Toimituksiin saattaa tulla viivästyksiä postilakon takia – teemme mahdollisuuksien mukaan yhteistyötä muidenkin toimitusyhtiöiden kanssa. Tilausvahvistuksessa lukee Posti mutta seurantanumero on Bringin.

Tietoturva.

Askelta edellä tietoturvaratkaisujemme avulla

Turvallisuuspalveluidemme avulla organisaatiosi ei tarvitse enää käyttää aikaa ja resursseja seuratakseen viimeisiä uutisia tietoturvauhkien kanssa. Anna meidän suojata arkaluonteiset tietosi, jotta voit nukkua yösi rauhassa. Tietoturva-asiantuntijamme voivat suunnitella ja ottaa käyttöön parhaat ratkaisut juuri sinun toiminnallesi.

Toimitamme useita komponentteja, jotka yhdessä luovat perustan vakaalle infrastruktuurille. Jos valitset kokonaisratkaisun, joka keskittyy tietoturvaan, heikkouksien tunnistamiseen, varmuuskopiointiin sekä hyviin yhteyksiin on tiedostosi suojattu parhaalla mahdollisella tavalla.

Turvallisuusratkaisujamme voi ostaa palveluina, jolloin me huolehdimme ylläpidosta ja voit näin keskittyä omaan ydintoimintaasi. Voit valita sen, joka sopii toimintaasi parhaiten.

  • Turvallinen IT-ympäristö infrastruktuurista lähtien käyttäjille
  • Nykyisen IT-ympäristösi analyysi sekä konsultointi sen parantamiseksi
  • Asiantuntijamme auttavat yrityksesi tietoturvan rakentamisessa sekä ylläpidossa
  • Turvallinen ja varma digitalisointi

Disaster Recovery as a Service

Disaster Recovery palvelumme ansiosta sinun ei enää tarvitse huolehtia taloudellisista seurauksista IT-ympäristösi yhtäkkisen ja odottamattoman kaatumisen sattuessa. Turvaa tietosi DR-ratkaisullamme.

Backup as a Service

Varmuuskopiointipalvelu, jota voidaan räätälöidä toimintasi tarpeisiin samanaikaisesti, kun vältyt omaan laitteistoon tai ohjelmistoon investoimiselta ja sen ylläpitämiseltä. Saat täyden hallinnan ja maksat vain käyttämästäsi.

Storage as a Service

Storage as a Service (STaaS) palvelun avulla siirrät nykyisen IT-ympäristösi tallennuksen pilvipohjaiseen ylläpitopalveluun, joka on räätälöity tarpeidesi mukaan. Sinun ei tarvitse enää miettiä tallentamista ja pienennät näin laite-, lisenssi,- ja ylläpitokustannuksia.

Haluatko tietää enemmän?

Annamme mielellämme neuvoja ja autamme sinua löytämään oikean palvelun tai ratkaisun toiminnallesi. Täytä lomake seuraavalla sivulla, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa meille suoraan numeroon 030-623 85 01.

article cover photo

Trendit ja uutiset

Nämä ovat tieteen ja teknologian tärkeimmät trendit

The Future Today Institute julkaisi jälleen raporttinsa tieteen ja teknologian tärkeimmistä trendeistä. 2019 Tech Trends -raportti listasi 315 trendiä, mikä on 30 prosenttia enemmän kuin viime vuonna. Listasimme kuluvan vuoden merkittävimmät tieteen ja teknologian trendit.

24 heinäkuuta 2019
article cover photo

Infrastruktuuri

Suojaa arkaluontoiset tiedot pilvipalvelimella

Lisääntynyt palvelujen tarjoaminen IT-alalla tarkoittaa sitä, että yhä suurempi määrä tiedoista säilytetään pilvipalveluissa. Näin ollen asiakkaan on oltava tietoinen siitä, miten luottamuksellisia tai arkaluontoisia tietoja käsitellään.

12 heinäkuuta 2019
article cover photo

Työpiste

Varavirta voi pelastaa pahasta paikasta

Sähkökatko voi paitsi keskeyttää työt myös viedä mennessään tärkeää dataa. Energianhallintayhtiö Eaton tarjoaa varavirtaratkaisuja, jotka pitävät laitteet käynnissä tiukassakin tilanteessa.

24 kesäkuuta 2019
Katso Black Friday tarjoukset ennen muita!