ClickSharen langattomat neuvottelujärjestelmät

ClickSharen langattomat neuvottelujärjestelmät tiivistävät yhteistyötä ja tekevät neuvottelukokemuksesta mukaansatempaavan. Ne ovat juuri sitä, mitä yrityksesi kaipaa. Liitettävyys on modernin liiketoiminnan kulmakivi. ClickSharen langattoman neuvottelutekniikan avulla voit luoda yhteyden muihin sekunneissa.

Intuitiivinen tiimityö, mutkaton jakaminen ja hyvä tietoturva ovat erottamaton osa ClickSharea. Langattomien neuvottelujärjestelmiemme avulla voit "tuoda oman kokouksen" mistä tahansa millä tahansa laitteella ja yhdistää siten etätyötoverit mutkattomasti toisiinsa.

Kolminkertaisesti yhteensopiva

Yhteensopiva kannettavan, pöytätietokoneen, tabletin tai älypuhelimen käyttöjärjestelmän kanssa
Toimii neuvottelualustan (UC) kanssa
Muodostaa välittömästi yhteyden oheislaitteisiin* (kaiuttimet, verkkokamerat, soundbarit) uutta ClickShare Conferencing Button -painiketta käytettäessä

Sopiiko Clickshare yrityksellesi?

Kokeile maksutta

Suunniteltu mitä tahansa verkkoa varten

Voit luoda yksinkertaisesti saumattoman yhteyden, halusitpa sitten liittää yhden laitteen verkkoon Ethernetin kautta tai luoda erillisen VLAN:in kaikille ClickShare-laitteille.

Rakennettu turvalliseksi

Kaikki ClickShare-viestintä todennetaan ja salataan oletusarvoisesti. Viestintä mukautetaan verkon vaatimuksiin ja voimassa oleviin tietoturvaperiaatteisiin.

ISO 27001 -sertifiointi

ClickShare oli ensimmäinen langaton yhteistyötekniikka, joka sai ISO 27001 -sertifioinnin. Se osoittaa sitoutumisemme oikeisiin prosesseihin ja rakenteisiin korkeimpien kansainvälisten turvallisuusstandardien vaatimuksiin vastaamiseksi.

Hallintapaneeli

ClickSharen hallinta koko yrityksen laajuudelta on helppoa XMS (Cloud) Management Platformin avulla. Laitteiden havaitseminen ja lisääminen hallintapaneeliin on helppoa. Hallintapaneelissa näkyvät kaikki tärkeimmät tiedot. Järjestelmänvalvojat voivat suorittaa toimia etänä ilman kokouksen keskeyttämistä.

Insights integroitu

Saat välittömästi tietoa siitä, miten usein kokoushuoneita käytetään ja miten ihmiset käyttävät ClickSharea kiireisinä tai rauhallisina aikoina. XMS (Cloud) Management Platformin Insights-moduulin kautta saat tietoa työpaikan käyttäytymismalleista. Siten voit pyörittää toimintaasi aiempaa tehokkaammin.

Aina ajan tasalla

Uusi ClickShare on aina uusi. Sen voi päivittää automaattisesti, XMS (Cloud) Management Platformissa määritetyn aikataulun mukaisesti tai manuaalisesti. Voit olla varma, että käytössäsi on langattoman neuvottelujärjestelmän uusin versio, mikä tuo myös kilpailuetuja.

SmartCare

Sisältää viiden vuoden takuun, XMS insights -moduulin lisenssin sekä kattavan pääsyn tukipalveluiden pariin.