Työpiste

Työtehoa paremmilla näytöillä ja telakointiratkaisulla

Uudet työtilat, työtavat ja tyyli muuttuvat hurjaa vauhtia milleniaalien astuessa työelämään ja tuodessa uusia tuulia myös laiterintamalle. Nykyään monet työnantajat suunnittelevat vähentävänsä toimistotilaa ja tuovansa tilalle uusia, joustavampia ratkaisuja sekä etätyömahdollisuuksia. Tutkimusten mukaan tietotyöläisistä 65% käyttää videopuheluita tai muita kollaboraatiotyökaluja useamman kerran päivässä.

HP E- ja S-sarjan näytöt on rakennettu modernia työskentelyä varten. Ne on optimoitu videoneuvotteluille ja erilaisiin yhteistyöratkaisuihin, jotka ovat olennainen osa modernia työympäristöä. Näytöissä on integroitu Skypen käyttöä varten pikanäppäimet, jotka helpottavat videoneuvottelun hallintaa.

Tilaa työpöydälle

Tutkimusten mukaan monet käyttävät kahta monitoria, että saavat riittävästi näytöllä olevaa tilaa. Curved-näyttö on erinomainen vaihtoehto kahdelle monitorille. Kaareva näyttö mahdollistaa kahta näyttöä ergonomisemman ja mukavamman, saumattoman käyttökokemuksen.

HP EliteDisplay S340c -näyttö on 34-tuumainen ultraleveä kaareva näyttö, joka tuo runsaasti lisätilaa käyttäjän työpöydälle, mikä on monelle hyvin tärkeä ominaisuus. Se tarjoaa yhtenäisen ergonomisen työtilan. Näytön kuvasuhde on 21:9 ja sen tarkkuus 2560 x 1440 kuvapistettä (QHD). Siinä on erittäin ohuet reunat.

Näytön tietoturvaa lisäävään pop-up-kameraan on integroitu IR-sensori ja se tukee Windows 10 Hello:ta, jonka avulla voidaan käyttää kasvojentunnistusta kirjautumisen helpottamiseksi. Kun käyttäjätunnistukseen lisätään biometrinen autentikointi, lisääntyy turvallisuus eksponentiaalisesti. Näytössä on uutena ominaisuutena 60 watin virtalähteellä varustettu USB-C -liitäntä, joka mahdollistaa tietokoneen lataamisen ja kytkemisen näyttöön yhdellä kaapelilla. Tämän lisäksi näytössä on myös kattavat muut liitännät: USB, DisplayPort ja HDMI.

Näytössä on Bang&Olufsenin sertifioimat kaiutinelementit. Laadukkaat kaiutinelementit takaavat parhaan mahdollisen audiokokemuksen oli kyseessä sitten webcast tai videoneuvottelu.

E-sarja videoneuvotteluihin

HP E273m- ja E243m-näytöt Full HD näytöt IPS-paneelilla ovat alansa huippua. 24- ja 27-tuumaiset mallit on Skypesertifioitu bisneskäyttöön ja niihin on integroitu HD-tarkkuuden pop-up-mekanismilla varustettu kamera. Myös näissä näytöissä on B&O:n sertifioima audiovarustus ja Skype-pikanäppäimet.

Uusien näyttöjen ohuet reunat mahdollistavat useamman näytön rinnakkain asettelun pienimmällä mahdollisella häiriöillä. Näytöt ovat ergonomisia ja niissä on monipuoliset säädöt mukaan lukien Pivot-toiminto. Työskentelyn mukavuutta ja ergonomiaa lisää niiden jopa 150 millimetrin korkeussäätö.

Kaikissa HP-näytöissä on monipuoliset liitännät näytöille ja USB-laitteille, suuremmassa mallissa myös USB-C-liitäntä. Liittämällä näytöt HP:n minikoneisiin, ThinClientteihin tai vaikkapa Chromeboxiin saadaan niistä täysiverisiä tietokoneita ja videoneuvottelukeskuksia pienten työryhmien käyttöön. Nämä näytöt ovat omiaan pieniin 2-3 hengen neuvotteluhuoneisiin tai yhteistyötiloihin.

Thunderbolt G2 -telakka yhdistää telakoinnin ja konferenssityökalun

Tutkimukset osoittavat, että puhelinkonferenssien ja videoneuvotteluiden määrä kaksinkertaistuu seuraavan viiden vuoden aikana. Tämä on todella merkittävä kehityskulku ja sen vuoksi HP:n fokus onkin parhaan mahdollisen kollaboraatiokokemuksen tuominen markkinoille. Modernit käyttäjät joutuvat työskentelemään useasta eri tiloista käsin ja uusimpien tutkimusten mukaan jopa 62 prosenttia työvoimasta työskentelee enemmän kuin yhdessä paikassa.

Thunderbolt G2 -telakoiden kanssa HP on tehnyt jotain ennenäkemätöntä lisäämällä audiomoduulin pikanäppäimillä telakointiasemaan. Näin jo valmiiksi kattavilla liitännöillä varustettu telakointiasema muuttuu konferenssiratkaisuksi yhdistämällä siihen minkä tahansa tietokoneen.

HP G2:den avulla käyttäjät voivat tehdä neuvotella ja ottaa yhteyksiä ilman kuulokkeita. Tämä on loistava ratkaisu pieniin tai kotitoimistoihin, joissa kuulokkeiden käyttö ei ole tarkoituksenmukaista. HP G2 muuttaa minkä tahansa tilan neuvotteluhuoneeksi. Se säästää tilaa sekä rahaa ja on loistava ratkaisu 2-3 hengen neuvottelu- tai kokoontumistiloihin.

G2:den 360-asteen design mahdollistaa puhumisen kaikkialta huoneessa. Siinä on kaksi kaiutinta ja tarkkaan suunniteltua mikrofonia varmistamassa neuvottelun laadun. Myös tämä laite on Skype for Business -sertifioitu.

Lue lisää:

Helpota yhteistyötä
Fläppitaulu on saanut kilpailijan
Osallistu videoneuvotteluihin ja työskentele sujuvasti kotoa
Miksi kuvan koolla on väliä?

Fokus

Mikko Livola

HP

12 marraskuuta 2018

Aihealue