Palvelimet

HPE on suunnitellut sarjan HPE ProLiant -palvelimia erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. Nämä innovatiiviset palvelimet ja ratkaisut tarjoavat valinnanvapautta ja joustavuutta myös vaativien haasteiden ja työkuormien hoitamiseen – helposti ja kustannustehokkaasti.

ProLiant MicroServer

Tähän palvelinratkaisuun kuuluu HP PS110 Wireless 11n VPN -reititin, PS1810 -kytkin ja ProLiant MicroServer Gen8 -palvelin. Tyylikäs ratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille.

ProLiant ML -palvelin

Nämä tornipalvelimet ovat itsenäisiä yksiköitä, jotka sisältävät kaiken tarvittavan työasemien pyyntöjen käsittelyyn. Tornipalvelimen etu on se, että se on suhteellisen pienikokoinen ja sitä voidaan käyttää toimistoympäristöissä, joiden tiloja ei ole varusteltu palvelinten tarpeisiin. Palvelimen asennus ei siis edellytä palvelinhuonetta.

ProLiant DL -palvelin

Nämä räkkipalvelimet on suunniteltu asennettavaksi laitekaappiin konesaliympäristössä. Yhteen laitekaappiin voidaan asentaa useita palvelimia, mikä vapauttaa lattiatilaa ja konsolidoi verkkoresursseja. Lisäksi räkkipalvelimet helpottavat verkkokomponenttien kaapelointia.

ProLiant Blade -palvelin

Nämä korttipalvelimet asennetaan palvelinkehikkoon, ja yhdessä ne muodostavat korttipalvelinjärjestelmän. HP BladeSystem on modulaarinen infrastruktuurialusta, joka yhdistää laskentatehon, tallennuksen, hallinnan ja jäähdytyksen, mikä vähentää kustannuksia sekä nopeuttaa prosesseja ja palveluiden toimitusnopeutta fyysisissä, virtuaalisissa ja pilvipohjaisissa ympäristöissä.