Inspiraatiota

Kanna fiksusti – laukut kaikille laitteillesi

Kätevä laukku läppärille ja muulle tarpeelliselle tekee työpäivästä helpomman ja tyylikkäämmän. Tässä viisi käytännöllistä ja kivannäköistä laukkua eri tarkoituksiin.

1. Reissaa fiksummin

Diginomadi tarvitsee laukun, jonka kanssa pärjää erilaisissa ympäristöissä ja reissun päällä. Thulen uusi Subterra Carry-On-laukku sopii moniin tarkoituksiin. Tämä tyylikäs reppu muuntuu helposti olkalaukuksi. Sisältä löytyy erillinen tietokonelaukku, joka on kätevä napata mukaan tapaamiseen. Laukun monissa lokeroissa säilyy järjestyksessä niin tekninen tilpehööri kuin passi tai pyykitkin.

2. Turvaa ja keveyttä

Kaipaatko läppärillesi suojaa, mutta et halua isoa, pehmustettua tietokonelaukkua? Silloin valintasi on Targus Pro-Tek Sleeve-suojakotelo. Kolmikerroksinen suojakotelo sopii kannettaville tietokoneille ja tableteille, jotka ovat alle 13,3 milliä paksuja. Sisimpänä on kerros pehmeää mikrokuitua, keskellä iskuja vaimentavaa EVA-materiaalia, ja päällimmäinen kerros on vedenkestävää muovikalvoa. Suojakotelossa on magneettisuljenta, ja kotelo kulkee kätevästi mukana niin kädessä kuin repussakin.

3. Kepeä ja ketterä

Jos etsit tyylikästä mutta tilavaa ja silti edullista reppua, on Belkin Classic Pro sinulle sopiva. Siihen mahtuu jopa 15,6-tuumainen kannettava selkää lähinnä olevaan lokeroon ja lisäksi kaikki muut työpäivän aikana tarvitsemasi tavarat. Repun lokeroissa tavarat säilyvät hyvässä järjestyksessä, ja voit halutessasi kantaa sitä myös olkalaukun tapaan. Etutaskussa säilytät näppärästi ne asiat, joihin sinun pitää päästä helposti käsiksi.

4. Monipuolinen tilaihme

Case Logicin Lodo Satchel on todellinen moniottelija. Se sopii niin yrittäjän kuin opiskelijan käteen, ja käy myös käsimatkatavaraksi reissaajalle. Laukku avautuu kokonaan, joten näet yhdellä silmäyksellä koko sisällön. Laukussa on pehmustetut lokerot maksimissaan 15-tuumaiselle kannettavalle sekä tabletille. Lokeroita on myös laukun ulkopuolella, ja kahdesta magneettitaskusta kaivat tarpeelliset tavarat esiin kiireessäkin. Lodo Satchel on saatavana tummansinisenä, oliivinvihreänä tai harmaana.

5. Klassinen ja luotettava

Klassinen nahkalaukku toimii aina. Cirafon Style Dark on kätevä laukku, johon mahtuu 15-tuumainen läppäri. Laukun harkitun muotoilun ansiosta se mahduttaa sisäänsä niin paperit, puhelimen, kuulokkeet kuin lompakon – todellinen luottokaveri siis!

19 tammikuuta 2018

Aihealue