aI airplane arrow-down-small arrow-down arrow-left-corner arrow-left-small arrow-left arrow-right-corner arrow-right-small arrow-right arrow-up-small arrow-up arrows availability awards badge-employee bag button-click-2 button-click calendar-check calendar carrot cart-clock check-box check circle clock close cloud-2 cloud-safe clouds-download clouds-upload code coffee compact compare computer connect-network contact-user contact conversation credit-card delivery-2 delivery desk diploma doc docs document-license download dustin-symbol-inner dustin-symbol-outer dustin-symbol easy-workplace education email-recieve email-send email equality event-micro fabric folder food gallery gaming gift globen graph hamburger headphones heart heart home idea image info-attention info it key kitchen knowledge label laptop leaf list location log-in log-out lounge-zone man-woman market meeting-2 meeting meetings microsoft-365 minus mouse network-wifi-2 network-wifi network office-2 office-3 office-4 office pen phone plus popover-arrow popover-edge-arrow presentation printer question report-doc report-numbers report-stats screen search security-2 security seminar-micro-2 seminar-micro server service services settings shopping-cart-2 shopping-cart-3 shopping-cart-4 shopping-cart-5 shopping-cart silent skip-left skip-right sound speech-bubble-2 speech-bubble star-black-gray star-black star-gray star statistic-2 statistic stop storage switch-account tea-1 tea-2 time-ongoing tomato trash-bin travel upload user-minus user-plus user video-elearnings video-play-button weather-activitet workplace zoom-in zoom-out

Whitepaper: 5 askelta parempaan digitaaliseen johtajuuteen

Etätyö on tullut jäädäkseen. Jotta tiimisi kukoistaa ja työntekijät kehittyvät, sinun pitää olla muutakin kuin hyvä johtaja. Sinun on opittava johtamaan digitaalisesti.

Digitaalinen johtajuus tarkoittaa paljon muutakin kuin teknologian hyödyntämistä. Nämä viisi asiaa tekevät sinusta paremman etäjohtajan.

Etätyö tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden siirtyä luottamukseen perustuvaan johtamiseen. Nyt on korkea aika luottaa työntekijöihin enemmän.

Sofia Sunder, Head of People Experience, Dustin.

Lataa whitepaper, niin tiedät:

  • kuinka asettaa kirkkaat tavoitteet etätyölle
  • kuinka vahvistaa luottamukseen perustuvaa johtamista
  • kuinka luodaan hyvinvointia tukevia etätyön tapoja.

30 kesäkuuta 2021

”Johtajien ei tulisi kulkea ympäriinsä supersankariasussa”

Suomen Microsoftin toimitusjohtajan Jussi Tolvasen mielestä johtajien ei pidä kulkea ympäriinsä supersankariasu päällään. Sen sijaan hän peräänkuuluttaa tunneälyä.

2020 – tulevaisuuden vuosi

Tammikuussa ihmiset havahtuivat pandemiaan. Tilanne oli kriittinen. Kuulostaako tutulta? Tuttua se onkin, mutta ei ehkä sitä mitä luulet.

Mitä etätyön onnistuminen edellyttää?

Vuoden aikana on puhuttu paljon etätyön hyvistä ja huonoista puolista. Ihmiset eivät kuitenkaan tiedä, miten pitkään nykyinen pandemia vielä jatkuu tai milloin seuraava terveyskriisi saapuu. Sen vuoksi moni yritys ei enää mieti, kannattaako etätyön tekeminen vai ei, vaan miten se onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Raportti ja työkalu: Muutosjoustava IT

Etenemme harppauksin kohti maailmaa, jossa työpaikat ovat paikkariippumattomia. Tässä raportissa kerromme, mitä tulee ottaa huomioon, kun työtä tehdään ”Virtual First” -periaatteen mukaisesti. Annamme myös vinkit siihen, kuinka rakennetaan vakaa pohja uusien yhteistyöalustojen käyttöönotolle ja rakennetaan muutosjoustavampaa IT-organisaatiota.

Näin onnistut yhteistyöalustojen käyttöönotossa

Virtual First on työpaikkojen tulevaisuus. Sen tueksi tarvitaan työkaluja, jotka mahdollistavat ketterän digitaalisen työskentelyn. Kun työkalut otetaan käyttöön onnistuneesti, työn koordinointi ja tiedonkulku on sujuvaa.

Virtual First on työpaikkojen tulevaisuus

Virtual Firstin saapuminen työelämään on kiihtynyt, kun töitä tehdään entistä enemmän etänä. Yhteistyöalustoja käytetään yhä monipuolisemmin, ja IT-osastolta vaaditaan nyt muutosjoustavuutta.