Chat

Työpiste

8 kätevää tuotetta etätyöskentelyyn

Nykyään moni haluaa olla tavoitettavissa lomallakin. Kun pakkaat mukaasi sopivat laitteet ja tarvikkeet, voit tehdä töitä vaikka riippumatosta käsin.

1. Adapteri mukaan

Pistorasiat ja töpselit eivät ole samanlaisia kaikkialla. Matkakohteestasi riippuen adapteri voi olla yksi tärkeimmistä matkatavaroista. Q2Powerin valikoimasta löytyy useampi vaihtoehto. Nappaa mukaan tämä jos suuntaat Yhdysvaltoihin. Toinen hyvä vaihtoehto on Skross World Adapter, josta löytyy toimintoja melkein yhtä paljon kuin Sveitsin armeijan linkkuveitsestä.

Q2power
Skross World adapter

2. Huippuluokan kuvanlaatua

Videopuhelut nousevat uudelle tasolle, kun kuvanlaatu on huippuluokkaa. Logitech Webcam C930e takaa, että kollegasi näkevät sinut kunnolla. Tämän verkkokameran kuvanlaatu on erinomainen kaikissa olosuhteissa, myös hämärässä ja internetyhteyden ollessa haastava.

Logitech webcam C930e

3. Suojat laitteille

Läppäri kaipaa lisäsuojaa, kun viet sen pois toimistolta. Tämä Targuksen suojalaukku hivelee urbaanin tyylin ystävien silmää. Tabletille taas sopii Griffin Survivor All-Terrain Rugged Case, joka pitää tabletin turvassa rajummassakin käsittelyssä.

Targus
Griffin Survivor All-terrain rugged case

4. Näytönsuoja kuntoon

Muualla kuin työpaikalla työskennellessä on varmistettava, ettei salassa pidettävää tietoa tai sisäisiä keskusteluja vuoda ulkopuolisille. Läppärin näytönsuoja piilottaa tiedot uteliailta katseilta vaikkapa junassa tai kahvilassa.

Cirafon privacy filter

5. Virtaa riittää

Älä stressaa turhaan ja tuijota pienenevää akun varausprosenttia puhelimen näytössä, vaan nappaa mukaasi täyteen ladattu tehokas varavirtalähde. Esimerkiksi Cirafon Powerbank Quick charge 20100mAh pelastaa pulasta nopeasti. Jos tiesi vie käymättömille korpimaille, Sandberg Powerbank Survivor 20100mAh -varavirtalähde on hyvä vaihtoehto.

Cirafon Powerbank
Sandberg powerbank

6. Hiljaisuutta arvostavalle

Töihin on helpompi keskittyä, kun korvilla on vastamelua tehokkaasti vaimentavat hyvät kuulokkeet. Häiritsipä sinua sitten liikenteen melu suurkaupungissa tai uima-altaalla ilakoivat lapset, Audio-Technica QuietPoint ATH-ANC50iS Noise-Cancelling -kuulokkeet takaavat työrauhan. Mukaan tulee sekä suojakotelo että lentokoneadapteri.

Audio Technica Quietpoint

7. Langattomat hiiret reissuun

Ota reissukaveriksi langaton hiiri tai pallohiiri eli trackball-hiiri, niin työskentelet sujuvasti missä tahansa. Kensington Advance Fit Wireless Mobile Trackball on tarkkaan työskentelyyn sopiva näppärän kokoinen ja ketterä pallohiiri. Voxicon Wireless Optical Travel mouse S10WLB taas sopii sinulle, joka käytät mieluummin hiirtä. Kumpikin laitteista sopii sekä oikea- että vasenkätisille.

Kensington advance fit wireless mobile trackball
Voxicon Wireless Optical travle mouse

Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600 toimii Bluetooth-yhteydellä, joten voit unohtaa vastaanottimen kytkemisen tietokoneeseen.

Microsoft bluetooth mobile mouse

8. Näppäimistö mukaan

Näppäimistön avulla voit tehdä töitä tabletilla missä haluat, mukavuudesta tinkimättä. Universal Folio on sekä suojakuori että näppäimistö. Universal Folio toimii yhtä tukevasti niin työpöydälle, sohvapöydälle kuin syliinkin asetettuna. Kukkiiko luovuutesi parhaiten laineiden liplatusta kuunnellessa? Universal Folion pinta on roiskeenkestävä, joten laitteesi on turvassa.

Universal folio

Viimeksi päivitetty: 1 heinäkuuta 2022

Aihealue