ClickSharen langattomat esitysjärjestelmät

Barcon ClickShare -valikoimassa on langattomia esitysjärjestelmiä, jotka tarjoavat saumatonta, käyttäjäystävällistä ja mutkatonta käyttökokemusta. ClickSharen avulla voit jakaa esityksiä helposti ja mutkattomasti ilman johtoja, kaapeleita ja sovittimia.

Liitettävyys on äärimmäisen tärkeää modernissa yritysmaailmassa. Barcon ClickShare-alustan avulla voit varmistaa, että tiimisi tekevät läheistä yhteistyötä. Tuotteet edistävät hyvää yhteistyötä ja sallivat tiedon ja asiantuntemuksen helpon jakamisen. Lisäksi ne säästävät aikaa ja vaivaa.

Conference

Tuo oma kokouksesi kokoushuoneeseen

Collaborate

Te saumatonta yhteistyötä kokouksen kaikkien osallistujien kanssa

Click

Ole yhteyksissä sekä etäosallistujien että paikan päällä olevien kanssa

Kokeile, sopiiko ClickShare sinulle ja yrityksellesi.

Kokeile maksutta

Ole yhteyksissä sekä etäosallistujien että paikan päällä olevien kanssa

Yhteensopiva minkä tahansa laitteen kanssa. Kannettavat tietokoneet voivat muodostaa yhteyden Collaboration-sovelluksen USB-painikkeella, älypuhelimet ja tabletit voivat muodostaa yhteyden mobiilisovellusten kautta.

Ilmaiset ja helpot päivitykset

ClickShareen julkaistaan säännöllisesti ilmaisia päivityksiä. Lisäksi käytössäsi on monia työkaluja, joiden avulla voit ylläpitää kokouslaitteidesi laatua ja tietoturvaa.

ISO 27001 -sertifiointi

Ensimmäisenä ISO 27001 -sertifioinnin saanutta langatonta yhteistyötekniikkaa tarjonneena yrityksenä olemme sitoutuneita oikeisiin prosesseihin ja rakenteisiin korkeimpien kansainvälisten turvallisuusstandardien vaatimuksiin vastaamiseksi.

Hallintapaneeli

ClickSharen hallinta koko yrityksen laajuudelta on helppoa XMS (Cloud) Management Platformin avulla.

Vuorovaikutus ja yhteistyö

Voit käyttää monia kehittyneitä ominaisuuksia, jotka parantavat vuorovaikutusta kokouksissa: huomautukset yhdellä kosketuksella, liitutaulutoiminnallisuus ja moderointi.

Yhteyden luominen verkkoon

Voit luoda saumattoman yhteyden, halusitpa sitten liittää yhden laitteen verkkoon Ethernetin kautta tai luoda erillisen VLAN:in kaikille ClickShare-laitteille.