The World’s First Do-It-All Screen

Muunna kotisi toimistoksi, kuntosaliksi tai elokuvateatterisaliksi. Smart Monitor määrittelee uudelleen sen, mitä perinteinen näyttö voi olla ja mitä sillä voi tehdä. Samsungin Smart Monitorin avulla kotoa käsin työskentely ilman PC-tietokonetta on äärimmäisen helppoa. Työpäivän jälkeen voit rentoutua viihteen parissa ja nauttia Smart Hubin tarjoamasta sisällöstä.

Työskentele helposti ja joustavasti.

Wireless DeXin avulla voit työskennellä kätevästi puhelimen kautta, ja jos olet asentanut Microsoft 365:n tai jos muodostat etäyhteyden toimistoon, voit työskennellä helposti ilman PC-tietokonetta. Voit helposti yhdistää eri kuvalähteitä USB Type-C-liitännällä**. USB Type-C -liitännän avulla voit siirtää virtaa, dataa ja kuvasignaaleja eri laitteiden välillä yhdellä ja samalla johdolla.

Viihde.

Kauko-ohjain, sisäiset kaiuttimet, mahdollisuus käyttää Smart TV -sovelluksia – check! Smart Monitorin eri toiminnot tekevät kokemuksesta vieläkin paremman, kun on aika asettua mukavasti, ottaa tauko, pelata, kuntoilla hieman tai nauttia Smart Hubin tarjonnasta.

*Maailman ensimmäinen näyttö, jossa yhdistyvät integroituna Smart Hub -sovellukset, yhdistettävyys mobiililaitteisiin ja tietokoneen etäkäyttötoiminnot

** Koskee ainoastaan Smart Monitor M7 -mallia