myymälä, joka haluaa tulostaa itse omat julisteensa ja mainoksensa.

– Monilla saattaa vielä olla vanhentunut mielikuva, että ainoastaan ammattilaisilla on osaamista käyttää suurkuvatulostimia. Laitteet ovat nykyään varsin helppokäyttöisiä, sekä huomattavasti edullisempia kuin aiemmin. Tulostimet tarjoavat toki edelleen myös täyttä toiminnallisuutta erikoistuneille ammattikäyttäjille, joilla on vaativat tarpeet, kertoo Lauri Piipponen, Dustinin Suurkuvatulostimien tuotepäällikkö Suomessa.

Hänen mukaan suurkuvatulostimia ei ole sen vaikeampaa käyttää, kuin tavallista toimistotulostinta. Laitteissa on monesti suuret, helppokäyttöiset kosketusnäytöt ja paperirullan syöttäminen on aiempaa helpompaa, eikä niiden ylläpidossa tarvita erikoisosaamista. Nykyaikaiset suurkuvatulostimet tulostavat erittäin nopeasti ja laadukkaasti sekä kohtuullisin tulostuskustannuksin. Lisäksi uudet laitteet ovat melko kompakteja ja hiljaisia, joten laitteen voi hyvin sijoittaa toimistoympäristöön.

Dustin auttaa sinua valitsemaan oikein

Suurkuvatulosteita voidaan tulostaa mm. tavalliselle paperille, valokuvapaperille, muoville tai tekstiileille. Markkinoilla on eri laitemalleja, joista voidaan valita mm. eri paperikokojen välillä, yhdellä tai useammalla paperirullalla sekä eri värimäärillä, riippuen värisävyjen vaatimuksista. Markkinoilla on myös monitoimilaitteita heille, jotka haluavat skannata ja/tai kopioida suuressa koossa.

– Dustinin asiantuntijat auttavat mielellään sopivan laitteen valinnassa. Voimme suositella esimerkiksi, kannattaisiko teidän panostaa monitoimilaitteeseen ja yhden tai useamman rullan laitteeseen. Dustin voi lisäksi auttaa järjestämään laitteen asennuksen, sekä laajennetun takuun, Lauri Piipponen selventää.

Luonnollisesti on myös edelleen olemassa tapauksia, joissa on kenties parempi kääntyä ulkoisen toimittajan puoleen. Jos esimerkiksi tarvitaan huomattavan suuria tulostusmääriä tai jonkinlaista tulosteiden jälkikäsittelyä.

– Kuitenkin, jos sinun tarvitsee tulostaa suuressa koossa sujuvasti ja joustavasti työn arjessa, kannattaa miettiä oman suurkuvatulostimen hankkimista, Piipponen päättää.

Dustinin asiantuntijat auttavat mielellään sopivan laitteen valinnassa. Dustin voi lisäksi auttaa järjestämään laitteen asennuksen, sekä laajennetun takuun.

Lauri Piipponen, Dustinin Suurkuvatulostimien tuotepäällikkö Suomessa.

Haluatko tietää lisää?

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Tilaa Dustinin uutiskirje!

1 heinäkuuta 2019

Aihealue