APC

APC tunnetaan laadusta, innovaatioista sekä alan johtavasta palvelusta ja tuesta. APC on myös moninkertaisesti palkittu tuotteistaan. APC pyrkii jatkuvasti toimittamaan innovatiivisia ratkaisuja, joilla asiakkaiden todelliset ongelmat ratkeavat nopeasti. Alansa johtavana integroidun fyysisen infrastruktuurin ja ohjelmistojen toimittajana Schneider Electric tarjoaa APC-brändinsä kautta luotettavia ja innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla virta pysyy päällä ja tiedot liikkeellä.

APClogo

Myyntimenestys

Produktkategorier

Smart-UPS

Älykäs ja tehokas virransyötön suojaus perustasolta aina skaalattavaan käyttöaikaan saakka. Ihanteellinen palvelimille, myyntipisteille, reitittimille, kytkimille, keskittimille ja muille verkkolaitteille.
IT-ammattilaiset kaikkialla maailmassa käyttävät Smart-UPS-järjestelmää laitteiden ja kriittisten tietojen suojaamiseen kalliilta käyttökatkoksilta. Järjestelmä tarjoaa varmaa, luotettavaa virtaa ja laadukasta verkkoa. Torni, räkkiasennus, räkki-/tornimuunneltava – saatavana on malli lähes jokaiseen sovellukseen ja budjettiin.

Back-UPS

UPS-laite tarjoaa luotettavaa virtasuojaa yhdistetyille elektronisille laitteille. Sähkökatkojen tai virtapiikkien sattuessa UPS-laite toimii välittömänä vara-akkuna ja siihen liitettyjen herkkien laitteiden ylijännitesuojana. APC tarjoaa erilaisia UPS-vaihtoehtoja tietokoneille, oheislaitteille, verkoille, palvelimille, datakeskuksille ja laitoksille.

Räkki- ja erikoiskaapit

IT-sovellukset ja -ympäristöt ovat nykyään niin monimuotoisia, että tarvitaan monenlaisia räkkiratkaisuja, joihin voi asentaa erilaisia laitteita IT-järjestelmien hallintaan ja valvomiseen. APC tarjoaa laajan valikoiman räkkikaappeja, jotka on optimoitu pienten ja keskisuurten yritysten päivittäisen toiminnan haasteisiin. Ne ovat helppoja asentaa ja konfiguroida, ja niille on saatavana monia lisävarusteita, joilla kaikki tärkeimmät laitteet saadaan hyvään järjestykseen.

Edge-ratkaisut

Älykkäiden laitteiden ja esineiden internetin (IoT) käytön lisääntyminen on nostanut datan hygieenisyysvaatimusten tasoa toimialasta riippumatta. Uusi todellisuus tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia ja uusia riskejä. Miten siis varmistat tietojesi käytettävyyden ja turvallisuuden? Edge Computing on looginen askel tässä kehityksessä.