Barco

Barco on maailmanlaajuisesti tunnettu teknologiavalmistaja, joka kehittää älykkäitä visualisointi- ja yhteistyöratkaisuja, jotka auttavat jakamaan oivalluksia ja tekemään vaikutuksen yleisöösi. Barco keskittyy pääasiassa yritys- (kokous- ja valvomohuoneista, toimistotiloihin), viihde- (elokuvateattereista live-tapahtumiin ja nähtävyyksiin) sekä terveydenhuollonmarkkinoille (radiologiaosastosta leikkaussaliin). Lue lisää »

ClickShare Conference

ClickShare Conference liitetään langattomasti neuvottelulaitteisiin ja tekee tapaamisista interaktiivisia. Kommunikoinnin ja yhteistyön aloittaminen sekä ja klikkailu omalta laitteeltasi onnistuu alle seitsemässä sekunnissa toivomallasi neuvottelutyökalulla.

Lue lisää ClickShare ConferenceTuotteisiin

ClickShare Wireless Presentation

Tarvitsetko ClickSharen? Ei huolta, me tarjoamme tiedonjakoratkaisun niin pieniin keskusteluhuoneisiin kuin neuvotteluhuoneisiinkin maailman johtavilla esitysratkaisuilla.

Lue lisää ClickShare PresentationTuotteisiin

Barco

Barco on maailmanlaajuisesti tunnettu teknologiavalmistaja, joka kehittää älykkäitä visualisointi- ja yhteistyöratkaisuja, jotka auttavat jakamaan oivalluksia ja tekemään vaikutuksen yleisöösi. Barco keskittyy pääasiassa yritys- (kokous- ja valvomohuoneista, toimistotiloihin), viihde- (elokuvateattereista live-tapahtumiin ja nähtävyyksiin) sekä terveydenhuollonmarkkinoille (radiologiaosastosta leikkaussaliin). Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 1028 miljardia euroa. Meillä on maailmanlaajuinen 3600 työntekijän tiimi, jonka intohimo tekniikkaan näkyy 400:ssa meille myönnetyssä patentissa.