Työpiste

Helppo ja skaalautuva langaton verkko yrityksille

Langaton verkko asettaa uusia vaatimuksia verkon turvallisuudelle, kapasiteetille ja luotettavuudelle – ja kaiken pitää toimia käyttäjäystävällisesti.

Langaton verkko korvaa yhä useammin yrityksen kiinteän verkon. Tämä johtuu yritysten halusta lisätä tuottavuutta ja joustavuutta sekä myös työntekijöiden, asiakkaiden ja kumppaneiden liikkuvuuden ja omien laitteiden käyttötarpeista.

WLAN-palvelu tarjoaa langattoman verkkopalvelun kokonaisuuden, johon kuuluvat kaikki tarvittavat varusteet sekä verkon valvonta sekä tuki. Palvelu perustuu luotettaviin ja tulevaisuuden vaatimukset huomioon ottaviin teknologioihin.

– Palvelumme lähtee perustarvekartoituksesta. Arvioimme tilan asettamat vaatimukset ja laitemäärät sekä otamme huomioon asiakkaan erityistoiveet ja rakennamme asiakkaalle sopivan paketin tältä pohjalta. Esiasennamme laitteet ja lähetämme ne asiakkaalle, joka sijoittaa ne suunnitelman mukaan. Tarvittaessa teemme tämänkin palveluna, sanoo Dustinin Tero Ahokas.

WLAN-palvelu mahdollistaa jo perustasollaan pääsyn verkkoon. Se on paketti, joka on käyttäjämäärien ja tilavaatimusten mukaan skaalautuva palvelu eri kokoisille yrityksille. Dustinin WLAN-palveluna verkko on helposti laajennettavissa ja vikasietoisuus on siinä sisäänrakennettuna. Palveluun kuuluvat vaihtolaitteet vikaantuneiden tilalle.

– Näin saadaan pienellä vaivalla täysiverinen yritysverkko, joka toimii tehokkaasti. Perusratkaisun päälle on helppo rakentaa uusia palveluita. Palvelu on helppo, joustava ja skaalautuva. Sen keskitetty valvonta ja hallinta tuovat mielenrauhaa, Ahokas toteaa.

Haluatko tietää enemmän?

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää pilvipalveluistamme. Ota meihin yhteyttä, niin voimme auttaa sinua löytämään oikean palvelun tai ratkaisun liiketoiminnallesi.

Haluan tietää enemmän

WLAN-palvelu

  1. Suunnittelu ja konfigurointi
  2. Laitteet
  3. Valvonta ja hallinta
  4. Huolto ja asiakastuki

Lisäpalveluna tukiasemien asentaminen tiloihin tai kiinteistöön.

Lue lisää:
Pilvipohjaiset yhteistyötyökalut yhä yleisempiä suomalaisissa yrityksissä
10 pilvipalveluiden tarjoamaa etua

Viimeksi päivitetty: 1 heinäkuuta 2022

Aihealue