Samsung

Samsung on jo puolen vuosisadan ajan ollut pioneeri, rikkonut rajoja ja helpottanut monien ihmisten arkea. Valmistamme joitakin maailman edistyneimmistä tuotteista, koska haluamme tarjota ihmisille mahdollisuuksia merkittäviin edistysaskeliin heidän omassa elämässään. Toimintoja, jotka tekevät elämästä parempaa... Täältä löydät uusimpia tuotteitamme

Voxicon logo

Galaxy Book2 Business

Galaxy Book2 Business on valmiina työntekoon, missä ikinä oletkin. Vain 2 cm ohut ja 1,5 kg kevyt tyylikäs läppäri kulkee mukana kaikkialle. 12. sukupolven Intel-suorittimen ja uuden Iris Xe -näytönohjaimen ansiosta voit nauttia suuresta tehosta missä tahansa. Galaxy Book2 Business -kannettavalla työskentelet nopeasti, tehokkaasti ja saumattomasti – ja voit olla aina yhteydessä verkkoon

Flip4 Fold4

Taitettava. Tietenkin. Taitettavalla näytöllä varustetut puhelimemme muodostavat täysin oman puhelinkategoriansa. Yksinkertaisesti siksi, että kyse ei ole tavanomaisista puhelimista.

Galaxy S22

Samsung on yksi maailman johtavista matkapuhelinvalmistajista. Yritys on panostanut siihen, että kaikille löytyy sopiva malli. Samsungin tunnetuimmat puhelimet ovat luultavasti yrityksen Galaxy-sarjan Android-puhelimet, joita pidetään usein markkinoiden parhaina. Pisteenä iin päällä on yksivärinen kameraosio, jonka linssit ovat suorassa linjassa. Tyylipuhdasta!

Galaxy Tab S8

Samsung Galaxy Tab S8 on edistynyt ja tehokas tabletti, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia luomiseen, työntekoon ja viihteeseen. Puhelimessa on terävä ja eloisa SAMOLED-näyttö ja ohuet kehykset. Siten saat reilusti tilaa kaikelle tekemiselle. Koet elokuvat ja sarjat aivan uudella tasolla sekä reilun kokonsa että hyvän äänentoistonsa ansiosta.

USB-C-näytöt

USB-C-liitännän kautta kulkee sekä kuva, ääni että virta. Siten voit unohtaa johtosekasotkut. Sarjan uusin tulokas on 49-tuumainen S49A950-näyttö, jolla onnistuu moniajokäyttö aivan uudella tasolla. Leveällä näytöllä riittää reilusti tilaa erilaisille työsovelluksille samanaikaisesti.

Tallennusratkaisut

Ulkoisia tai sisäisiä tallennusratkaisuja sekä pieniä että suuria projekteja varten. Erityisesti kuva- ja äänituotannon, CAD-suunittelun tai suurten tiedostojen parissa työskentelevien suosiossa.

Flip – Interaktiivinen digitaalinen valkotaulu

Flip on intuitiivinen ja helppokäyttöinen digitaalinen valkotaulu, jota on helppo käyttää sekä opetuksessa että kokouksissa. Yhdistä videoneuvotteluratkaisu, niin olet valmis osallistumaan digitaaliseen työpajaan tai oppitunnille etänä.

Valitut tuotteet