Chat

Inspiraatiota

Dustin Finland Oy on valittu Hanselin Esitystekniikan laitteiden ja palveluiden puitesopimustoimittajaksi

Dustin Finland Oy on valittu Hanselin Esitystekniikan laitteiden ja palveluiden puitesopimustoimittajaksi uudelle sopimuskaudelle (01.04.2020 - 31.03.2022 + 2 optiovuotta).

Sopimuksen kautta saat monipuoliset esitystekniikan laitteet ja niihin liittyvät palvelut. Voit hankkia esimerkiksi esitystekniikan rakennusprojektin töineen, laitteineen sekä huolto- ja ylläpitosopimuksineen. Laitteita tai kokonaisratkaisuja voi hankkia eri hankintamalleilla (esim. osto-, leasing- tai palvelulaitteena). Palveluiden osalta asiakaskohtainen sopimus voi olla voimassa vielä viisi vuotta puitesopimuksen päättymisen jälkeen kattaen myös laitteet ja ratkaisut palveluna (AV as a Service).

Palvelut saat sekä uusiin että olemassa oleviin laitteisiin:

  • laitetoimitukseen liittyvät palvelut
  • asennuspalvelun
  • huoltopalvelut
  • asiantuntijapalvelut
  • kierrätyspalvelut

Lisäksi Dustin tarjoaa veloituksetta asiakkailleen verkkokaupan sähköisine integraatio -mahdollisuuksineen helpottamaan hankintoja.

Dustinilla on pitkä kokemus Hansel esitystekniikan puitesopimuksista sekä esitystekniikan tuotteiden toimittamisesta sekä palveluiden tuottamisesta Hansel asiakaskunnalle.

Dustin valikoitui sopimustoimittajaksi kokonaistaloudellisesti edullisimmalla hinnalla.

Tarjouspyyntö oli selkeä ja teimme tarkkaa pohjatyötä laatiaksemme parhaan mahdollisen tarjouksen. Kiitos hyvän päämies- ja kumppaniyhteistyön meillä on selkeä näkemys ja kokemus siitä, mitkä ratkaisut palvelevat asiakkaiden tarpeita Dustinin kokonaispalveluportfoliolla höystettynä. Näistä laite- ja palveluratkaisuista saatiin rakennettua vaatimuksiin istuvat kokonaisuudet laadusta tinkimättä kustannustehokkaasti, toteaa Dustinin tarjouksesta vastuussa ja Hansel puitesopimusvastaava Matias Silvan.

Lisätietoja:

Esa Laaksonen
Director of Business Development & Business manager (AV-liiketoiminta)
Dustin Finland Oy
+358 400 794 382
[email protected]

Matias Silvan
Director of Business Development, Public sector (Finland)
Dustin Finland Oy
+358 40 720 6486
[email protected]

Lue lisää Hansel sopimuksista ja Dustinista:
Esitystekniikan laitteet ja palvelut 2020–2022
Presentation TechnologyJulkisen sektorin IT-kumppani

Viimeksi päivitetty: 1 heinäkuuta 2022

Aihealue