HPE CloudPhysics – Optimoi infrastruktuurisi älykkään analytiikan avulla

Tarkista VMware-virtuaaliympäristön tila helposti HPE CloudPhysicsin ja Dustinin avulla. Tunnista ja ratkaise konesalin suorituskykyyn ja tietoturvaan liittyviä haasteita ja optimoi resurssien käyttöä. Palvelusta on myös huomattavaa hyötyä tulevia IT-investointeja ajatellen.

Mikä CloudPhysics on?

HPE CloudPhysics on SaaS-palvelu, joka tuottaa analytiikkaa VMware-pohjaisille virtualisoiduille konesaleille. Palvelu analysoi laitteita, ohjelmistoversioita, kapasiteettia ja suorituskykyä ja antaa analysoidun datan pohjalta kattavan kuvan virtualisoidusta ympäristöstä. Lisäksi CloudPhysics antaa suosituksia esimerkiksi resurssien parempaan käyttöön, suorituskyvyn optimointiin ja riskienhallintaan.

Näin teet dataan perustuvia päätöksiä ja optimoit tulevaisuuden investoinnit.

Ensimmäiset tulokset noin viikossa. Täydellinen arvio noin 30 päivässä.

Sopiiko CloudPhysics yrityksellesi?

Lataa kompakti esitteemme ja opi lisää palvelun hyödyistä.

Miten CloudPhysics toimii?

CloudPhysics koostuu kahdesta osasta: Observer-virtuaalikoneesta ja pilvipohjaisesta portaalista. Observer kerää tietoa ja toimittaa sen CloudPhysics-pilvipalvelulle analysoitavaksi. Analyysin tulokset tulevat nähtäville joko automatisoituina raportteina tai kustomoituina näkyminä.

Analyysin pohjalta CloudPhysics tarjoaa räätälöityjä suosituksia. Ne voivat liittyä esimerkiksi tallennuskapasiteetin ennakoituun loppumiseen, liian suuriksi mitoitettuihin virtuaalikoneisiin tai tulevien skenaarioiden simulointiin. Kaikki tämä esitetään helposti ymmärrettävässä muodossa erilaisten kaavioiden ja graafien avulla.

CloudPhysics on loistava alusta IT-tiimien yhteistyöhön. Sen avulla/välityksellä asiantuntijat voivat helposti jakaa näkemyksiä, vertailla tilastoja ja ratkaista ongelmia yhdessä.

Älykäs pilvipalvelu ja alan paras vertailudata

  • Älykäs analytiikkaratkaisu auttaa optimoimaan ja tehostamaan yrityksesi infrastruktuuria
  • Innovatiivinen pilvipalvelu kerää ja analysoi tietoa infrastruktuurista ja tarjoaa sen pohjalta arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi
  • Analytiikka perustuu laajaan tietokantaan ja vertailudataan.
  • Data kattaa lukemattomia käyttötapauksia ja ympäristöjä, joten saat käyttöösi alan parhaat käytännöt ja vertailuarvot.

Voimme myös mallintaa, mitä työkuormien ajaminen eri alustoilla maksaisi (AWS, Azure, Google, Greenlake tai oma konesali). Näin saat realistisen kuvan kustannuksista.

Ota HPE CloudPhysics käyttöön ja hyödynnä palveluidesi täysi potentiaali. Menesty kilpailluilla markkinoilla paremman suorituskyvyn ja kustannustehokkuuden ansiosta.

Katso videolta CloudPhysicsin lyhyt esittely (englanniksi)

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä [email protected], niin asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.