Inspiraatiota

5 älykkäitä laitteita

Samalla kun monet laitteet muuttuvat yhä älykkäämmiksi ja kehittyneemmiksi, Nintendo on kääntänyt katseensa takaisin 1980-luvulle. Solutions esittelee muutaman näistä uutuuksista.

1. S3D-tulostus matkapuhelimen kautta

MakerBot Replicator 3D -tulostimen viides sukupolvi on varustettu SmartExtruder-ekstruuderilla, joka kommunikoi sekä matkapuhelimen että tietokoneen kanssa. MakerBotin sovellusten kautta yhteyden voi luoda langattoman verkon, USB-tikun, USB-kaapelin tai Ethernet-/LAN-verkon avulla. MakerBot Cloud -palvelu mahdollistaa tulostettavien mallien selaamisen. Käyttäjä saa raportin, jos filamentti loppuu ja tulostus pysäytetään. 3D-tulostimessa on myös verkkokamera, joka valvoo tulosteita. Lisäksi tulostin tarjoaa 11 prosenttia suuremman tulostusvolyymin kuin edeltävä malli.

Täältä löydät MakerBot Replicatorin päivitetyn version »

2. Äitisi ei tiskaa täällä

Oletko kyllästynyt likaisiin tiskeihin taukotilassa? Sen.se Mother & Motion Cookies paljastaa, kuka työntekijöistä on laiskin.

Älykkäitä antureita sisältävän Motherin kautta valitaan ensin käytettävä valvontasovellus. Mother asetetaan sitten sopivaan paikkaan, minkä jälkeen se antaa tietoa valvotuista toimista. Se lähettää ilmoituksia, muistutuksia ja varoituksia aina tarvittaessa. Motherin avulla on esimerkiksi helppo optimoida yrityksen lämmitys tai suojata arvoesineet – sekä saada tiskipinnari kiinni. Liitäntä: langallinen Ethernet-liitäntä reitittimeen. Yhteensopivuus: iOS 7.1 ja uudemmat, Android 4.0 ja uudemmat, Windows phone 8.0 ja uudemmat.

Äiti pitää antureidensa avulla lähes kaikkea silmällä »

3. Kehittävää ja hauskaa

Monet pelit lisäävät päätöksentekokykyä ja parantavat strategista ajattelua. Uusi Nintendo Classic Mini -konsoli kehittää työntekijöitä ja antaa heille samalla mahdollisuuden tutustua uudelleen Goomba Stomp -peliin – sekä kokea uusia haasteita. NES on miniversio uraauurtavasta NES-konsolista vuodelta 1985. Konsoli sisältää päivitetyt versiot 30 nostalgiapelistä, joihin lukeutuvat (tietenkin) Pac-Man ja Mario Bros. NES Classic Controller toimii myös NES Virtual Console -pelien kanssa Wii U:ssa; sinun tarvitsee vain yhdistää se Wii Remote -ohjaimeen. Kehittyminen työpaikalla ei ole koskaan ollut näin hauskaa!

Nintendo ottaa kaiken irti konsolinostalgiasta uudella (!) Nintendo Classic Minillä »

4. Veitsenterävä elämys

Samsung UE65KS9005 65” LED esittelee tuotteesi ja palvelusi veitsenterävällä UltraHD 4K -laadulla (2160p). Edistyksellinen UHD Dimming -tekniikka hienosäätää väri- ja kontrasti­tasoja, minkä ansiosta musta toistetaan mustana ja värit elävinä. Ultra Black vähentää valoheijastuksia tehokkaasti. Matka­puhelimen tai tietokoneen kuva-, video- ja musiikkitiedostot voidaan siirtää televisioon Samsung Smart View App -sovelluksen avulla. Kuvanlaatuindeksi 2400 (Picture Quality Index) parantaa liikkeitä, minkä lisäksi laite sisältää neljä HDMI-porttia ja digitaalisen TV-vastaanottimen. Muita toimin­toja ovat Quantum Dot Color, 10-bittinen paneeli ja HDR 1000.

Samsungin SUHD-sarjan huippuohut malli tarjoaa mahtavaa kuvanlaatua »

5. Tehokasta ergonomiaa

SpaceMouse Pro Wireless on pehmeämpi, älykkäämpi ja hauskempi työhiiri 3D-ohjelmia käyttäville. Rannesuoja, portaaton siirtyminen 3D-/CAD-sovelluksissa ja viisitoista pikapainiketta helpottavat koko työprosessia. Virheiden havaitseminen, vaihtoehtojen tutkiminen ja visualisointi käyvät nopeasti.

Mukavuutta hiirikädelle: portaaton siirtyminen sovelluksissa, 15 pikapainiketta ja ergonominen muotoilu »

Viimeksi päivitetty: 1 heinäkuuta 2022

Aihealue