Työpiste

Verkkoratkaisu, joka yhdistää kahden maailman parhaat puolet

Cisco Meraki haluaa Meraki Go:n avulla pienyrittäjille yksinkertaisen ja helppokäyttöisen verkkoratkaisun ilman kompromisseja turvallisuudesta.

Yhä useampi yritys on tänä päivänä koosta riippumatta riippuvainen Internetistä, mutta samaan aikaan kovin monet yritykset eivät asenna langatonta verkkoa asiakkaille tai työntekijöilleen. Cisco Merakin tekemä, yli 1 000 pienyrittäjää kattava tutkimus osoitti lisäksi, että yli puolet heistä käyttävät samaa laitteistoa, niin toimistolla kuin kotonakin.

- Se ei ole mitenkään ihmeellistä, koska he ovat tottuneet siihen. He käyttäytyvät aivan kuten tavalliset kuluttajatkin, eikä heillä ole enterprise-markkinoiden tuntemusta, sanoo Kevin Rezai, Cisco Merakin Global Channel Sales Manager.

Kevin Rezain mukaan monet heistä altistuvat turhille riskeille käyttämällä laitteita, joista puuttuu yrityksen tarvitsema tietoturva:

- Tiedämme, että kaksi kolmasosaa kaikista kyberhyökkäyksistä on suunnattu juuri pienyrittäjiä kohtaan ja tämä johtuu täysin siitä, että hakkerit tietävät heidän käyttävän usein kuluttajille suunnattuja laitteita. Hyökkäykset voivat aiheuttaa suuria ongelmia, jotka tulevat erittäin kalliiksi ja vievät valtavasti aikaa.

Suunniteltu pienyrittäjille

Cisco Merakin tekemän tutkimuksen pohjalta kehitettiin Meraki Go- tuoteperhe, joka on langaton verkkoratkaisu pk-yrityksille. Tuoteperhe koostuu kahdesta eri tukiasemasta – joista toinen on ulko- ja toinen sisäkäyttöön – ja joita hallitaan käyttäjän älypuhelimesta.

- Uutta ja mielenkiintoista Meraki Go:ssa on se, että voimme toimittaa suuryritysluokan turvallisuutta tämän tyyppisille pienille yrityksille. Tuote on pohjimmiltaan suunniteltu ja valmistettu yrityksille, joilla on vähemmän kuin 50 työntekijää. Lähtökohta on se, että voidaan tarjota jotain, joka soveltuu juuri heille, Kevin Rezai jatkaa.

Automaattiset tietoturvapäivitykset

Meraki Go:n tavoitteena on luoda tuote, joka on mahdollisimman helppo asentaa ja hallita. Samalla käyttäjä saa pääsyn sisäänrakennettuun tukeen, sekä moniin kehittyneisiin toimintoihin, joiden avulla voidaan asettaa erillisiä vierasverkkoja tai estää tietyille verkkosivuille pääsy.

- Monet yrittäjät ovat huolissaan lukiessaan uusista uhkista, mutta koska tämä on pilviratkaisu, Cisco Security Group voi toimittaa tietoturvapaketin pilven kautta kaikkiin Meraki Go- tukiasemiin, eikä käyttäjien tarvitse edes nostaa sormeaan. He voivat rentoutua ja luottaa, että Cisco Meraki suojaa heitä ja näin he voivat käyttää kaiken energiansa liiketoimintansa parantamiseen, Kevin Rezai päättää.

Lue lisää

Asiakashallinta moderniin konttoriin.
Luotettavaa tulostamista silloin, kun tarvitset sitä.
Valmiina tulevaisuuden työelämään.
Siivoa sotkusi.
Täysin uusia mahdollisuuksia USB-C:n avulla.

Fokus

Kevin Rezai

Cisco Meraki

10 joulukuuta 2018

Aihealue