Samsung

Eteläkorealainen Samsung Electronics on toiminut jo vuodesta 1969 ja on osa Samsung-konsernia, jonka historia ulottuu vuoteen 1938. Samsung Group on vuosien varrella keskittynyt kaikenlaiseen, aina nuudelituotannosta maailman suurimpiin aluksiin. Nykyään painopiste on kodinelektroniikassa ja komponenttivalmistuksessa.

Lenovo logo

Tuoteryhmät

Samsung Galaxy Smartphones

Samsung on yksi maailman johtavista matkapuhelinvalmistajista. Yritys on panostanut siihen, että kaikille löytyy sopiva malli. Samsungin tunnetuimmat puhelimet ovat luultavasti yrityksen Galaxy-sarjan Android-puhelimet, joita pidetään usein markkinoiden parhaina.

Samsung Galaxy Tabletit

Samsung julkisti aikoinaan Android-tabletin ensimmäisten joukossa. Tämä yhdessä Samsungin mobiilimarkkinoiden laajan osaamisen kanssa on tehnyt yrityksestä yhden johtavista tablettivalmistajista.

Samsung Galaxy Books

Samsung Galaxy Book. Poikkeuksellisen keveitä ja ultraohuita laitteita, joita on aina mukava kantaa mukana. Pro-mallien AMOLED-näyttö toistaa värit ja kontrastit syvinä ja täyteläisinä niin sisällä kuin ulkona auringonvalossa. Voit synkronoida sisällön muiden Samsung Galaxy -laitteiden kanssa suojatussa ekosysteemissä sekä käyttää sovelluksia saumattomasti ja useilla näytöillä.

Samsung Galaxy Watches

Galaxy Watch4 tukee hyvinvointia. Sen lisäksi, että Galaxy Watch4 on täydellinen valmentaja, se toimii myös puhelimen tavoin. Voit lähettää viestejä, kuunnella musiikkia ja podcasteja, hoitaa käytännön askareita ja maksaa sekä hallita kodin muita laitteita etäyhteydellä. Kaikki tämä hoituu älykkäällä ja mukavalla kellolla suoraan ranteesta!

Samsungin Desktop Display

Jos etsit näyttöä tietokoneeseesi, tutustu Samsungin valikoimaan. Samsung on nimittäin yksi maailman suurimmista näyttöjen valmistajista. Yrityksen laaja asiantuntemus mahdollistaa erittäin hyvien tietokonenäyttöjen tarjoamisen todella hyvään hintaan.

Samsungin interaktiiviset näytöt

Flip on intuitiivinen ja helppokäyttöinen digitaalinen valkotaulu, jossa on kynä- ja sivellintila, aiempia malleja paremmat liitäntämahdollisuudet ja paljon käytännöllisiä toimintoja suurella UHD-näytöllä (jopa 85 tuumaa). Flipin avulla oppitunneista saa vuorovaikutteisia ja kokouksista sekä luovia että tehokkaita. Saatavana on useita eri versioita, jotka on muotoiltu helppokäyttöisiksi sekä opetus- että kokouskäyttöä varten. Yhdistä videoneuvotteluratkaisu, niin olet valmis osallistumaan digitaaliseen työpajaan tai oppitunnille etänä.

Samsungin Tallennusratkaisut

Ulkoisia tai sisäisiä tallennusratkaisuja sekä pieniä että suuria projekteja varten. Erityisesti kuva- ja äänituotannon, CAD-suunittelun tai suurten tiedostojen parissa työskentelevien suosiossa.

Samsung Business TV

Business TV:ssä on hyödynnetty sekä Samsungin kehittynyttä TV-tekniikkaa että yrityksen kaupallisiin digitaalisiin infonäyttöihin liittyvää asiantuntemusta. Tuloksena on erinomainen ratkaisu tehokkaaseen visuaaliseen asiakasviestintään. Ruokalistoja, mainosvideoita, mainoksia tai vain TV-ohjelmia – joustavat ja toiminnalliset Samsung Business TV:t sopivat kaikenlaisiin tiloihin vähittäiskaupasta ravintoloihin ja muihin yrityksiin, joissa asiakastelevisiosta halutaan saada aiempaa enemmän irti.

Samsungin Smart Signage -näytöt

Vahvista yrityksesi viestiä Samsung Smart Signagen erinomaisella kuvanlaadulla. Samsung tarjoaa laajan valikoiman ammattilaistason näyttöjä 13–98 tuuman koossa myymälöihin, toimistoihin ja ulkotiloihin. Ne sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin esimerkiksi vähittäiskaupoissa, neuvotteluhuoneissa ja terveydenhuollossa.