Inspiraatiota

Viisi innostavaa IT-podcastia

Podcastit ovat kätevin tapa oppia, inspiroitua ja saada uusia ajatuksia. Podcastien kuunteleminen luonnistuu niin bussissa kuin lenkilläkin, tai kiireettömänä aamuna kotona. Innostavaa kuunneltavaa voi olla vaikea löytää, joten tässä vinkkimme parhaista IT-alaan liittyvistä podcasteista.

Recode Decode with Kara Swisher

Tekniikan alan toimittaja Kara Swisher on tarkkaillut Piilaakson tapahtumia jo pitkään. Hän on tavannut ja haastatellut niin alan vanhoja konkareita, kuten Steve Jobsia ja Bill Gatesia, sekä uudempia vaikuttajia, kuten Facebookin Sheryl Sandbergia ja Snapchatin Evan Spiegeliä. Hänet tunnetaan piinkovana haastattelijana, ja häntä kunnioitetaan alalla. Recode Decode -podcastissaan Swisher haastattelee teknologia-alan suunnannäyttäjiä.

Recode Decode »

a16z

Sijoitusfirma Andreessen-Horowitz on yksi Piilaakson menestyneimmistä yrityksistä. Se on sijoittanut esimerkiksi Airbnb:hin, Facebookiin, Buzzfeediin ja Coinbaseen. Andreessen-Horowitz tuottaa myös erinomaista, syvälle teknologiamaailman suuntauksiin ja ilmiöihin sukeltavaa podcastia.

a16z »

The Wired podcast

Brittiläisen Wiredin palkittu podcast tarttuu tekniikan alan ajankohtaisiin ja kiinnostaviin kysymyksiin eurooppalaisella otteella ja näkökulmalla.

The Wired podcast »

The Tim Ferriss show

Tim Ferrissin podcast on yksi maailman kuunnelluimmista. Sitä hehkuttavat niin yrittäjät, tekniikkaintoilijat kuin elämänlaadusta kiinnostuneetkin. Menestyskirjailija ja -sijoittaja (muun muassa Facebook, Twitter ja Uber) Ferrissin podcast on oikea kultakaivos sille, joka haluaa kuunnella syväluotaavia tekniikan, IT:n ja startup-yritysten kiinnostavimpien ja vaikutusvaltaisimpien hahmojen haastatteluja.

The Tim Ferriss show »

Vergecast

Tekniikkasivusto The Vergen podcast on oikea valinta, jos kaipaa viikoittaista katsausta alan uutuuksiin. Podcastissa käydään läpi niin tuotteita, palveluja kuin yrityksiäkin, ja hienoisesta hajanaisuudestaan huolimatta siinä on aina kiinnostavaa analyysia.

Vergecast »

Löydät lisää älykkäitä IT-vinkkejä täältä »

16 huhtikuuta 2018

Aihealue