Työpiste

5 huippuläppäriä erilaisiin tarkoituksiin

Olipa tietokoneessa tärkeintä suorituskyky, keveys tai kestävyys haastavissakin oloissa, se oikea löytyy kyllä. Listasimme läppäreitä lähes kaikkiin kuviteltavissa oleviin tarpeisiin.

Mukana kulkeva voimanpesä

Lenovo ThinkPad T580 on varsinainen voimanpesä, mutta kulkee silti kätevästi mukana. Vaativienkin ohjelmistojen kuten CAD:n, videoeditorin tai 3D-mallinnusohjelman pyörittäminen onnistuu 32 gigatavun RAM-muistin ja kahden teratavun SSD-tallennustilan ansiosta. Tietokoneen 15-tuumainen näyttö 3840 x 2160 pikselin resoluutiolla mahdollistaa tarkan työskentelyn.

ThinkPad T580:n älyominaisuudet mahdollistavat työskentelyn mistä tahansa. Sisäänrakennettu 4G-modeemi, mahdollisuus vaihtaa akku kytkemättä laturia ja tietoturvaominaisuudet takaavat sujuvan työnteon myös tien päällä.

Lenovo ThinkPad T580

Kovaan menoon

Tavallinen läppäri ei toimi joka tilanteessa. Dell Latitude 14 Rugged Extreme on tehty niille, jotka työskentelevät märässä, pölyisessä tai hiekkaisessa ympäristössä tai äärimmäisissä ilmasto-olosuhteissa, joissa vaarana on se, että tietokone saattaa ottaa osumaa.

Tietokoneessa on magnesiumrunko, erityisen iskunkestävä kuori ja kompressiotiivistetyt sisääntulot. Dell Latitude 14 Rugged Extreme täyttää Yhdysvaltain armeijan MIL-STD-standardin eli se on hyväksytty asevoimien käyttöön. Kova pinta kätkee sisälleen Intel Core i5 -prosessorin, 256 gigatavun SSD-levyn ja sisäänrakennetun 4G-modeemin.

Dell Latitude 14 Rugged Extreme

Applen lippulaiva

MacBook Pron uusin versio 15 tuuman kosketusnäytöllä on huippuluokan tietokone Mac-käyttäjille. Kuusiytiminen Intel Core i9 -prosessori mahdollistaa jopa 4,8 GHz:n Turbo Boost -nopeuden. Laitteessa on 32 gigatavun RAM-muisti ja neljän teratavun SSD-levy.

Applen ainutlaatuinen kosketusnäyttö mahdollistaa työntekoa nopeuttavat pikavalinnat. Neljä Thunderbolt-liitäntää yhdistävät tiedonsiirron, latauksen ja videoulostulon samaan pakettiin.

Macbook Pro Touchbar

Työskentelyä missä tahansa

Dellin pidetty XPS 13 -läppäri on entistä parempi. Viimeisin versio on muotoilultaan tyylipuhdas ja fiksusti suunniteltu, ja se on vain noin 12 millimetrin paksuinen.

XPS 13 on korkealuokkainen tietokone järkevään hintaan. 13-tuumainen näyttö 4K-resoluutiolla tuntuu kokoaan suuremmalta, sillä sitä kiertävä reunus on ainoastaan neljän millimetrin paksuinen. Läppäri painaa vain 1,27 kiloa ja akun kesto on 19 tuntia, joten työskentely onnistuu missä tahansa.

Keveyden ei kannata antaa hämätä, sillä laite on täyttä tavaraa: sisältä löytyy kahdeksannen sukupolven Intel Core i7 -prosessori, jopa 16 gigatavua RAM-muistia ja jopa SSD-levy, johon mahtuu tietoa jopa teratavun verran.

Dell XPS 13

Toimiston työjuhta

Monet suosivat yrityskäytössä HP:n Elitebook-sarjaa, sillä sarjasta löytyy tietokoneita moniin tarpeisiin ja erilaisille budjeteille.

Elitebook on mieluinen läppäri myös IT-puolen näkökulmasta, sillä älykkäät sisäänrakennetut toiminnot auttavat sekä laitteisto-ongelmissa että suojautumaan viruksilta ja haittaohjelmilta. Läppäristä löytyy myös videoneuvotteluihin ja -puheluihin soveltuvat kaiutin ja mikrofoni, jotka tekevät tiimityöstä sujuvaa.

HP Elitbook

Jos mikään yllä olevista malleista ei sovi niin löydät täältä koko laptop-valikoimamme.

Löydä tarpeisiisi sopiva kannettava tietokone.

Viimeksi päivitetty: 1 heinäkuuta 2022

Aihealue