Tietoturva.

Askelta edellä tietoturvaratkaisujemme avulla

Turvallisuuspalveluidemme avulla organisaatiosi ei tarvitse enää käyttää aikaa ja resursseja seuratakseen viimeisiä uutisia tietoturvauhkien kanssa. Anna meidän suojata arkaluonteiset tietosi, jotta voit nukkua yösi rauhassa. Tietoturva-asiantuntijamme voivat suunnitella ja ottaa käyttöön parhaat ratkaisut juuri sinun toiminnallesi.

Toimitamme useita komponentteja, jotka yhdessä luovat perustan vakaalle infrastruktuurille. Jos valitset kokonaisratkaisun, joka keskittyy tietoturvaan, heikkouksien tunnistamiseen, varmuuskopiointiin sekä hyviin yhteyksiin on tiedostosi suojattu parhaalla mahdollisella tavalla.

Turvallisuusratkaisujamme voi ostaa palveluina, jolloin me huolehdimme ylläpidosta ja voit näin keskittyä omaan ydintoimintaasi. Voit valita sen, joka sopii toimintaasi parhaiten.

  • Turvallinen IT-ympäristö infrastruktuurista lähtien käyttäjille
  • Nykyisen IT-ympäristösi analyysi sekä konsultointi sen parantamiseksi
  • Asiantuntijamme auttavat yrityksesi tietoturvan rakentamisessa sekä ylläpidossa
  • Turvallinen ja varma digitalisointi

Disaster Recovery as a Service

Disaster Recovery palvelumme ansiosta sinun ei enää tarvitse huolehtia taloudellisista seurauksista IT-ympäristösi yhtäkkisen ja odottamattoman kaatumisen sattuessa. Turvaa tietosi DR-ratkaisullamme.

Backup as a Service

Varmuuskopiointipalvelu, jota voidaan räätälöidä toimintasi tarpeisiin samanaikaisesti, kun vältyt omaan laitteistoon tai ohjelmistoon investoimiselta ja sen ylläpitämiseltä. Saat täyden hallinnan ja maksat vain käyttämästäsi.

Storage as a Service

Storage as a Service (STaaS) palvelun avulla siirrät nykyisen IT-ympäristösi tallennuksen pilvipohjaiseen ylläpitopalveluun, joka on räätälöity tarpeidesi mukaan. Sinun ei tarvitse enää miettiä tallentamista ja pienennät näin laite-, lisenssi,- ja ylläpitokustannuksia.

Haluatko tietää enemmän?

Annamme mielellämme neuvoja ja autamme sinua löytämään oikean palvelun tai ratkaisun toiminnallesi. Täytä lomake seuraavalla sivulla, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa meille suoraan numeroon 030-623 85 01.

article cover photo

Infrastruktuuri

Kyberrikollisuus käy kalliiksi

Kyberrikollisuuden määrä on kasvussa. Rikoksista koituu vuosittain suuria kustannuksia niin yksilöille, organisaatioille kuin yhteiskunnallekin. Tutkimusten mukaan pohjoismaiset yritykset eivät useinkaan ole varautuneet kyberhyökkäyksiin.

15 huhtikuuta 2019
article cover photo

Trendit ja uutiset

Kolme asiantuntijaa – paljon hyviä vinkkejä

Ruotsissa järjestetyillä Dustin Expo -messuilla oli aitio, jossa kuvasimme lyhyitä keskustelutuokioita eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Seuraavissa kolmessa keskustelussa puhutaan kestävästä kehityksestä, turvallisuudesta ja tulevaisuuden digitaalisista kokousympäristöistä.

9 huhtikuuta 2019
article cover photo

Infrastruktuuri

Terveydenhuollon digipalvelut helpottavat elämää

PatientSky on avoimen lähdekoodin alusta, joka on suunniteltu helpottamaan terveydenhuollon työntekijöiden ja asiakkaiden elämää. PatientSkyn vankka infrastruktuuri takaa toimintavarmuuden ja tietoturvan.

13 maaliskuuta 2019