Työpiste

Trendiraportti: Collaboration

Nuorten sukupolvien ajama maailmanlaajuinen kehitys on käynnissä. Aikaisemmin tieto oli valtaa ja sitä jaettiin säästeliäästi. Nuoremmat sukupolvet ovat enemmän suuntautuneita tiedonhakuun ja jakavat osaamista sekä tietoa aktiivisesti. Oikeiden palveluiden ja digitaalisten työkalujen avulla saat näkyvyyttä sekä tiedon että osaamisen alueelle koko yritykseen.

Millenniaaleilla ja Z-sukupolvella on täysin erilainen suhde tietoon kuin aikaisemmilla sukupolvilla. On käynnissä eräänlainen tiedon demokratisoituminen, jonka tulisi näkyä myös yritysten IT-työkaluissa ja prosesseissa. Kun tieto tulee näkyvämmäksi, se tulee myös arvokkaammaksi, useampien ihmisten päästessä osallisiksi siitä.

Tiimiyhteistyö lisääntyy entisestään nopeaan ja tehokkaaseen ongelmanratkaisuun kohdistuvien kasvavien vaatimusten myötä. Oikea työkalu luo edellytykset yhteistyölle ja johtaa selkeämpään ja tehokkaampaan viestintään. Lisäksi se säästää matkoihin kuluvaa aikaa sekä rahaa.

Yhtiön tietojen keskittäminen tekee lisäksi yrityksestä vähemmän haavoittuvan työntekijän lopettaessa. Lisäksi uudet työntekijät voidaan kouluttaa nopeasti, koska tieto on helposti saatavilla ja haettavissa.

"Forrester tutki satoja Microsoftin asiakkaita seitsemässä maassa, jotka kaikki olivat ottaneet käyttöön uusimmat Office 365-alustat. Asiakkaiden keskimääräinen tuotto oli 112 prosenttia 3 vuoden aikana."

– Microsoft.

Lataa trendiraporttimme ja tutustu digitaalisen yhteistyön uutuuksiin

19 joulukuuta 2019

Aihealue