Työpiste

Viisi voimanlähdettä täynnä virtaa

Sekä työssä että vapaalla tarvitaan virtaa. Näiden laitteiden avulla pysyt menossa mukana, vaikka akku oikuttelisikin.

1. Unohda johdot

Jätä pistorasian etsintä sikseen ja lataa kännykkäsi langattomasti. Samsungin langaton EP-NG930-laturi täyttää akun nopeasti silloin kun tarvitset. Voit tietysti käyttää puhelintasi latauksen aikana.

2. Lisää virtaa salamannopeasti

Huolimatta siitä, kuinka tarkkaan lataat laitteesi ennen kotoa lähtöä, akku loppuu jossain vaiheessa. Anker PowerCore+ on tehokas lisäakku, joka lataa mobiililaitteesi useita kertoja. Quick Charge 3.0 -tekniikan ansiosta lautaus onnistuu nopeasti.

3. Suojaa ja virtaa

Toivoisitko iPhone 7:n akun kestävän kauemmin? Apple Smart Battery Case Case auttaa: Se on puhelimen suojakuori, jossa on sisäänrakennettu akku, joka pidentää akun käyttöaikaa ja suojaa puhelinta.

4. Kaverille kanssa

Onko teitä useampi yhden pistorasian perässä? Anker PowerPort Speed 5 pelastaa. Sen avulla voit ladata jopa viisi laitetta nopeasti ja turvallisesti samasta pistorasiasta.

5. Virtaa reissun päällä

Automatkalla ei paljoa naurata, jos akku loppuu. Akun riittävyys on paitsi turvallisuus-, myös mukavuuskysymys. Auton pistorasiaan kytkettävä laturi on helppo varmistus sille, että tarpeelliset puhelut saadaan soitetuksi ja matkamusiikki raikaa tien päällä.

Lue lisää: Viisi innovaatiota hauskempaan toimistotyöhön

11 joulukuuta 2017

Aihealue