Työpiste

Valmiina tulevaisuuden työelämään

Uudessa, joustavassa ja liikkuvassa työelämässä tarvitsemme myös uusia työkaluja, jotta voimme työskennellä ja tehdä yhteistyötä. Microsoft Office 365 on suunniteltu alusta alkaen tulevaisuuden työelämää ajatellen.

Viimeisten vuosien aikana näkemyksemme työelämää kohtaan on muuttunut huimasti. Huomio on siirtynyt työpaikalle menemisestä enemmän siihen, mitä oikeastaan teemme. Muuttunut työelämä kulkee samalla luonnollisesti käsi kädessä sekä teknisen kehityksen, että käyttämiemme työkalujen kanssa. Microsoft Office-paketti on tästä hyvä esimerkki. Vain muutamia vuosia sitten se oli kokoelma ohjelmia, jotka asennettiin tietokoneeseen – tänä päivänä se on pilvipalvelu, jonka avulla voimme etäisyyksistä huolimatta työskennellä ja tehdä yhteistyötä.

- Office-paketin peruspilari on aina ollut Wordin, Excelin ja Powerpointin tuotesarja, mutta Office 365 on paljon enemmän, kuin vain nämä ohjelmat. Uudessa Office-paketissa yhdistyvät pilvitallennus, tehokkaat yhteistyökalut, sekä tuottavuusohjelmat. Kaikki yhdessä ja samassa paketissa – ja kaikki yhteen kytkettynä, sanoo Roger Westerlund, Microsoftin Senior Channel Executive.

Pilvipalvelun mahdollistava yhteistyö

Microsoft Office voidaan vieläkin ostaa perinteisellä tavalla, laatikossa tai digitaalisella koodilla. Kuitenkin yhä useammat käyttäjät ovat löytäneet Office 365:n ennakkotilauspalvelun. Monet yritykset arvostavat lisäksi käyttäjien lisäämisen tai poistamisen helppoutta ja näin he saavat skaalattavia kustannuksia – mutta ennen kaikkea käyttäjiä houkuttelee pilvipalvelun mahdollistava yhteistyö:

- Office 365:n avulla voin helposti soittaa videopuheluita Teamsin kautta, avata dokumentteja, sekä työskennellä niiden kanssa reaaliajassa. Jos pomoni soittaa minulle ollessani matkalla asiakastapaamiseen, niin voin avata hänen Powerpoint- dokumenttinsa, joka on OneDrivessa ja päivittää sitä, Roger Westerlund jatkaa.

Uusi työelämä

Microsoft puhuu usein uudesta työelämästä. Se tarkoittaa työelämää, jossa monet priorisoivat joustavuutta ja mahdollisuutta ohjailla omia päiviänsä niin, että työ nähdään osana luonnollista elämää. Jokainen käyttäjä saa Office 365:n mukana lisäksi teran verran tallennustilaa OneDrive- pilvipalveluun.

- Kaikkein fantastisinta pilveen tallennuksessa on se, että minä Microsoftin käyttäjänä voin hyvin istua kotona keittiön pöydän ääressä ja silti hallita täysin dokumenttejani ja ne ovat lisäksi vielä erinomaisesti suojattu huolimatta laitteestani. Vaihdoin vähän aikaa sitten tietokonettani ja kesti ainoastaan kymmenen minuuttia, ennen kuin olin jo päässyt takaisin käsiksi dokumentteihini, koska kaikki oli valmiiksi tallennettuna pilveen, Roger Westerlund päättää.

Lue lisää

Asiakashallinta moderniin konttoriin.
Luotettavaa tulostamista silloin, kun tarvitset sitä.
Siivoa sotkusi.
Täysin uusia mahdollisuuksia USB-C:n avulla.
Verkkoratkaisu, joka yhdistää kahden maailman parhaat puolet

Fokus

Roger Westerlund

Microsoft