Työpiste

Työkaluja moderniin työskentelyyn

Dell on luonut tuotteita moderneihin yhteistyötiloihin yhdistämällä tietokonenäyttöosaamisensa sekä kokemuksensa PC-markkinoilta. Tällaisissa tiloissa ihmiset voivat tavata, vaihtaa ideoita ja kasvaa yhdessä.

Tuottavana pysymiseen tarvittavien työkalujen tarjoamisesta on tullut kilpailuetu yritysten kilpaillessa yliopistoista valmistuvista tuoreista lahjakkuuksista. Kosketusnäyttöjen ja -käyttöliittymien kanssa kasvanut sukupolvi olettaa samojen digitaalisten edistysaskelien löytymistä työpaikalta.

Maailman suurimpana näyttöjen valmistajana Dellille on kerääntynyt kokemusta siitä miten moderni tekniikka ja innovaatiot voivat auttaa ihmisiä pysymään tuottavina ja saavuttamaan täyden potentiaalinsa työpaikalla.

– Tuottavana pysymiseen tarvittavien työkalujen tarjoamisesta on tullut kilpailuetu yritysten kilpaillessa yliopistoista valmistuvista tuoreista lahjakkuuksista. Kosketusnäyttöjen ja -käyttöliittymien kanssa kasvanut sukupolvi olettaa samojen digitaalisten edistysaskelien löytymistä työpaikalta, sanoo Omar Barrada, Dellin tuoteasiantuntija.

Tie kohti tehokkaampia työpaikkoja

Tuoteasiantuntijana Omar auttaa yrityksiä rakentamaan tehokkaampia työpaikkoja. Työkalupakissaan hänellä on tuotevalikoima, joka on kehitetty hyvinvointia, tuottavuutta ja suorituskykyä ajatellen.

– Korkeussäädettävien näyttöjen hyvä ergonomia ja ”Comfort view”, joka suodattaa sinistä valoa, saa käyttäjät voimaan paremmin. Telakka-asemat ja tekniikka, jotka mahdollistavat mahdollisimman monen näytön liittämisen, pitää työntekijät tuottavina.

Interaktiiviset neuvotteluhuonenäytöt kaikkiin huoneisiin

Toinen alue, josta on tulossa yhä tärkeämpi, on yhteistyö ja työkalut, joita käytämme vuorovaikutuksessa toistemme kanssa. Omar pitää Dellin vuorovaikutteisia neuvotteluhuoneita täydellisenä yhdistelmänä, jossa yhdistyy yrityksen näyttöosaaminen sekä heidän pitkä historiansa tietokonevalmistajana.

– Sen sijaan, että käyttäisimme sisäänrakennettuja ohjelmistoja kokoushuoneiden näytöissä, näytön sydän ja aivot on tietokone, joka voidaan tarvittaessa vaihtaa tai päivittää. 4K-resoluutio varustaa tuotteen tulevaisuuden tekniikkaa varten, joten sitä voidaan käyttää monien vuosien ajan.

Dellin valikoimasta löytyy nykyään 43-86 tuuman näyttöjä kokoushuoneisiin. Tarvitsemasi koko ja toiminnot riippuvat huoneen koosta ja käyttötarkoituksesta.

– Esityksiä varten ei tarvita kosketusnäyttöä, mutta yhteistyötä varten kannattaa hankkia suuri näyttö, jota voidaan käyttää digitaalisena valkotauluna ja jonka näkymä voidaan jakaa useisiin ikkunoihin. Jos pidät videotapaamisia, tarvitset siihen tarkoitetun järjestelmän, Omar sanoo.

Dell-neuvotteluhuonenäyttöjen etuna on, että ne ovat alustasta riippumattomia. Tämä tarkoittaa, että ne ovat yhteensopivia muiden valmistajien laitteiden ja ohjelmistojen kanssa. Jopa neljä henkilöä voi muodostaa langattoman yhteyden Intel Unitella tai ScreenBeamilla, kun osallistujien on aika yhdistää tietokoneensa näyttöön.

– Minkä tahansa ratkaisun valitsetkin, saat tehokkaan ja erittäin turvallisen ratkaisun, joka toimii hyvin, Omar kertoo.

Kolmen vuoden takuu ja korvaava laite seuraavana työpäivänä

Mitä keskeisempi näytöstä tulee, sitä tärkeämpää on, että se on paikalla ja toimii. Kokoushuoneen näytöissä ja tavallisissa näytöissä on kolmen vuoden perustakuu ja kehittynyt vaihto, jota voidaan pidentää viiteen vuoteen.

– Yleensä valmistaja lähettää huoltomiehen vikailmoituksen tekemistä seuraavana päivänä. Jos he eivät pysty korjaamaan virhettä paikan päällä, näyttö lähetetään korjaukseen. Pahimmassa tapauksessa se voi tarkoittaa, että kokoushuonetta ei voida käyttää useaan viikkoon. Jos emme pysty ratkaisemaan ongelmaa puhelimitse samana päivänä, lähetämme vaihtolaitteen seuraavana työpäivänä. Tämä tarkoittaa, että tarjoamme täyden suojan asiakkaamme sijoitukselle.

Yhdessä kasvamisen edellytykset

On itsestään selvää, että työmarkkinoille astuvat nuoret odottavat nykyaikaisia yhteistyövälineitä. Toiset saattavat tarvita hieman motivointia.

Oikeilla työkaluilla yritys voi auttaa työntekijöitään saavuttamaan täyden potentiaalinsa, tekemään kitkatonta yhteistyötä ja kasvamaan yhdessä.

- On ratkaisevaa miten yritys esittelee uudet toimintatavat työntekijöilleen ja miten he opastavat heidät uuden työtavan rutiineihin. Kun huomaamme, miten uusi tekniikka tekee meistä tuottavampia, haluamme käyttää sitä, sanoo Omar ja päättää:

– Oikeilla työkaluilla yritys voi auttaa työntekijöitään saavuttamaan täyden potentiaalinsa, tekemään kitkatonta yhteistyötä ja kasvamaan yhdessä.

Lue lisää:

Tehotyöasema menee konesaliin
7 näyttöä, jotka erottuvat edukseen

Viimeksi päivitetty: 1 heinäkuuta 2022

Aihealue