Inspiraatiota

Dustin Finland Oy on valittu KL-Kuntahankintojen Esitystekniikan laitteiden ja palveluiden puitesopimustoimittajaksi

Dustin Finland Oy on valittu KL-Kuntahankintojen Esitystekniikan laitteiden ja palveluiden puitesopimustoimittajaksi sopimuskaudelle (02.09.2019 - 01.09.2021 + 2 optiovuotta).

Väliaikainen sopimus allekirjoitettiin jo syyskuussa 2019 ja Dustin on toiminut eri projekteissa jo reilu puoli vuotta hyvällä menestyksellä. Nyt sopimus astuu virallisena voimaan, koska markkinaoikeudessa ollut valitus on vedetty pois. Tällä puitesopimuksella Dustin Finland Oy:n lisäksi toimii myös Lyreco Finland Oy.

Puitesopimus sisältää:

1. Kuvan ja äänen tallentamiseen, käsittelyyn ja toistamiseen liittyvät laitteet tuoteryhmittäin:

  • Projektorit, näytöt, kaiuttimet ja mikrofonit
  • Interaktiiviset näytöt
  • Dokumenttikamerat
  • Huoneenvaraustaulut
  • Digital signage -järjestelmät
  • Edellä mainittuihin laitteisiin liittyvät lisä- ja oheistarvikkeet
  • Edellä mainittuihin laitteisiin liittyvät ohjausjärjestelmät

2. Suunnittelu, ohjelmointi ja asennuspalvelut (asiakkaalle optio)


3. Vaihtoehtoinen hankintatapa ”laitteet palveluna”, eli kuukausiveloitus sisältää laitteet, suunnittelun, asennukset ja kaikki niihin liittyvät palvelut elinkaaren ajalta.


Lisäksi Dustin tarjoaa veloituksetta asiakkailleen verkkokaupan sähköisine integraatio -mahdollisuuksineen helpottamaan hankintoja.

Toisin sanoin, sopimuksen kautta saat monipuoliset esitystekniikan laitteet ja niihin liittyvät palvelut. Voit hankkia esimerkiksi esitystekniikan rakennusprojektin töineen, laitteineen sekä huolto- ja ylläpitosopimuksineen. Laitteita tai kokonaisratkaisuja voi hankkia eri hankintamalleilla (esim. osto-, leasing- tai palvelulaitteena). Sopimus on kunta-asiakkaita varten, jotka ovat tarjouspyyntövaiheessa jo sitoutuneena mukaan, tai olivat ilmoittaneet itsensä kiinnostuneiden joukkoon.

- Erittäin hienoa, että sopimus saadaan pienen viiveen jälkeen ”virallistettua” näin kesän kynnyksellä. Meillä on paljon annettavaa tälläkin tuote- ja ratkaisualueella. Paljon on panostettu ja paljon tullaan panostamaan jatkossakin AV asiantuntijarooliimme, unohtamatta kustannustehokkuutta, jotta ollaan jatkossakin tarjouspyynnöissä voittajia. Tällä puitesopimuksella tuotetaan asiakkaille mahdollisemman paljon säästöjä valmiiksi neuvoteltujen volyymihinnoitteluiden kautta, toteaa Dustinin tarjouksesta vastuussa ollut ja KL-Kuntahankintojen puitesopimusvastaava Matias Silvan.

Lisätietoja:

Esa Laaksonen
Director of Business Development & Business manager (AV-liiketoiminta)
Dustin Finland Oy
+358 400 794 382
[email protected]

Matias Silvan
Director of Business Development, Public sector (Finland)
Dustin Finland Oy
+358 40 720 6486
[email protected]

Haluatko tietää lisää?

Lue lisää KL-Kuntahankintojen sopimuksesta ja Dustinista:
Esitystekniikan laitteet ja palvelut 2020–2022
Presentation Technology
Julkisen sektorin IT-kumppani

2 kesäkuuta 2020

Aihealue