Työpiste

Trendiraportti: Workplace

Uusien sukupolvien saapuminen työmarkkinoille sekä kiihtyvä teknologinen kehitys määrittävät työpaikka-käsitteen maailmanlaajuisesti uudelleen. Se asettaa myös korkeammat vaatimukset IT-osastoille ja työkaluille, joiden tulee tukea jo saapunutta tulevaisuutta. Tutustu Workplace-trendiraporttiimme ja opi lisää tulevaisuuden työpaikasta.

Vuonna 2025 Millenniaalit tulevat muodostamaan 75 prosenttia globaalista työvoimasta Sukupolvi Z:n tiiviisti seuraamana. Kaksi kolmasosaa Milleniaaleista tahtovat mahdollisuuden tehdä etätyötä sekä päättää itse missä ja milloin he työskentelevät. Kyse ei ole vain elämäntapakysymyksestä, vaan myös työ- ja yksityiselämän tasapainon ylläpitämisestä.

Analyysit osoittavat myös, että laitteiden lukumäärä työntekijää kohti kasvaa 400 prosenttia seuraavan neljän vuoden aikana. Tämä edellyttää, että IT-osasto pystyy varmistamaan kaikkien työntekijöiden tehokkuuden, joustavuuden sekä luovuuden mahdollistavien laitteiden sujuvan ja turvallisen hallinnan.

"Asiakkaamme tarvitsevat yritysneuvojan, jonka kanssa he voivat vaihtaa ideoita tekniikasta, biteistä ja tavuista puhumisen sijaan. He tahtovat, että autamme heitä saamaan IT:stä enemmän arvoa irti.”

– Jesper Jensen, Dustin.

Lataa trendiraporttimme ja opi lisää siitä miten:

  • reagoit nopeasti markkinoiden muutoksiin ja ennakoit tarpeet
  • voit luoda innovaatioita ohjaamalla yhteen ihmisen ja tekniikan
  • teet strategisia päätöksiä syvällisten oivallusten kautta
  • inspiroit yhteistyön ja jatkuvan palautteen mahdollistavaan työkulttuuriin
  • autat työntekijöitä löytämään tasapainon työn ja yksityiselämän välille.

19 joulukuuta 2019

Aihealue