Kestävyys

Raportti: IT ja kestävä kehitys

Vihreästä siirtymästä on paljon hyötyä meille kaikille. Mutta mihin IT:hen liittyviin ja kestävää kehitystä koskeviin kysymyksiin jokaisen vastuullisen yrityksen pitäisi keskittyä? Ja miten ilmastoälykkäistä IT-valinnoista tehdään luonnollinen osaa liiketoimintasuunnitelmaa?

Raportissa käydään läpi tärkeitä seikkoja, jotka on otettava huomioon IT:tä ja digitaalista työpaikkaa koskevien ilmastoälykkäiden valintojen tekemiseksi. Yksi tärkeimmistä asioista on IT-laitteiden uudelleenkäyttö niin pitkälti kuin mahdollista, mutta on myös tärkeää, että kestävän kehityksen tavoitteet ovat selkeitä ja hyvin ankkuroituja. Tekniikasta ja IT-asioista vastaavilla on asiantuntemuksensa myötä suuri vastuu sellaisista valinnoista, joilla voidaan saavuttaa kestävän kehityksen näkökulmasta tehokkaimmat IT-ratkaisut.

Uuden kannettavan tietokoneen koko elinkaaren kokonaispäätöistä noin 83 % on peräisin valmistuksesta.

Yritykset, jotka panostavat kestävään kehitykseen ja ovat läpinäkyviä, ovat myös houkuttelevia asiakkaiden silmissä, kun otetaan huomioon, että yhä useammat kuluttajat haluavat valita ilmastoystävällisiä vaihtoehtoja.

Kuluttajat haluavat tukea kestävän kehityksen hankkeita ja kestävää kehitystä tukevia yrityksiä.

Lataa raportti: IT ja kestävä kehitys

whitepaper thumbnail

Viimeksi päivitetty: 16 syyskuuta 2022

Aihealue