Työpiste

Volyymit kaakkoon!

Musiikki piristää ankeintakin työtehtävää ja antaa energiaa työpäivään. Vastamelukuulokkeilla suljet hälinän ulkopuolelle ja voit keskittyä rauhassa. Langaton kaiutin taas on paikallaan perjantai-iltapäivänä, kun viimeiset hommat ennen viikonloppua hoidetaan rennoissa merkeissä. Näillä vinkeillä saat volyymit kaakkoon myös työpaikalla.

1. Sony tarjoaa sopivan vaimennuksen

Sony WH-1000XM2-kuulokkeet ovat melua vaimentavien kuulokkeiden ykkösluokkaa. Malli on edelleen kehitetty MDR-1000X-kuulokkeista, ja melunvaimennus on kehittynyt erinomaisesta suorastaan hämmästyttäväksi. Vaimennustasoa voi myös säätää sen mukaan, kaipaako täyttä hiljaisuutta vai haluaako kuulla ympäristön äänet esimerkiksi turvallisuussyistä. Akun kesto on jopa 38 tuntia, ja äänentoistoa on helppo hallita hipaisunäppäinten avulla.

2. Motorola Sphere – tuplasti parempi

Jos haluat sekä kuunnella musiikkia itse että soittaa parhaat Vain elämää -hitit kollegoillesi, Motorola Sphere on oikea valinta. Siinä yhdistyvät pöytäkaiutin ja langattomat sankakuulokkeet. Kun et käytä kuulokkeita, voit asettaa ne latautumaan kaiuttimen päälle. Kuulokkeissa on 20 tunnin akun käyttöikä, ja ne taittuvat kätevästi laukkuun tai taskuun sopiviksi. Värivaihtoehdot ovat musta ja valkoinen.

3. Bose yhdistää

Bose on vastamelukuulokkeiden edelläkävijä, ja uusimmassa Quiet Comfort 35 II -versiossa on entistä parempi Google Assistentin ja Sirin tuki: paina vain play-näppäintä ja kysy kysymyksesi tai ohjaa virtuaaliassistenttia. Quiet Comfort 35 II on taitettava, mukava ja tyylikäs ratkaisu. Lisäksi basso on erinomainen. Taustamelun vaimennuksessa on kaksi eri tasoa, ja akun käyttöaika on 20 tuntia.

4. Rentoudu tai treenaa: The Dash Pro pelittää

Bragin The Dash Pro on älykäs langaton nappikuuloke, joka pelittää niin toimistossa kuin treeneissäkin. Akun käyttöikä on viisi tuntia musiikkia kuunnellessa ja 30 tuntia valmiustilassa. Kuulokkeet voi ladata helposti niiden säilytysrasiassa. The Dash Pro:ssa on myös melunvaimennusominaisuus.

5. UE BOOM 2 – varsinainen piristysruiske

UE Boom 2 on kaiutin, joka sopii täydellisesti niin toimistoon, metsäretkelle, rannalle kuin kotiinkin. Bluetooth NFC:n avulla kuuntelet sujuvasti ja langattomasti lempimusiikkiasi tai nautit podcasteista. Voit yhdistää UE Boom 2 -kaiuttimen joko toiseen kaiuttimeen, UE Rolliin tai UE Megaboomiin toistaaksesi saman kappaleen molemmissa samanaikaisesti tai luodaksesi stereoparin. UE Boom 2 -kaiutin on saatavana viidessä eri väriyhdistelmässä.

6. Äänentoisto kaikkialle? Vaihtoehtona Onkyo NCP-302

Monihuonejärjestelmät ovat nykyään suosittuja, ja Sonos on niissä markkinajohtaja. Markkinoilta löytyy kuitenkin myös muita kiinnostavia ratkaisuja, kuten Onkyo NCP-302-kaiutin. Se tukee niin bluetoothia, Spotifya, Connectia kuin Chromecast Audiotakin, joten striimaus toivomallasi palvelulla onnistuu. Värivaihtoehdot ovat musta ja puujäljitelmä. Huomaamattomat diodit ja upotettu volyyminappula takaavat linjakkaan ulkoasun.

Lue lisää älykkäistä neuvoista parempaan työpaikkaan täältä

21 toukokuuta 2018

Aihealue