picture-of-surface-pro-computer

Net Shelter

APC NetShelter -räkkijärjestelmät sisältävät vakiomallisia ja räätälöitäviä täysi- ja puolikorkeita sekä seinälle asennettavia laitekaappeja. Ne on suunniteltu IT-infrastruktuurin kriittisiin asennuksiin IT-alalla sekä kaupallisissa ja teollisissa ympäristöissä. NetShelter-räkkijärjestelmät ovat kestäviä, erittäin turvallisia ja helposti konfiguroitavia.

picture-of-surface-pro-computer

Easy Racks

APC Easy Rack -räkkikaapit ja niiden lisävarusteet ovat luotettavia, edullisia ja helppokäyttöisiä. Sopiva malli on helppo valita, asentaa ja varustaa APC-lisävarusteilla.

Easy Rack -sarja on kehitetty useimpiin tavallisiin käyttöympäristöihin sopivaksi. Sarjan kaappien laitetilan korkeus on 24U–48U ja niistä on saatavana eli leveyksiä ja syvyyksiä. Kaikki räkkikaapit toimitetaan valmiiksi koottuina ja ne on suunniteltu niin, että asennus käy nopeasti ja helposti. Sarjaan sisältyy myös lisävarusteita, kuten virranjakeluyksiköitä ja kaapelien hallintaratkaisuja, jotka helpottavat asennusta entisestään.

picture-of-surface-pro-computer

Easy Micro Data Center

Förkonfigurerad Micro Data Center-plattform utformad för att tillgodose de grundläggande behoven hos distribuerade IT-applikationer i en mängd olika kommersiella miljöer.

Esikonfiguroitu Micro Data Center -alusta on suunniteltu vastaamaan hajautettujen IT-sovellusten tarpeita erilaisissa kaupallisissa ympäristöissä.
Easy Micro Data Center tekee tietojenkäsittelystä helppoa, edullista ja joustavaa. Sopii erityisesti kustannustietoisille asiakkaille, jotka eivät halua tinkiä luotettavuudesta. C-sarja ja S-sarja yhdistävät tehon, jäähdytyksen, valvonnan ja välttämättömät lisävarusteet yhteen ja samaan mikrotietokeskukseen, joka on helppo tilata. Kätevä ratkaisu voi lyhentää käyttöönottoprosessia jopa viikoilla! APC:n Easy Micro Data Center tarjoaa saumattoman asiakaskokemuksen ja auttaa optimoimaan yrityksen toimintaa.