Työpiste

Vie kokoukset uudelle tasolle

Kun neuvotteluhuoneissa on käytössä uusinta tekniikkaa, kokoukset ja presentaatiot sujuvat mutkattomasti. Listasimme viisi laitetta, jotka tehostavat palavereita.

Läsnäoloa videoneuvotteluihin

Huonon kuvan- ja äänenlaadun takia videopuhelut voivat olla turhauttavia ja tehottomia. Videopuhelut ovat monesti jäykkiä silloinkin, kun käytössä on hyvät laitteet ja toimivat yhteydet. Polycomin uudet videoneuvottelukamerat muuttavat tilanteen.

Kameroilla on 120 asteen katselukulma, ja kasvojentunnistuksen ansiosta kamera kuvaa ainoastaan keskusteluun osallistuvia. Kun joku puhuu, kamera zoomaa automaattisesti häneen ja vaihtaa kuvakulmaa seuraavan puheenvuoron alkaessa.

Eroon piuhasirkuksesta

Kokouksesta tulee nopea ja tehokas, kun kenenkään ei tarvitse nähdä turhaa vaivaa. BenQ InstaShow WDC10:n ansiosta piuhoja ei enää tarvitse vetää televisiosta eri puolilla oleviin tietokoneisiin. Riittää, että lähetin kytketään siihen tietokoneeseen, josta esitystä pyöritetään. Televisio toistaa äänen ja kuvan ilman, että mitään ohjelmia tarvitsee asentaa.

Samaan vastaanottimeen voidaan kytkeä jopa 16 osallistujaa, ja lähettimestä voi vaihtaa esittävää tietokonetta nappia painamalla. Tähän vaaditaan vain HDMI-liitäntä.

Kuvanlaadun uusi ulottuvuus

Logitech Rally Conference Cam on erittäin hiljainen PZT-kamera, jossa on 4K-kenno ja 15-kertainen zoom. Älyjärjestelmien ansiosta kuva on aina mahdollisimman hyvä riippumatta huoneen olosuhteista tai valaistuksesta. Esimerkiksi Logitechin RightLight-tekniikka korostaa kasvoja optimoimalla valkotasapainon. Ihon sävyt toistuvat luonnollisina myös hämärässä valaistuksessa tai taustavalossa.

Kamera voidaan asentaa tasolle tai jalustalle. Se voidaan myös kiinnittää seinään ja jopa kattoon. Kattoon kiinnitettynä kamera havaitsee, että se on ylösalaisin ja kääntää kuvan ja näppäinten suunnan automaattisesti.

Lisää tehoa valaistuksella

Pitkät ja toistuvat kokoukset vievät energiaa, mutta oikea valaistus neuvotteluhuoneessa tekee siellä oleskelusta mukavampaa. Philipsin Aurelle-sarjan valaistusratkaisut säätävät värilämpötilaa vuorokaudenajan mukaan. Jos työt jatkuvat iltaan, voi valita päivänvaloa mukailevan valaistuksen piristämään fiilistä. Valot kuuluvat Philips Hue -sarjaan, ja niitä voi ohjata kätevästi Android- tai iOS-sovelluksella.

Tulevaisuuden varausjärjestelmä

Evokon Liso-järjestelmä tekee neuvottelutilojen varaamisesta, varausten muuttamisesta ja tilojen käytön optimoinnista helppoa. Järjestelmää ohjataan helppokäyttöisen, kirkkaan kosketuspaneelin kautta. Neuvottelutilojen varaaminen ja varausten hallinnointi onnistuu myös tietokoneella tai puhelimella. Kaikki varaukset näkyvät kaikissa Liso-yksiköissä, joten vapaiden tilojen hakeminen on helppoa.

Lue myös:
Bring Your Own Meeting
OPAS: Kohti täydellistä kokoushuonetta
9 vinkkiä sujuvaan verkkokokoukseen

Viimeksi päivitetty: 1 heinäkuuta 2022

Aihealue