Turvallisuus. Helppo asennus. Suorituskyky.
Kaikki kunnossa.

Tutustu pienyritykselle sopivaan yksinkertaiseen ja älykkääseen Wi-Fi-verkkoon

Uskomattoman yksinkertaiset Wi-Fi-yhteydet yrityksille

Luotettava, turvallinen ja nopea Wi-Fi-yhteys. Luo verkko muutamassa minuutissa mobiilisovelluksemme avulla ja nauti suuresta nopeudesta niin sisällä kuin ulkona. Hallitse yrityksesi verkkoa mistä tahansa helposti. Ole huoleti, sillä uusimmat tietoturvaominaisuudet suojaavat yritystäsi, työntekijöitäsi ja asiakkaitasi – ilman lisäkustannuksia.

Parempi tapa muodostaa Wi-Fi-yhteys

Helppo määritys ja hallinta

HPE Networking Instant On -sovellus tekee yrityksesi Wi-Fi-yhteyden määrittämisestä uskomattoman helppoa. Asennus onnistuu muutamalla napsautuksella – teknistä kokemusta ei tarvita. Voit valvoa ja hallita yritysverkkoa mistä tahansa puhelimesi kautta ja seurata, kuka muodostaa yhteyden mihinkin sivustoon ja sovellukseen.

Nopeaa ja älykästä

Automaattinen tiedon reititys pitää kaikki tietosi liikkeellä nopeimmalla mahdollisella tavalla. Automaattiset ohjelmistopäivitykset pitävät Wi-Fi-yhteyden huippunopeana. Jos virhe havaitaan, verkko korjaa itse itsensä. Liitä kaikki laitteesi, myös johdolla yhdistetyt, kuten kassapäätteet, turvakamerat, älylukot, tulostimet, älytelevisiot ja muut.

Tietoturvaa ilman lisäkustannuksia

Tietoturvan ei pitäisi olla lisäpalvelu, sillä se on välttämätön ominaisuus. Se sisältyy HPE Networking Instant Oniin ilman lisäkustannuksia. Yritys- ja työntekijäliikenne on helppo erottaa asiakasliikenteestä. Määritä tunnit verkon käytettävyydelle ja estä tietyt sivustot ja sovellusluokat haitallisten toimien torjumiseksi.

Huomioitavaa verkkokokoonpanoa valittaessa

Kuhunkin tilaan parhaiten sopiva kokoonpano riippuu monista eri tekijöistä. Jos haluat laajentaa kantamaa tai lisätä signaalin voimakkuutta jollakin alueella, voit lisätä Wi-Fi-tukiasemia.

Hållbart

Alueen koko

Tämä tarkoittaa niiden sisä- ja ulkotilojen, joilla verkon on määrä toimia, yhteenlaskettua pinta-alaa. Mitä suurempi alue on, sitä enemmän tukiasemia tarvitset.

Enkelt

Laitteiden määrä

Tämä sisältää kaikki laitteet, jotka muodostavat yhteyden Internetiin: maksupäätteet, tabletit, tietokoneet, työntekijöiden puhelimet, asiakkaiden laitteet, turvajärjestelmä sekä älylaitteet, kuten ovilukot, termostaatit, palovaroittimet, valokatkaisimet, koneet, kaiuttimet ja muut.

Säkert

Käyttö

Lataatko sinä tai lataavatko työntekijäsi säännöllisesti suuria tiedostoja? Entä asiakkaasi ja liiketoimintajärjestelmäsi? Tallennatko suurimman osan tiedoistasi paikallisesti vai pilviympäristöön? Soitetaanko yrityksessä säännöllisesti videopuheluita? Kun tiedät verkon käyttötavat, voit määrittää tarvitsemasi nopeuden.

Olemme laatineet kolme erilaista skenaariota, joiden avulla voit määrittää verkkokokoonpanosi.

Kevyt käyttö: Klinikka

Kun tietoturva on ensisijaisen tärkeää, kannattaa valita HPE Networking Instant On. Luo vierasverkko ja päätä, estetäänkö tietyt sovellukset tai sivustoluokat. Voit myös luoda useita verkkoja yrityksesi sisällä ja erottaa esimerkiksi järjestelmänhallinnan myyntipäätteistä ja laskutuksesta arkaluontoisten tietojen suojaamiseksi. Voit olla varma, että tietoturva on haluamallasi tasolla – ilman tilauksia, lisenssimaksuja tai ylimääräisiä laitteita.

Hållbart

Sisätilat

HPE Networking Instant On AP11

Wi-Fi 5

Tukee jopa 50 aktiivista laitetta

Kiinnitä tämä tukiasema kattoon tai seinään, jotta verkko kattaa koko tilan tehokkaasti ja varmasti.

Tuotteeseen
Enkelt

Sisätilat

HPE Networking Instant On AP11D

Tukee jopa 50 aktiivista laitetta

Onko joustavuus ja kannettavuus sinulle tärkeää? Tämän helposti siirrettävän tukiaseman voi sijoittaa pöydälle tai hyllylle.

Tuotteeseen
Säkert

Johdolliset laitteet

HPE Networking Instant On 1830 8-porttinen kytkin

Layer 2 ei-PoE/PoE+ -mallit

Saatavana 8-, 24- ja 48-porttisena

Haluatko PoE-toiminnallisuuden kustannustehokkaasti? PoE- ja ei-PoE-portteja samassa PoE-mallissa.

Tuotteeseen
Säkert

Johdolliset laitteet

HPE Networking Instant On 1930 8-porttinen kytkin

Layer 2+ ei-PoE/PoE+ -mallit

Saatavana 8-, 24- ja 48-porttisena

Varmista, että käytettävissäsi on riittävästi portteja, joihin voit liittää langalliset laitteet, kuten valvontakamerat tai tulostimet.

Tuotteeseen

Keskiraskas käyttö: Kahvila terassilla

Saapuvia ja poistuvia asiakkaita (ja heidän laitteitaan), työntekijöiden puhelimia, myyntipäätteitä, kaiuttimia, termostaatteja ja älylaitteita – kaikki nämä laitteet yhdessä kuormittavat verkkoa paljon.

Sopiva verkkokokoonpano takaa erinomaisen kattavuuden sisällä ja ulkona. Kytkimen avulla voit liittää verkkoon valvontakameroiden kaltaisia laitteita Ethernet-johdolla. Turvallisuuden parantamiseksi voit määrittää verkon siten, että se on käytettävissä vain aukioloaikoina.

Hållbart

Sisätilat

HPE Networking Instant On AP12

Wi-Fi 5

Tukee jopa 75 aktiivista laitetta

Tämä kattoon tai seinään kiinnitettävä tukiasema kestää kovaakin liikennettä ja takaa nopean ja luotettavan verkon jokaisessa nurkassa.

Tuotteeseen
Enkelt

Sisätilat

HPE Networking Instant On AP22

Wi-Fi 6

Tukee jopa 75 aktiivista laitetta

Unohda viiveet ja keskeytyneet videopuhelut. Jos olet määrittämässä uutta verkkoa, hanki nopea Wi-Fi-yhteys, joka on valmis vastaamaan myös tulevaisuuden haasteisiin.

Tuotteeseen
Säkert

Ulkotilat

HPE Networking Instant On AP17

Wi-Fi 5

Tukee jopa 50 aktiivista laitetta

Laajenna helposti verkkoasi ulkotiloihin tukiasemalla, joka kestää -40 °C – +50 °C (-40 °F – +122 °F) lämpötiloja.

Tuotteeseen
Säkert

Johdolliset laitteet

HPE Networking Instant On 1830 24-porttinen kytkin

Saatavana 8-, 24- ja 48-porttisena

Kustannustehokkaat ja fiksusti hallittavat kytkimet yhdistävät tukiasemat, valvontakamerat ja muut johdolliset laitteet verkkoon.

Tuotteeseen
Säkert

Johdolliset laitteet

HPE Networking Instant On 1930 24-porttinen kytkin

Liitä Ethernet-kaapelilla yhdistettävät laitteet, kuten valvontakamerat tai johdolliset tulostimet. Vinkki: Jos verkossa on enemmän kuin kolme tukiasemaa, vahvista signaalia ja lisää nopeutta liittämällä kukin niistä kytkimeen.

Tuotteeseen

Raskas käyttö: Hotelli, jolla on piha-alue

Pienissäkin hotelleissa on suuret Wi-Fi-tarpeet. Työasioissa matkustavat soittavat videopuheluita. Perheet striimaavat videokuvaa huoneidensa älytelevisioihin. Työntekijät käyttävät varausjärjestelmää ja VOIP-puhelimia. Turvakamerat, myyntipäätteet, termostaatit ja älylukot? Ne kaikki ovat myös yhteydessä verkkoon..

Huolehdi kaikista tarpeista helposti HPE Networking Instant Onilla. Luo erillisiä vieras- ja yritysverkkoja. Mahdollista vieraiden käytössä olevien laitteiden, kuten tulostimien, langaton käyttö. Nauti video- ja äänipuheluiden automaattisesta priorisoinnista. Pysy rauhallisensa tietäen, että uusimmat tietoturvaominaisuudet suojaavat sinua automaattisesti – ilman lisämaksuja tai -laitteita.

Hållbart

Sisätilat

HPE Networking Instant On AP15

Wi-Fi 5

Tukee jopa 100 aktiivista laitetta

Tarjoa asiakkaillesi, työntekijöillesi ja sisäisille järjestelmillesi verkko, jonka avulla useat laitteet saavat tarvitsemansa kaistanleveyden.

Tuotteeseen
Enkelt

Ulkotilat

HPE Networking Instant On AP17 (ulkotilojen peitto)

Wi-Fi 5

Tukee jopa 50 aktiivista laitetta

Laajenna helposti verkkoasi ulkotiloihin tukiasemalla, joka kestää -40 °C – +50 °C (-40 °F – +122 °F) lämpötiloja.

Tuotteeseen
Säkert

Johdolliset laitteet

HPE Networking Instant On 1930 48-porttinen kytkin

Kytke langalliset laitteet, kuten valvontakamerat ja tukiasemat, niin saat saumattoman, turvallisen ja salamannopean verkon pihan kaikkiin nurkkiin.

Tuotteeseen
Säkert

Johdolliset laitteet

HPE Networking Instant On 1960 48-porttinen kytkin

Kytke tähän paljon tehoa vaativat PoE-laitteet, kuten PTZ-kamerat, infonäytöt ja anturit, nopeampaa verkkoa ja lyhyempiä viiveitä varten.

Tuotteeseen

Usein Kysytyt Kysymykset

Ajatuksia eri tilanteisiin:

Harkitse ulkokäyttöön tarkoitettua langatonta tukiasemaa, joka on suunniteltu kestämään -40 °C – +50 °C (-40 °F – +122 °F) lämpötiloja. Instant On langattomat ulkokäyttöön tarkoitetut tukiasemat toimivat näissä olosuhteissa.

Verkkokytkin voi olla tarpeen sellaisten laitteiden liittämiseksi langattomaan verkkoon, joissa ei ole Wi-Fi-ominaisuutta, kuten Ethernet-valvontakameran, tulostimen tai maksupäätteen. Yhdestä kytkin suoraan verkkojohtoon ja nauti suurista nopeuksista ilman häiriöitä. Kytkimen lisääminen ja hallinta on helppoa HPE Networking Instant On -sovelluksen avulla.

Ei hätää, HPE Networking Instant On -tukiasemat korvaavat tyypillisen reitittimen. Kytke vain HPE Networking Instant On -tukiasema verkkojohtoon, niin voit käyttää Wi-Fi-verkkoa.

Wi-Fi-tukiasemien lisääminen onnistuu muutamalla napsautuksella ja muutamassa minuutissa. HPE Networking Instant On -sovellus tarjoaa vaiheittaiset ohjeet. HPE Networking Instant On -tukiasemat lähettävät Wi-Fi-signaaleita ja muodostavat verkon yhdessä. Useampien tukiasemien lisääminen laajentaa ja vahvistaa Wi-Fi-verkon peittoaluetta ja mahdollistaa useamman laitteen yhdistämisen verkkoon. HPE Networking Instant On -sovelluksen avulla voit hallita jopa 25 tukiasemaa. Voit myös pidentää langallisia yhteyksiä valvontakameroihin, VoIP-puhelimiin ja POS-järjestelmiin. Instant On -verkko tunnistaa automaattisesti Instant On -kytkimen ja lisää sen verkkoon.

Etkö vielä tiedä, mikä HPE Networking Instant On -kokoonpano sopii parhaiten sinulle?

Instant On ja Dustin ovat luoneet tuotehaun, jonka kautta löydät oikean ratkaisun sopivalla peitolla ja suurella nopeudella. Kerro meille yrityksesi tarpeista sekä sisä- ja ulkotiloistasi, niin esittelemme omiin tarpeisiisi sopivat ratkaisut. Kun olet löytänyt itselel sopivan kokoonpanon, käänny Dustinin puoleen.

Kun laitteet on toimitettu:

Tässä on vaiheittainen opas HPE Networking Instant On-verkon muodostamiseen